Iowa greyhounds

Regulator Nevada bisa mbuwang ‘Buku Ireng’ ing Kasino Sex Traffickers

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 07:32.

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 08:10.

A jinis anyar saka profil pidana bisa rauh ngetik Nevada game regulator kesuwur “Black Book” wong tilar: casino basis jinis traffickers.

Kendrick Laronte Weatherspoon
A sheet rap sickening: Kendrick Laronte Weatherspoon, digambarke, bisa dadi perdagangan seks pisanan sing kalebu ing Nevada Black Book, kang biasane dilindhungi undhang-undhang kanggo Mafiosi lan casino scammers. (Gambar: Mohave Valley Daily News)

Ing dina Kamis, Komisi Gaming Nevada bakal mutusake manawa bakal kalebu pimp Kendrick Laronte Weatherspoon ing dhaptar persona non grata, laporan. Las Vegas Review-Journal.

Black Book sadurunge wis dilindhungi undhang-undhang kanggo sing kejiret mbeling kaping pirang-pirang ing kasino, utawa individu seng di tuduh duwe, utawa dikenal ing milik saka, diatur angkara.

Nanging perdagangan seks dadi masalah akeh ing kasino Las Vegas, lan yen komisi kanggo menehi conto kanggo wong, Weatherspoon – sing duwe sheet rap sickening – calon Perdana.

Pelaku panganiaya

Iki 44-Arige wong wis sajarah saka panganiaya marang wanita lan meksa wanita dadi perek ing kasino Las Vegas.

Weatherspoon duwe 30 kasus ing Pengadilan Kehakiman Las Vegas wiwit taun 2000 nganti 2021. Dheweke ngadhepi tuduhan sing kalebu perdagangan narkoba, nyopir cacat, rampokan, baterei domestik, perdagangan seks wong diwasa, baterei kanthi strangulation, serangan seksual, penculikan, lan panrimo asil saka prostitusi.

Dheweke wis kicked metu saka ing paling limang casinos Las Vegas kanggo aktivitas, miturut Nevada Gaming Board Control.

Ing sawijining kesempatan, buruh seks sing wis didhawuhi Weatherspoon kanggo ketemu pelanggan ing Paris ora muncul. Nalika dheweke bali menyang omah, Weatherspoon ngenteni dheweke “ngalahake dheweke lan nyerang dheweke,” miturut laporan polisi.

Ing conto liyane, wong wadon sing nyoba mandheg kerja minangka pelacur dicekik lan dirudopekso dening Weatherspoon sawise dheweke muncul ing apartemen.

Sajrone rapat Papan kontrol Januari, Gibson ngandika iku penting kanggo ngirim pesen kanggo kriminal looking kanggo nggunakake Nevada casinos minangka basis perdagangan seks.

“Kita ora bakal metu lan ngilangi saben kriminal ing negara kasebut,” ujare. “Maksudku, ing kasus iki, aku, ing mratelakake panemume, game legal lan Highly diatur ora bisa disambung kanggo menungso, wektu, lan sing ancaman kanggo reputasi negara.”

Hood lan Cardsharp

Black Book ana kanggo wong blackball sing duwe “ajining diri misuwur utawa ala sing bakal mengaruhi kapercayan umum lan kapercayan sing industri game bebas saka pembangunan pidana utawa ngrusak.”

Iki digawe ing taun 1960-an kanggo mestekake turis sing casinos Vegas ora mbukak dening masal, kang ora tanggung bener.

Antarane macem-macem kertu lan hood sing nghias kaca kasebut yaiku gambler legendaris Archie Karas lan boss kejahatan Chicago Sam “The Cigar” Giancana.

Yen komisi mutusake tumindak, Weatherspoon bakal dadi entri kaping 36 ing buku kasebut, lan sing pertama sajrone meh patang taun. Sing pungkasan entuk pakurmatan sing diragukan yaiku papat anggota tim penipuan sing nyoba ngapusi Bellagio saka $ 1,2 yuta.

Siji-sijine cara kanggo ngilangi jeneng sampeyan saka buku kasebut yaiku mati, kaya sing ditemokake Giancana sawise dipateni ing taun 1975.

#Regulator #Nevada #bisa #mbuwang #Buku #Ireng #ing #Kasino #Sex #Traffickers