casino stocks

Sekitar Ngadhepi $ 1.3 Yuta Overlay Ing Kontes Bal-balan Terkenal

Dianyari: 10 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 10:52.

Dina iki dina deadline kanggo Circa mayuta-yuta IV lan Circa Survivor-loro wildly populer kontes Pemilu NFL ana dening downtown Las Vegas casinos-lan omah wis poised kanggo $ 1,3 yuta ing overlay.

kontes watara
Iklan kanggo kontes bal-balan Circa di VSiN. Ana lapisan $ 1,3 yuta kanggo Circa Millions. (Gambar: VSiN)

Overlay punika jumlah awis Circa Sports kudu mbayar kanggo ketemu dijamin hadiah blumbang pa $ 6 yuta kanggo saben kontes, utawa total $ 12 mayuta-yuta. Ing 14:00 wektu Las Vegas, Circa entuk 4,691 entri kanggo kompetisi Millions, tegese operator kudu ngetokake $ 1,3 yuta kanggo entuk $ 6 yuta. Ora ana overlay kanggo game Survivor amarga lapangan peserta rampung ing 6,133, tegese hadiah hadiah $ 6,13 yuta.

Sing $ 1,3 yuta overlay ora owah-owahan cilik, nanging luwih murah tinimbang $ 4,5 yuta Circa Sports weruh mung patang dina kepungkur. Sajrone patang dina kasebut, luwih saka 1,600 entri diwutahake menyang kontes Survivor nalika Jutaan nambah sekitar 1,400 entri.

Ora Surprise, ora Survivor Overlay

Sajrone rong taun kepungkur, Circa Sports ngginakaken $ 3,2 yuta ing overlay kanggo rong kontes, nuduhake operator sportsbook luwih apik karo $ 600,000 ing taun iki.

Ora mesthi nggumunake Survivor ora saddled karo overlays. Ing kontes kasebut, peserta mung milih siji tim NFL kanggo menang langsung – ora nglawan panyebaran – saben minggu. Kajaba iku, Circa njamin bonus $ 1 yuta kanggo peserta sing nyingkiri nggunakake tim Super Bowl taun kepungkur – Los Angeles Rams lan Cincinnati Bengals – nganti minggu pungkasan kontes.

Sawise kalah 31-10, juara bertahan Rams nyekel Buffalo Bills ing Kamis Wengi Sepakbola, Pemain Circa Survivor bisa uga kepekso kanggo nundha nggunakake tim kasebut kanggo sawetara wektu. Pendiri lan CEO Circa Derek Stevens ngakoni yen perusahaane entuk hit ing kontes slamet taun kepungkur.

Ing sisih liya, kontes Millions mbutuhake peserta milih limang tim saben minggu nglawan panyebaran kasebut. Iku proyek angel malah kanggo bettor olahraga tingkat pakar.

Pemenang Millions taun kepungkur menang 63-27 nglawan panyebaran kasebut. Iku 70% menang tingkat, kang uga ndhuwur kira-kira 53% bettor kudu tekan kanggo break malah ing totoan olahraga.

Carane entuk manfaat Around

Circa ora melu kontes, tegese ora langsung entuk dhuwit saka tawaran kasebut. Nanging, kompetisi saiki-misuwur cement merek Circa Sports lan nggodho pelanggan menyang resort terpadu paling bergengsi ing downtown Las Vegas. Saliyane Circa, perusahaan swasta ngontrol D Las Vegas, Golden Gate Hotel & Casino, lan Pusat Acara Downtown Las Vegas.

Keuntungan finansial kanggo operator liwat kontes bisa tikel kaping pindho. Sepisanan, entrants kudu ndhaftar ing wong lan mbokmenawa akeh wong ngombe, mangan lan mencet slot utawa tabel nalika ing Circa.

Kapindho, blumbang hadiah tanpa goresan sing luar biasa nambah status Circa Sports minangka pemain sing bakal teka ing industri taruhan olahraga lan sing gelem tumindak saka bettors sing cetha.

#Sekitar #Ngadhepi #Yuta #Overlay #Ing #Kontes #Balbalan #Terkenal