Choctaw Casino & Resort – Durant

Resorts World Catskills Casino Deleng Stabbing ing Lobi

Dikirim ing: 22 Agustus 2022, 09:53

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 09:56h.

Assailant kabaripun nyuduk wong ing lobi Monticello, Resorts World Catskills NY casino ana afternoon. Suspect mlayu lan tetep ing ngeculke sawise 14:00.

Monticello, NY kang Resorts World Catskills Casino
Monticello, NY kang Resorts World Catskills Casino , digambarke ndhuwur. Ana sing disuduk ing lobi casino. (Gambar: Laporan Robb)

Wong-wong sing tatu digawa menyang Pusat Kesehatan Kesehatan Garnet Catskills ing Harris, NY. Kondisi kasebut ora langsung kasedhiya.

Polisi lokal liwat telpon radio nggambarake tersangka minangka wong kulit ireng Mid Hudson News, koran lokal, kacarita. Dheweke nganggo klambi ireng. Dheweke uga nganggo kaos kaki putih.

Wong wadon nganggo klambi jambon uga digoleki polisi ing Negara Bagian New York.

Wong lanang lan wong wadon bisa uga ana ing Honda loro lawang perak, Mid Hudson News ngandika.

Rajapati-Nglalu

Ing kedadean sing ora ana hubungane ing Mei, wong, dikenali minangka njaga keamanan mati-tugas ing Resorts World Catskills casino, tatu serius dening pejabat NYPD mati-tugas. Iki disambung karo segitiga cinta sing nglibatake garwane polisi, ujare laporan media. Petugas kasebut banjur nembak awake dhewe nganggo senjata api sing ditanggepi departemene.

Penjaga casino sing tilar donya yaiku Edward Wilkins, 20, saka Wurtsboro, NY, miturut laporan media New York, adhedhasar informasi saka Departemen Polisi Wallkill.

Petugas NYPD sing tiwas yaiku Sean Armstead, 36, saka Port Jervis, NY, laporan kasebut ditambahake. Dheweke wis kerja dadi polisi New York City suwene 10 taun.

Penembakan Hari Ibu sing berdarah ditindakake ing njaba Buffalo Wild Wings Middletown, miturut pratelan saka Kepala Polisi Wallkill Robert Hertman. Middletown minangka komunitas cilik udakara 76 mil sisih lor New York City.

Kedadeyan kasebut diwiwiti nalika Armstead nyopir mobil menyang kendaraan Wilkins, ujare polisi. Wong loro mau banjur padu. Armstead wiwit nembak Wilkins, tambah polisi. Dheweke nggunakake pistol semi-otomatis Glock 9mm sing ditanggepi dening NYPD.

Wilkins mlayu menyang parkir ing cedhak Buffalo Wild Wings. Nanging bedhil terus. Wilkins tatu kaping 16 ing sirah lan mburi, ujare laporan warta.

Sawise iku, Armstead nembak awake dhewe ing sirahe, tambah laporan kasebut. Wong loro kasebut diucapake mati ing papan kasebut, ujare polisi.

Wong ngerti saben liyane sadurunge lampus-pati. Wilkins kabaripun ing sesambetan romantis karo bojo Armstead kang, dikenali dening New York Post minangka Alexandra Vanderheyden, 35.

Dheweke kerja ing operasi mlaku-mlaku asu Vanderheyden, koran kasebut luwih akeh, kanthi nyebutake sumber sing ora dijenengi.

Wong wadon ora tatu ing kedadean getih. Dheweke ana ing wilayah sing ditembak kanggo ketemu karo Wilkins ing hotel Wallkill, koran kasebut nyatakake.

Pendanaan kanggo Casino

Ing Oktober, kacarita Genting Malaysia diparengake liyane $ 150 yuta kanggo Kakaisaran Resorts, unit gerah financial sing kontrol siji saka operator casino New York.

Ing ngajokake karo pengatur securities Malaysia, Genting ngandika sarujuk babak liyane Financing kanggo tiyang sepah Resorts World Catskills.

Ibukutha kasebut minangka saham pilihan Series L, sing sebagian didanai dening adol utang perusahaan $ 1 milyar sing rampung ing April.

Kakaisaran Resorts ora liyo kanggo kangelan financial. Ing 2019, nalika iku perusahaan umum, operator teetering ing brink saka bab 11 reorganisasi bangkrut. Rencana iki ditolak dening investor, sing pungkasanipun disetujoni casino moguls KT Lim lan Genting proposal kanggo nggawe unit pribadi.

#Resorts #World #Catskills #Casino #Deleng #Stabbing #ing #Lobi