Catawba Two Kings

Sekawan Operator Liyane Nggoleki Lisensi Online

dikirim ing: Agustus 20, 2022, 08:49h.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 08:49h.

Sekawan perusahaan liyane nglamar lisensi totoan olahraga online ing Ohio minggu kepungkur. Nanging, mung telu mau dijamin miwiti 1. Januari yen Ohio Casino Komisi Control (OCCC) sarujuk lisensi sing.

pratandha totoan
Papan tandha Betway ditampilake kanthi jelas sajrone game Cleveland Cavaliers. Iki minggu kepungkur, Digital Gaming Corp., kang makaryakke account Betway, iku salah siji saka papat perusahaan kanggo aplikasi kanggo lisensi totoan olahraga online ing Ohio. (Gambar: Betway)

Iki amarga kabeh telu – MaximBet, Prophet Exchange, lan Digital Gaming Corp. (DGC) – aplikasi minangka panyedhiya layanan manajemen seluler kapindho (MMSP) menyang pemilik. OCCC nyetel tanggal 15 Juli kanggo pamilik lan MMSP pisanan lan tanggal pungkasan Senin pungkasan kanggo aplikasi MMSP kapindho.

Mulane WynnBet, kang MMSP pisanan kanggo JACK Thistledown, ora bakal dijamin 1 Januari tanggal wiwitan. Wynn ngajokake aplikasi Senin, dina sing padha karo MaximBet, Prophet Exchange, lan DGC.

MaximBet bakal kulit kaloro kanggo JACK Cleveland Casino . Sportsbook Carousel Group, sing ana gandhengane karo publikasi gaya urip pria Maxim, saiki mung beroperasi ing Colorado. Nanging, nduweni persetujuan akses ing Indiana, Iowa, New Jersey, lan Pennsylvania.

ProphetExchange, sing bakal dadi kulit kaloro kanggo Columbus Blue Jackets, uga bakal dadi ijol-ijolan pisanan ing Ohio. Sadurungé adhedhasar ing Inggris, nanging pimpinan perusahaan mbatalake saham ing kana lan mutusake kanggo miwiti maneh ing AS. Ing Juli 2021, perusahaan ngumumake persetujuan akses ing New Jersey lan Indiana liwat Caesars Entertainment. Pejabat perusahaan ngarep-arep tetep ing New Jersey taun kepungkur, nanging ijol-ijolan kasebut durung bisa urip ing salah siji negara.

DGC beroperasi miturut merek Betway, sing dilisensi ing Arizona, Colorado, Indiana, Iowa, New Jersey, Pennsylvania, lan Virginia. Iki bakal dadi kulit kaloro kanggo Belterra Park, Boyd Gaming casino ing Cincinnati.

Lisensi Kapindho Larang ing Ohio

Angger-anggering Toret negara sing legalizes totoan olahraga ing Ohio mranata rega abot kanggo nduweni ngupaya kulit kapindho lan kanggo operator ngupaya lisensi.

Miturut hukum, tim olahraga profesional sing pengin dadi tuan rumah siji operator online bakal mbayar $1 yuta kanggo lisensi limang taun. Tim sing nggoleki rong kulit, utawa MMSP, bakal mbayar $ 3,3 yuta kanggo lisensi kasebut. Kasino lan bisnis liyane sing pengin partner karo siji bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi, nanging bakal mbayar $ 5 yuta kanggo loro.

Mitra MMSP pisanan kanggo tim olahraga mbayar $ 2 yuta kanggo lisensi limang taun, nalika MMSP pisanan kanggo casino utawa bisnis liyane bakal mbayar $ 1,5 yuta kanggo lisensi. Kanggo MMSP kapindho, panyedhiya bakal mbayar ragad lisensi $6,67 yuta yen partner karo tim olahraga utawa $5 yuta yen partner bisnis liyane.

hukum negara ngidini 25 operator totoan olahraga online ing negara. Miturut informasi saka OCCC, 25 panyedhiya wis nglamar ijin. Nanging, aplikasi kasebut ora njamin persetujuan.

Negara-negara uga bisa milih nggedhekake jumlah lisensi online yen analisa ekonomi nemtokake manawa tumindak kasebut bakal entuk manfaat kanggo negara.

Angger-anggering Toret menehi pilihan kanggo casinos, racinos lan tim olahraga profesional. Nanging, entitas liyane wis nglamar kanggo dadi tuan rumah operator online. Para pelamar yaiku Balai Ketenaran Desa ing Kanton lan Institut SPIRE ing Jenewa.

Deadline Lisensi Host Kiosk Diperpanjang

Saliyane ngidini operator totoan olahraga online, hukum Ohio uga ngidini negara 40 Sportsbooks toko paling gedhe miturut populasi. Uga ngidini pengecer lotre tartamtu kanggo tuan rumah kiosk ing latar.

Ing dina Jumuah, Komisi Lotre Ohio nduweni kualifikasi 1,303 pengecer kanggo kios. Pengecer minangka bisnis untung sing terkenal kanthi lotre. Dheweke uga butuh lisensi minuman keras negara D-1, D-2, utawa D-5 saiki.

Umume pelamar lapak yaiku bar utawa restoran. Nanging, pelamar liyane kalebu lorong bowling, lapangan golf, lan malah toko kelontong.

Prakualifikasi ora ateges OCCC bakal nyetujoni aplikasi kasebut kanthi otomatis. Miturut portal Ohio eLicense, 745 pelamar kios wis ditampa. Saka jumlah kasebut, komisi kasebut sarujuk karo 200 kanthi syarat.

Kiosk bakal duwe watesan tartamtu babagan operasi dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga fisik. Kiosk mung bakal bisa kanggo kurban panyebaran titik, moneylines lan total kanggo bettors. Bettors bisa nggawe parlay, nanging bakal diwatesi kanggo papat sikil. Kajaba iku, ora bettor bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat kiosk.

Kaya aplikasi MMSP kaloro, OCCC wiwitane nyetel tanggal pungkasan Senin kepungkur kanggo host kios uga yen pengin urip ing 1 Januari. Nanging, dina Rebo, komisi kasebut ngumumake manawa para pengecer lotre sing kasengsem ing hosting kios isih bisa ditrapake ing wektu iki lan manawa bakal urip ing tanggal peluncuran universal.

#Sekawan #Operator #Liyane #Nggoleki #Lisensi #Online