Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Resident anyar Mark Wahlberg pengin nggawe ulang Las Vegas dadi ‘Hollywood 2.0’

dikirim ing: September 4, 2022, 12:17h.

Dianyari pungkasan ing: 4 September 2022, 12:20.

Transplantasi Hollywood paling anyar ing Las Vegas mbok menawa sing paling transformatif. Bintang film Mark Wahlberg, sing ing Agustus tuku omah loro-crita Las Vegas kanggo $ 14,5 mayuta-yuta, ngandika ngarep-arep kanggo remake kutha anyar kang menyang “Hollywood 2.0,” lengkap karo studio film utama.

Mark Wahlberg ing bukaan saka restaurant Wahlburger ing Las Vegas
Mark Wahlberg muncul ing Las Vegas Opening kulawarga kang Wahlburgers restaurant chain ing mars 2017. Wahlberg, paling anyar A-lister kanggo pindhah menyang Sin City, ngandika wanted kanggo mbukak studio film ing kampung halaman anyar. (Gambar: blog.caesars.com)

Akeh Hollywood A-listers wis disebut Las Vegas ngarep kanggo puluh. Nganti saiki, kabeh wis nindakake kanthi tenang, nikmati istirahat saka kamera TMZ kanggo ngunggahake kulawarga utawa nikmati pensiun utawa semi-pensiun kanthi sepi.

Potong saiki – sing kalebu Nicolas Cage, Carlos Santana, lan Nick Carter – ngetutake jejak Jerry Lewis, Tony Curtis lan Redd Foxx. Iku ora umum kanggo ndeleng salah siji saka wong-wong mau metu kanggo nedha bengi utawa blanja. Nanging sampeyan ora bakal bisa ndeleng ing Las Vegas Strip kajaba padha bisa.

Bocah anyar ing blok kasebut kaya-kaya pengin ngilangi tradhisi kasebut. Ngomong ing acara dhiskusi internet sing diarani “Lampu, Kamera, Vegas,” ujare Wahlberg marang host Rachel Smith: “Aku manggon ing Nevada. Aku planning nggawe, mugia, studio film … ing Nevada. Kita pengin nggawe akeh karya, lan nyenengake. Hollywood 2.0.” Wahlberg, sing duwe pasar adol maneh sneaker StockX, uga nyebutake mbangun pabrik sepatu.

Ing wulan Agustus 2022, Wahlberg mbayar $14.5 yuta kanggo properti rong tingkat ing The Summit Club, ora adoh saka omah Celine Dion. Dheweke uga dilaporake mbayar $ 15,6 yuta kanggo liyane 2,5 hektar ing komunitas Summerlin mewah sing padha kanggo mbangun omah mewah sing kapindho.

Ora Ninggalake Las Vegas

Nalika Marky-Mark nelpon Vegas “kutha kelairanku,” tegese iku. Mega-gedhe ing enclave Los Angeles Beverly Park kadhaptar kanggo $87.5 yuta, miturut Los Angeles Times.

Anak-anak Wahlberg dilaporake sekolah ing Uskup Gorman High School, sekolah Katolik swasta $ 15k saben taun cedhak Summerlin, sing nggambarake “Uskup Gorman!” bal-balan surak sak internet chatting.

Wahlberg lan garwane, model Rhea Durham, dilaporake duwe anak papat, umur 18, 16, 14 lan 12.

“Aku wis menyang game pisanan sing,” Wahlberg ngandika sak Interview, diwenehi kanggo promosi wektuku, komedi Netflix anyar sing dibintangi Wahlberg lan Kevin Hart.

Wiji kanggo pamindhahan katon wis ditanam nalika Wahlberg mbukak Wahlburger ing Maret 2017 ing Grand Bazaar Shops ing Bally’s (saiki Horseshoe) ing Strip. (Wahlberg ndarbeni rantai panganan cepet karo sedulure Donnie lan Paul. Rantai kasebut ngasilake seri realitas sing wiwit 2014-19 ing A&E.)

“Las Vegas punika Mekkah hiburan donya lan terus kanggo tuwuh,” Wahlberg ngandika Las Vegas Review-Journal ing pambuka. “Iki minangka papan sing dikarepake, wiwit wiwitan.”

#Resident #anyar #Mark #Wahlberg #pengin #nggawe #ulang #Las #Vegas #dadi #Hollywood