casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik