Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Sapphire Las Vegas Strip Club Nggoleki Lisensi Video Poker Gaming

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 12:48

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 01:41h.

Sapphire Las Vegas, klub Strip paling gedhé dhéwé-proclaimed ing donya, ngupaya lisensi game negara lan persetujuan kabupaten kanggo operate mesin poker video bar-top.

Hiburan diwasa paling gedhe saka klub Sapphire Las Vegas wong kang
Sapphire Las Vegas, ing wengi pra-pandemi. Klub Gentlemen, sing bisnise mudhun 25% amarga COVID, ngupaya nyisihake 1,000 saka 71,000 kaki persegi kanggo video poker. (Gambar: lasvegasweekly.com)

Klub kasebut wis ngalami penyusutan pandemi lan golek sumber penghasilan liyane. Nanging, miturut Las Vegas Review-Journal, Lisensi ngadhepi sawetara resistance saka Komisioner Clark County.

Tumindak ing Papan Omben-omben lan Lisensi, komisaris milih kanthi bulat ing 2 Agustus kanggo tundha mutusake apa bakal nyetujoni lisensi Sapphire nganti paling ora Oktober. Wektu tundha iki supaya luwih kasebut kanthi teliti, nimbang apa kanggo menehi pangecualian kanggo 43-Arige aturan sing mbutuhake 250-mlaku misahake antarane bisnis mesin slot lan hiburan diwasa.

Pangecualian iki dibutuhake kanggo menehi lisensi game kanggo klub Strip. Komisaris diprentahake mung kanggo menehi yen dheweke mutusake yen lisensi game ora bakal mengaruhi “kesehatan, safety lan kesejahteraan” karyawan bisnis utawa pelanggan.

Karawitan Tari Ora Kebak Maneh

Sapphire wis nyuda 25% ing kira-kira 500,000 pelanggan taunan amarga kerugian COVID-19, miturut RJ. Klub Strip minangka salah sawijining bisnis pungkasan sing diidini mbukak maneh sawise mati pandemi sing diwajibake negara ing taun 2020.

Kanggo menehi ganti rugi, pemilik kadhaptar klub, SHAC LLC, ngajokake aplikasi lisensi game winates karo Papan Kontrol Gaming Nevada ing Juni. Ngidini maksimal 15 mesin slot minangka jinis lisensi sing biasane digoleki ing toko lan toko lan tavern.

Sapphire ngusulake kanggo nginstal rolas mesin poker ing 1.000 meter persegi ing klub 71.000 meter persegi, metu saka hiburan diwasa.

Virginia Valentine, presiden Nevada Resorts Association, marang Komisioner sing dheweke ngangap sing lisènsi bisa nyetel precedent kanggo game lisènsi ing klub Strip liyane. Dheweke ujar manawa tren kasebut bakal duwe “konsekuensi sing ora disengaja.” Nanging, lisensi game winates kanggo slot sadurunge wis diwènèhaké kanggo loro klub lanang wilayah Las Vegas liyane: Club Platinum lan Play It Again Sam.

Waterfall Proof Load ing Pangkuan Sapphire

Nanging beban kanggo mbuktekake kaslametan tiba ing Sapphire, miturut Komisioner Clark County Jim Gibson.

Pandanganku yaiku ana dhasar dhasar sing wicaksana sing kudu misahake panggunaan kasebut, “ujare ing rapat komisioner 2 Agustus. “Muga-muga nalika kita maju … dheweke bisa ngatasi keprihatinan kasebut, amarga aku mikir yen dheweke kudu nggawa bal, kanthi efektif ora mung ora ala kanggo kita, nanging apik kanggo nggawe pangecualian iki.”

minangka RJ nuduhake, putra Gibson, Brin Gibson, kepala Papan Control Gaming, kang bakal krungu panjalukan Sapphire kanggo lisensi.

Sapphire wis dianakaké lisensi kabaret hiburan wiwit 2003. David Brown, pengacara makili SHAC LLC, marang Komisioner sing klub punika “bisnis terhormat” karo “hubungan kerja luar biasa” karo Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas.

Dheweke udur sing lisensi game bakal nerjemahake menyang liyane pengawasan kanggo klub minangka agen Gaming Control Board saiki ajeg mriksa operasi.

#Sapphire #Las #Vegas #Strip #Club #Nggoleki #Lisensi #Video #Poker #Gaming