casino stocks

Saham Penn Entertainment Dibusak saka S&P 500

dikirim ing: September 2, 2022, 06:01h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:11h.

Pangowahan rega saham saka Penn Entertainment (NASDAQ:PENN) nganti S&P 500.

Penn S&P 500
Barstool Olahraga pangadeg David Portnoy. Penn Entertainment, sing duwe perusahaan kasebut, ora kalebu saka S&P 500. (Gambar: Tinjauan Nasional)

Indeks S&P Dow Jones ngumumake dina iki sawise pasar AS ditutup, nyathet operator kasino regional lan PVH Corp. (NYSE:PVH) entuk boot saka ukuran ekuitas sing paling akeh diikuti ing donya. Pasangan saham kasebut bakal diganti dening CoStar Group (NASDAQ:CSGP) lan Invitation Homes (NYSE:INVH).

Iki lan owah-owahan liyane sing diumumake dening panyedhiya indeks bakal ditrapake sadurunge pasar AS dibukak dina Senin, 19 September. Penn Entertainment mung saham game sing kena pengaruh pamindhahan.

Kanthi operator Bartstool Sportsbook ninggalake S&P 500, jeneng game sing isih ana ing indeks, miturut bobot, yaiku VICI Properties (NYSE: VICI), Las Vegas Sands (NYSE: LVS), MGM Resorts International (NYSE: MGM), Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), lan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN).

Penn Katon Kaya Saham Mid-Cap

Penn tetep ing S & P 500 singkat, minangka, bebarengan karo Caesars saingan, ditambahake menyang indeks ing Maret 2021. Mangkat operator casino saka pathokan ndadekake pangertèn amarga S & P 500 dirancang kanggo dadi ukuran tutup gedhe – a status Penn ora urip maneh nganti.

Kabeh perusahaan sing pindhah saka S&P 500 menyang S&P MidCap 400 luwih nggambarake ruang pasar mid-cap, lan kabeh perusahaan sing pindhah saka S&P MidCap 400 menyang S&P SmallCap 600 luwih wakil saka ruang pasar cilik. miturut statement saka S&P Dow Jones Index.

Ing tutup saiki, Penn duwe kapitalisasi pasar $ 5,27 milyar, sing mesthi nduweni kualifikasi minangka wilayah mid-cap.

Nalika perusahaan game duwe saham backing ing Wall Street, carane padha entuk alangan kanggo njupuk metu S&P 500 ora misteri. Saham kasebut mudhun 39,63% ing taun iki, lan 62% sajrone taun kepungkur. Ing wektu sing cedhak, persentase kasebut bisa nambah, amarga manajer dana sing dadi patokan kanggo S&P 500 kepeksa adol saham Penn.

Triliun dolar aset global dialokasikan menyang S&P 500 lan dana indeks sing gegandhengan. Contone, telung dana ijol-ijolan (ETF) sing kadhaptar ing AS kabeh ngetutake indeks kasebut, lan kabeh telu duwe aset gabungan $918,36 milyar sing dikelola.

Where Penn Simpenan dadi Sabanjure

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, target Penn yaiku Indeks S&P MidCap 400. Nalika iku minangka pathokan sing paling akeh ditindakake, nanging ora dibandhingake karo S&P 500. Kajaba iku, ekuitas mid-cap kabeh garis asring diabaikan relatif marang tingkat kapitalisasi. gedhe lan cilik.

Nanging, pangarep-arep ora ilang kanggo saham Penn. Adoh saka iku. Ing sajarah, mid-caps wis outperformed sing luwih gedhe lan cilik mitra, asring mengkono karo volatility kurang saka terakhir.

Minangka Gawan saka indeks adiluhung, iku bisa sing karo hasil saka rapat umum gedhe menyang kuartal kaping papat, Penn bisa ing posisi kanggo promosi kanggo Nasdaq-100 Index (NDX) – padha karo Caesars – nanging sing mbokmenawa. njaluk akèh usaha game ing titik iki.

#Saham #Penn #Entertainment #Dibusak #saka