casino stocks

Sampul Olahraga Raksasa Saiki Ana ing Las Vegas Strip

dikirim ing: September 17, 2022, 07:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 08:31.

Lids Sports Group, toko olahraga paling dikenal kanggo baris ekstensif topi, mbukak ing Las Vegas Strip.

ditutup
Toko Lids Locker Room ing North Las Vegas. Perusahaan mbukak toko anyar ing Las Vegas Strip. (Gambar: YouTube)

Dumunung ing 3791 S Las Vegas Boulevard, Lids ‘Las Vegas Kapal penggedhe dumunung ing sawetara resorts casino kondhang, kalebu Bellagio, Harrah kang Las Vegas, Planet Hollywood lan Westgate. Toko rong lantai iki nduweni ruang eceran 12.000 kaki persegi.

Toko kasebut nawakake fitur unik sing mung kasedhiya ing lokasi iki kayata fasad njaba digital, blanja ing toko saka macem-macem liga olahraga, rong layar LED skala gedhe sing dirancang kanggo nampilake game prime time, lan rekrutmen lan inisiatif atlit ing toko sing bakal teka. ,” miturut statement sing ditanggepi dening Lids.

Lids berbasis Indianapolis minangka pengecer pakaian olahraga Amerika Utara sing dilisensi paling gedhe sing fokus ing headwear. Perusahaan kasebut duwe 1,500 lokasi ritel ing Australia, Eropa lan Amerika Utara.

Nutup Loving Las Vegas

Toko kapal penggedhe Lids ing Strip minangka conto paling anyar saka status Las Vegas minangka kekaisaran olahraga sing berkembang, lan siji kanthi kombinasi unik minangka ibukutha sportsbook ing AS, minangka papan kanggo sawetara tim profesional, lan tujuan kanggo netral premier. situs saka acara olahraga.

Lids njupuk kauntungan saka karemenan kutha kanggo tim lokal – Las Vegas Aces, Vegas Golden Knights, lan Las Vegas Raiders – lan keuntungan nyoto duwe toko ing Strip, kang iku salah siji saka tujuan paling dibukak ing donya. .

Jejak bata-lan-mortir Lids macem-macem lan kalebu hubungan karo tim perguruan tinggi lan profesional, uga liga.

“Lids ngoperasikake sawetara toko konsep kalebu Locker Room by Lids lan toko khusus tim, kayata Yankees Clubhouse lan Dodgers Clubhouse. Lids uga ngetung Liga Hoki Nasional (NHL), Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA), lan Paris Saint Germain (PSG) minangka mitra, amarga padha mbukak sawetara liga lan tim ing lokasi toko U.S. lan internasional, “miturut menyang perusahaan..

Pengecer sandhangan ngluncurake konsep khusus kuliah, Universitas Lids, ing wulan Juli. Cap adol 30 yuta tutup saben taun.

Tutup Ora Ngomong Game

Lids wis mesthi nandur flag ing Las Vegas ing cara gedhe, lan iku salah siji saka merek olahraga paling dikenali, utamané ing antarane konsumen enom.

Iki minangka sipat menarik sing ana ing jagad taruhan olahraga. Nanging ing statement penet ngumumake toko Las Vegas, Lids ora Komentar ing sembarang wangun muter.

Saiki, katon kaya olahraga olahraga-to-bet pindhah menyang Fanatics lan merek kondhang. Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake.

Bisa uga Fanatics nampa taruhan olahraga ing sawetara negara sadurunge pungkasan taun.

#Sampul #Olahraga #Raksasa #Saiki #Ana #ing #Las #Vegas #Strip