Iowa greyhounds

Red Rock Resorts Diwiwiti Demolition saka Texas Station, Fiesta Henderson

dikirim ing: September 13, 2022, 06:36h.

Dianyari pungkasan ing: 13. September 2022, 06:36h.

Station Casinos tuwane Red Rock Resorts ana wiwit perisakan saka Texas Station lan Fiesta Henderson properti ing Las Vegas. Iki minangka loro saka telung operasi Station Casino sing durung nate dibukak maneh sawise Gubernur Steve Sisolak mrentahake penutupan lengkap kasino sajrone gelombang pertama pandemi.

Stasiun Texas
Iki minangka wuto kanggo Texas Station, digambarake, lan Henderson Fiesta, sing minangka salah sawijining properti sing paling awon ing Station Casino lan ora nate dibuka maneh sawise pandemi. (Gambar: LVRJ)

Red Rock ngumumake ing Juli yen Stasiun Texas, Fiesta Henderson, lan properti liyane, Fiesta Rancho, bakal dirusak. Ora jelas kapan Fiesta Rancho bakal ngadhepi perhitungane.

Sadurungé sasi iki, Red Rock ngumumake penutupan properti kaping papat, Wild Wild West, sing rencana bakal dibangun maneh.

Texas Station, Fiesta Henderson, lan Fiesta Rancho iku kasino lokal tucked adoh saka lampu padhang Strip lan Fremont Street. Sawise dibubarake, lemah ing ngisor iki diarep-arep bisa didol.

Wild, Wild West, Kangge, punika andhap asor kurang-munggah casino hotel mung 15-menit mate saka Strip lan Piece Perdana saka real estate. Red Rock ngrancang ngembangake maneh dadi properti mewah sing luwih gedhe.

Strategi Jangka Panjang

Ana sawetara plot tanah sing bisa dibandhingake saiki kasedhiya kanggo pembangunan supaya cedhak karo Lurung Gaza. Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan wis tuku tambahan 100 hektar ing sekitar Wild West Plot, saengga ana ruang kanggo maneuver.

Red Rock nduweni kepemilikan real estate sing durung dikembangake ing saindhenging Las Vegas lan Reno Valleys. Strategi perusahaan kanggo tuku lan manggoni plot tanah taun sadurunge miwiti proyek anyar wis akeh analis optimistis babagan prospek jangka panjang.

Perusahaan tuku tanah kanggo proyek saiki, Durango, 22 taun kepungkur, mung miwiti konstruksi awal taun iki.

Wis suwe dadi pimpinan ing pasar Las Vegas lokal, Red Rock wis samesthine kanggo nambah Ngartekno nomer resorts terpadu makaryakke liwat dasawarsa sabanjuré.

Ing Juli, announced disualekno saka 126 hektar tanah kidul Strip kanggo $172 mayuta-yuta. Saiki duwe udakara udakara 430 hektar ing Lembah Las Vegas.

Texas Station, Fiesta Underperformer

Texas Station dibangun dening pungkasan Texas native lan ngedegaken saka Station Casinos, pungkasan Frank Fertitta Jr. Dheweke milih tema Texas kanggo narik pengunjung saka negara asale, sanajan umume warga lokal digabungake sajrone sejarah 35 taun. Nalika dibukak, ing 1995, iku casino paling gedhe ing North Las Vegas.

Sawise ditutup ing Maret 2020, dadi salah sawijining situs uji coba COVID-19 sing paling gedhe ing Clark County. Uga digunakake minangka titik distribusi panganan kanggo warga sing kena pandemi.

Fiesta Henderson miwiti urip ing 1998 minangka The Reserve, kasino tema safari Afrika, diduweni dening Ameristar Gaming. Sanajan gagal ngasilake bathi utama, Station njupuk kesempatan ing properti kasebut lan entuk ing taun 2001.

Iki diowahi dadi Henderson Fiesta kanthi tema pesta kidul-kulon, properti adhine menyang Fiesta Rancho. Nanging Fiesta minangka salah sawijining properti sing paling awon ing Stasiun kasebut nganti mati COVID-19, nalika Red Rock njupuk kesempatan kanggo nutup kanthi tujuan kanggo diinvestasi maneh ing proyek mbesuk.

Nalika kuwi, Red Rock ora samesthine kanggo ngedol tanah kanggo saingan bakal operator casino.

#Red #Rock #Resorts #Diwiwiti #Demolition #saka #Texas #Station #Fiesta #Henderson