casino stocks

Rush Street Interactive bisa nyengsemaken antarane saham olahraga totoan

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 04:55.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:07.

Kaya akeh operator buku olahraga online, Rush Street Interactive (NYSE: RSI) berjuang kanggo entuk bathi sawise penawaran umum perdana (IPO). Nanging dina-dina sing peteng iki bisa uga wis rampung.

Jalan Rush Interaktif
Bet Rivers buku olahraga ing Illinois. Operator Rush Street Interactive nahan kerugian. (Gambar: Jurnal Wall Street)

Perusahaan game kacarita MediaWiki kuartal kapindho sadurunge kapentingan, tax, panyusutan lan amortization (EBITDA) $ 19 yuta – uga ngisor $ 43 yuta ilang ing waktu Maret. Iki minangka tandha positif, amarga RSI lan sawetara kanca-kancane wis ngalami kerugian EBITDA sing cetha sajrone sawetara kuartal.

Analis Roth Capital Edward Engel percaya yen RSI bisa nguntungake ing separo kapindho 2023 lan ngasilake pertumbuhan EBTIDA materi ing taun ngarep.

Nalika RSI ngarepake intensitas marketing 2H22 kanggo akselerasi maneh vs 2Q22, 1Q22 tetep dadi tandha banyu sing maju, sanajan diluncurake ing Ohio lan Massachusetts. nulis analis ing cathetan klien. “Iki nggawe ayunan EBITDA sing signifikan ing taun 2023, lan nuduhake pertumbuhan EBITDA kanthi cepet ing taun 2024 lan luwih.”

Dheweke menehi rega saham “tuku” kanthi rega target 12 wulan $10, munggah saka $8. Prakiraan anyar uga ndhuwur rega nutup ana $5.89. Bagian saka RSI mudhun 64.30% saben taun.

Rasionalisasi Lingkungan Positif kanggo RSI

Kanthi Massachusetts lan Ohio samesthine bakal urip karo totoan olahraga online minangka awal minangka 2023, liyane taun sabanjuré bisa uga-kawangun ing syarat-syarat mbuwang ing operator Sportsbook.

Sing bisa ngganti kanggo sawetara ombone yen California Pamilih sarujuk totoan mobile ing November. Nanging Texas ora bakal ngetutake ing taun 2023 lan Florida katon ing meja nganti taun sabanjure. Ekspansi sing alon nduweni keuntungan amarga tegese perusahaan kaya RSI bisa ngontrol belanja marketing lan promosi.

“Kita uga ngarepake rollouts negara anyar bakal alon sawise 2023. Nalika total mockup RSI sing bisa dialamatake minangka watesan jangka menengah, uga nyepetake ekspansi wates EBITDA,” tambah Engel.

Sing cocog amarga sawetara saingan RSI, kalebu BetMGM lan Caesars Sportsbook, cedhak karo untung. Nalika Sportsbooks minangka bagéan saka monolith casino, kemampuan kanggo gagang losses lan ngasilaken bathi nempatno meksa ing saingan apa padha.

RSI beroperasi miturut merek BetRivers lan PlaySugarHouse, lan saiki kasedhiya karo bisnis seluler utawa toko ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia, lan West Virginia.

Alasan liyane kanggo Tresna RSI

RSI wis sawetara pullers potensial liyane, kalebu status minangka game Nilai ing wilayah Simpenan wutah battered.

“RSI dagang ing ~ 1.5x 2023E pangentukan, yaiku diskon gedhe kanggo DraftKings (NASDAQ: DKNG) 2.3x lan diwenehake ~ 3x kanggo Penn Interactive,” cathetan Engel. “Kita yakin sawetara diskon RSI ana gandhengane karo margin reged sing luwih murah tinimbang DKNG. Nalika margin kotor DKNG ~40-45% luwih dhuwur tinimbang RSI ~35%, Dasar biaya tetep DKNG uga luwih dhuwur saliyane integrasi teknologi vertikal. Utawa, RSI basis biaya tetep sing luwih murah nggawe dalan sing luwih cepet kanggo entuk bathi, lan kita ndeleng investor luwih seneng amarga bathi RSI katon luwih cepet.

Kajaba iku, RSI minangka pemain munggah-lan-teka ing Amerika Latin, kang nandheske sing wis bhinéka geografis relatif kanggo saingan fokus utamané ing AS lan Kanada.

#Rush #Street #Interactive #bisa #nyengsemaken #antarane #saham #olahraga #totoan