Catawba Two Kings

rintangan judhul Cleveland Cavs nyusut ing laporan perdagangan Donovan Mitchell

Dikirim ing: 3 September 2022, 07:00.

Dianyari pungkasan ing: 3 September 2022, 09:44.

Iku durung resmi resmi, nanging laporan saka Utah Jazz star trade guard Donovan Mitchell kanggo Cleveland Cavaliers wis dikirim shockwaves liwat NBA. Lan gelombang kasebut uga bisa dirasakake ing buku olahraga.

Donovan Mitchell
Pengawal Utah Jazz Donovan Mitchell ngatur serangan tim kasebut sajrone pertandhingan babak pertama Playoff NBA ing Dallas Mavericks tanggal 18 April 2022. Laporan nuduhake yen Jazz bakal ngganti penjaga bintang kabeh menyang Cleveland, lan buku olahraga wis nyepetake kemungkinan gelar NBA Cavaliers. signifikan minangka asil. (Gambar: Glenn James / NBAE liwat Getty Images)

Miturut laporan, Jazz bakal nampa cukup akeh kanggo Mitchell, 25 taun. Cleveland bakal ngirim maju Lauri Markkanen, pemain sayap Ochai Agbaji lan njaga Collin Sexton ing sisih kulon. Kajaba iku, Cavs bakal menehi Utah pilihan babak pisanan ing 2025, 2027, lan 2029. Loro tim uga bakal ngganti opsi ing 2026 lan 2028.

Kesepakatan kasebut, pisanan dilaporake dina Kamis, minangka pambuka mata. Yen ana tim sing katon bakal ndharat Mitchell, sing umure 26 minggu ngarep, iku New York Knicks. Nanging, rembugan antarane Jazz lan Knicks dilaporake mandheg awal minggu iki.

Mitchell, NBA All-Star kaping telu, wis rata-rata 20 poin saben game ing saben limang musim. Musim pungkasan, dheweke ngetung 25,9 poin saben game, nomer sanga paling apik ing liga.

Lan nalika Cavs nyerah kanggo entuk salah sawijining pencetak gol paling dhuwur ing liga, dheweke bisa nahan pasangan bintang saka musim kepungkur ing njaga Darius Garland lan pusat Jarrett Allen. Dheweke uga duwe Evan Mobley, sing rampung kaping pindho ing musim pungkasan ing pemilihan Rookie of the Year, kanggo menehi Cleveland papat pemain sing apik banget utawa luwih apik, kabeh umure ana ing sangisore 26 taun.

Cavs mung ora kejawab playoff musim kepungkur, saéngga tambahan Mitchell nambah banget kesempatan kanggo mbangun rekor 44-38 musim kepungkur ing Konferensi Timur sing angel.

Cavs Ora Ana 100-1 Tembakan

Cleveland isih dianggep minangka kesempatan gedhe kanggo menang ing Kejuaraan NBA musim ngarep, nanging sing nggawe rintangan wis nyepetake kemungkinan Cavs kanthi signifikan sawise perdagangan sing dilaporake.

BetMGM, Caesars Sportsbook, lan FanDuel kabeh duwe tim lawas LeBron James ing +10000 (tegese $ 100 udan bakal nggawe $ 10.000) kanggo menang judhul musim ngarep. Sawise perdagangan, BetMGM kadhaptar Cavs ing +3000, Cut FanDuel rintangan kanggo +3300, nalika Caesars suda rintangan kanggo +5000.

DraftKings duwe Cavaliers ing +9000, lan wiwit kabar kasebut bubar, kemungkinan wis dicekak dadi +3000.

Mitchell kacarita rawuh uga ngganti sawetara saka total menang ing trek berjangka. DraftKings wiwitane nggawe Cavs over-under ing 42.5. Saiki, 46,5. Caesars uga miwiti Cleveland ing 42,5, nanging saiki baris berjangka disetel ing 45,5.

Favorit Boston, Nanging Papat Tim Liyane Nggoleki

Oddsmakers uga setuju karo yakin sing tenan ora ana tim sing stands metu ing NBA. Saben operator taruhan olahraga Big Four duwe limang tim kanthi kemungkinan kurang saka +900 ing kolam renang berjangka juara.

Boston Celtics, runner-up musim pungkasan, dadi favorit ing kabeh papat. BetMGM, Caesars, lan FanDuel nawakake Celtics ing +500, nalika DraftKings duwe +550.

DraftKings banjur duwe Los Angeles Clippers lan juara bertahan Golden State Warriors ing +600. Brooklyn Nets, sawise drama Kevin Durant wis mati (nanging saiki) ana ing +700, karo juara 2020-21 Milwaukee Bucks ing +800.

FanDuel nduweni Bucks minangka pilihan kapindho ing +650, kanthi Nets, Clippers, lan Warriors kabeh ana ing +700.

Caesars kadhaptar Warriors ing +600, karo Nets lan Bucks ing +750. Clippers nyusul ing +800.

BetMGM uga duwe Warriors ing +600, Bucks ing +650, lan Nets lan Clippers ing +700.

Musim reguler NBA diwiwiti tanggal 18 Oktober.

#rintangan #judhul #Cleveland #Cavs #nyusut #ing #laporan #perdagangan #Donovan #Mitchell