Catawba Two Kings

Saratoga Summer Meet a Smash, $878.2M Handle Set Track Record

Dikirim ing: September 6, 2022, 11:55.

Dianyari pungkasan ing: 7 September 2022, 01:07h.

NYRA mungkasi mangsa pacuan jaran musim panas ing Dina Buruh ing Saratoga, lan manawa ana sing sukses banget ing trek Upstate New York.

Olimpiade
Jockey Junior Alvarado nuntun Olimpiade menyang kamenangan ing Kelas 1 Jockey Club Betting ing Saratoga Race Course tanggal 3 September. Saratoga mungkasi rapat musim panas ing Dina Buruh lan nglaporake rekor $ 878,2 yuta kanggo rapat 40 dina. (Gambar: NYRA)

Rekor $ 878.2 yuta ana ing saham sajrone rapat 40 dina, miturut rilis NYRA. Sing nyuwil rekor sadurunge nyetel taun pungkasan $815.5 yuta dening meh 8%. On-track totoan, kang kalebu taruhan digawe dening New Yorkers liwat NYRA Bets Advance Deposit Betting (ADW) platform, nyumbang kanggo $ 152,3 yuta saka nangani, munggah 10,5% saka $ 137,8 yuta wagered ing trek pungkasan taun.

Saklawasé 1,1 yuta pembuangan mbayar kanggo rawuh dina lomba ing trek sajarah ing Saratoga Springs, nandhani taun kapitu ing saurutan, 2020 tilar, sing trek narik kawigaten pitung tokoh total rawuh.

“Rekor musim panas iki, kehadiran sing kuat lan tampilan paling dhuwur Saratoga Live ing FOX Sports nduduhake daya tarik sing langgeng lan akeh saka Saratoga Race Course, “ujare NYRA Presiden lan CEO Dave O’Rourke ing statement.

Pertemuan kasebut kalebu 417 balapan, 218 dianakake ing trek rereget, lan balapan kasebut entuk rata-rata 7,8 entri lapangan. Sing mbandhingake karo total taun kepungkur 416 balapan sakabèhé lan rata-rata entri 7.7.

Bentenipun mung ing nomer lomba rereget. Ing 2021, 242 balapan bakal dianakake ing lapangan. Cuaca sing ala nyebabake 45 balapan kotoran ing taun 2021, dibandhingake mung 16 amarga taun iki.

Epicenter Star ing Spa

Puncak saka patemon kasebut teka ing 27 Agustus, nalika Epicenter menang taruhan kelas 1 pertama kanthi menang 5-1 / 4 dawa ing lapangan sing angel ing Travers Betting.

Sawise nandhang sawetara kekalahan sing nyenengake ing balapan Triple Crown, trip menyang Spa mung dibutuhake pelatih Steve Asmussen. The Travers minangka salah siji saka rong Epicenter menang sing dikirim sajrone pertemuan kasebut. Sing liyane teka tanggal 30 Juli ing Kelas 2 Jim Dandy.

Travers Stakes uga nyuwil rekor minangka tangan kanggo lomba 13-kertu ndhuwur $ 52,1 mayuta-yuta.

Yen ora ana cedera, Epicenter arep menyang Piala Breeders ‘Classic tanggal 5 November ing Lexington, KY, ing ngendi dheweke bakal nyoba ngilangake Flightline ing karir pisanane. Bisa uga Epicenter bisa mlaku maneh sadurunge Piala Breeders.

NYRA Racing Terus Minggu Sabanjure

Ing New York, balapan bali ing Downstate minggu ngarep. Nanging, tinimbang racing ing tradisional tiba ketemu ing Belmont, tumindak bakal njupuk Panggonan ing Aqueduct ing Queens minangka sawetara construction lagi ditindakake ing NYRA kang Nassau County line.

Dijenengi “Belmont in Big A,” rapat 28 dina bakal diwiwiti tanggal 15 September lan nganti 30 Oktober. Pertemuan kasebut bakal nampilake 41 balapan taruhan, kalebu 23 taruhan bertingkat. Dompet kanggo balapan taruhan kasebut bakal meh $ 10 yuta.

Antarane taruhan ing kertu punika 1 Oktober Sampanye Bet. Lomba mil minangka salah sawijining balapan persiapan awal kanggo Kentucky Derby. Pemenang balapan kasebut uga bakal entuk entri otomatis ing Piala Peternak Juvenile 4 November ing Keeneland.

#Saratoga #Summer #Meet #Smash #8782M #Handle #Set #Track #Record