A viral Twitter video shows flooding at the Circa sportsbook.

Redevelopment of Las Vegas Mulls Cashman Center (Maneh)

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 06:41.

Dianyari pungkasan ing: 2 Agustus 2022, 06:54h.

Kutha Las Vegas nimbang pembangunan maneh Cashman Center, ngendi bale pameran ditutup lan stadion olahraga liga cilik underutilized, menyang Komplek medical. Rencana iki digawa menyang dewan kutha dening Tru Development LLC adhedhasar Las Vegas sawise stadion anyar sing direncanakake kanggo properti downtown 50 hektar ora tau kedadeyan.

Kutha Las Vegas nimbang pembangunan maneh Cashman Field, ngendi bale pameran ditutup lan stadion olahraga liga cilik underutilized, menyang Komplek medical.  (Gambar: lasvegasnevada.gov)
Kutha Las Vegas nimbang pembangunan maneh Cashman Center, kang omahé Cashman Center lan aula pameran Cashman Field, menyang Komplek medical. (Gambar: lasvegasnevada.gov)

Miturut proposal, pangembang ngrancang kampus medis, kalebu rumah sakit bocah-bocah sing dikelola dening Yayasan Rumah Sakit Anak Vegas, lan papan lan fasilitas kantor medis sing gegandhengan. Pamindhahan kasebut samesthine bakal diwenehake menyang dewan minggu iki.

Pusat Cashman kalebu aula pameran Cashman Center 98.000 kaki persegi lan Lapangan Cashman sing nduweni 10.000 kursi. Tru Development wis ngembangake sawetara proyek apartemen lan ruang ritel ing Nevada Kidul. Nanging situs web kasebut ora nampilake proyek medis.

Sawetara Aliran Cashman sing Dibutuhake

Iki dudu sepisanan pembangunan maneh kanggo Pusat Cashman. Ing taun 2018, ing upaya kanggo mbujuk Amazon supaya mbukak markas kapindho ing Las Vegas, kutha kasebut nawakake kabeh kompleks kasebut menyang raksasa e-commerce kanthi gratis. Proposal iki ditolak dening Amazon, minangka tawaran Cashman Center saka kutha kanggo pemilik Raiders Mark Davis minangka lokasi kanggo Stadion Raiders anyar.

Dasi Vegas sajarah

Dijenengi “Big” Jim Cashman lan kulawarga pengusaha awal Vegas, aula pameran Cashman Center wis dadi tuan rumah acara nasional wiwit dibukak ing 1948. Paling anyar, iki kalebu debat presiden Demokrat kaping pindho 2008 lan Bowling Terbuka AS 2008-2009. Kejuaraan Kongres. Umume ora digunakake ing taun 2017, kutha kasebut nutup fasilitas kasebut sawise dadi tuan rumah Ballet Moskow.

Saka 1983 nganti 2000, Cashman Field dadi tuan rumah Las Vegas Stars, tim baseball Triple-A Liga Pasifik San Diego Padres. Ing taun 2001, tim kasebut dadi Las Vegas 51s, klub peternakan paling dhuwur ing Los Angeles Dodgers. Ing 2008, 51s ngalih afiliasi menyang Toronto Blue Jays, lan limang taun sabanjure, menyang New York Mets. (51s ninggalake Cashman ing 2019, lan saiki main ing Las Vegas Aviators, tim farm Oakland A, ing Ballpark Las Vegas anyar ing pinggiran kutha Las Vegas ing Summerlin.)

Ing tanggal 24 Agustus 1964, Lapangan Cashman dadi situs kamenangan pisanan Raiders ing Las Vegas, nalika tim bal-balan Oakland ngalahake Houston Oilers 34-20 ing game pramusim Liga Sepak Bola Amerika.

Dim Lampu

Saiki, Cashman Field dadi tuan rumah Las Vegas Lights. Nanging persetujuan sewa kutha karo tim United Soccer League ngidini kanggo mungkasi kontrak yen pejabat ngunci persetujuan definitif karo pangembang kanggo panggunaan liyane.

Ing wulan Juni 2022, dewan kutha milih nyetujoni kesepakatan kanggo dadi tuan rumah nganti 10 konser ing Lapangan Cashman. Dheweke bakal mutusake tanggal konser sadurunge pungkasan taun.

#Redevelopment #Las #Vegas #Mulls #Cashman #Center #Maneh