Catawba Two Kings

PrizePicks rangking ing antarane Bisnis AS sing Tuwuh Paling Cepet ing Inc. 5000

dikirim ing: Agustus 20, 2022, 06:27h.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 06:30.

Ing taun pisanan nduweni hak, PrizePicks menyang Inc. 5000 kanthi cara sing cukup gedhe.

PrizePicks CEO SBC
CEO PrizePicks Adam Wexler (tengen) ngandika minangka bagéan saka diskusi panel ing SBC Summit North America ing Secaucus, NJ ing Desember 2021. Minggu kepungkur perusahaan basis Atlanta nggawe debut Inc. 5000 lan dadi peringkat 66 perusahaan swasta paling cepet berkembang ing AS. (Gambar: PrizePicks/Twitter)

Operator olahraga fantasi saben dina adhedhasar Atlanta (DFS) ndharat ing No. 66 ing dhaptar majalah bisnis pribadi sing paling cepet berkembang ing AS. Miturut rangking edisi 2022, PrizePicks nglaporake wutah revenue 5836% sajrone telung taun pisanan.

Ing siaran pers sing nyatakake rangking kasebut, PrizePicks nyathet yen entuk bathi luwih saka enem kali lipat saka taun 2020 nganti 2021. Iki diterusake kanthi paningkatan pendapatan 2021 ing separo pisanan 2022.

PrizePicks ora mung rangking ing ndhuwur 1,5% saka perusahaan sing paling cepet berkembang ing negara, nanging uga entuk posisi paling dhuwur ing antarane perusahaan ing industri olahraga.

Kanggo diakoni dening Inc. minangka perusahaan olahraga sing paling cepet berkembang ing negara kasebut minangka pakurmatan gedhe lan ngomong babagan kekuwatan, kapinteran lan tekad kabeh wong ing organisasi kita.” PrizePicks Co-Founder & CEO Adam Wexler ngandika. “Kita wis entuk prestasi iki utamane minangka asil saka mesin akuisisi pelanggan sing efisien lan unit ekonomi premium, kabeh nalika operasi nyedhaki impas lan utamane nggunakake pendanaan adhedhasar revenue.”

Minangka salah siji saka 500 perusahaan paling dhuwur, PrizePicks bakal ditampilake ing edisi September. Sing tekan kios koran dina Selasa.

Inc. Kepala Editor Scott Omelianuk ujar manawa perusahaan sing nggawe dhaptar taun iki nindakake sanajan ana tantangan sajrone sawetara taun kepungkur.

“Pencapaian mbangun salah sawijining perusahaan sing paling cepet berkembang ing AS, amarga kemerosotan ekonomi anyar, ora bisa diremehake,” ujare. “Inc. seneng banget ngurmati perusahaan sing wis mapan kanthi inovasi, kerja keras lan ngadhepi tantangan saiki.

Apa DFS?

Cara kerja DFS bisa dibandhingake karo taruhan olahraga ing sawetara aspek. Ora kaya kontes fantasi, DFS minangka game pemain tunggal. Tegese sampeyan ora perlu kuwatir babagan nggawe tim sing luwih apik tinimbang wong liya.

Kanggo muter, sampeyan kudu milih antarane loro kanggo limang atlit (utawa, ing sawetara kasus, kelompok atlit). Kanggo saben pilihan, sampeyan kudu mutusake apa bakal lulus utawa tetep ing ngisor statistik sing dipilih. Contone, sampeyan bisa milih apa Nolan Arenado saka St. Louis Cardinals bakal drive liwat .5 mlaku ing game.

Kajaba iku, DFS ora ngidini entri kalebu mung pemain saka siji tim. Paling ora rong pilihan kudu saka tim sing beda.

Ana rong cara kanggo muter. “Game daya” nawakake pembayaran sing luwih dhuwur, nanging kabeh pilihan sampeyan kudu bener. Ana uga game fleksibel karo payouts ngisor. Nanging, iku bakal kurban mbayari suda yen kantun siji pilihan utawa, ing sawetara kasus, loro.

Pembayaran adhedhasar jumlah pilihan sing sampeyan lakoni.

Babagan PrizePicks

PrizePicks kasedhiya kanggo wong sing manggon ing kabeh 30 negara, Distrik Columbia, lan kabeh Kanada kajaba Ontario. Iku nganggep dhewe minangka “jinis game sing paling gampang diakses kanggo wong akeh,” amarga kasedhiya kanggo luwih saka rong pertiga saka populasi AS. Iki kalebu California, Texas, lan Georgia, ing ngendi taruhan olahraga durung sah.

Wiwit diluncurake, PrizePicks ujar manawa wis mbayar luwih saka $ 500 yuta menang.

Perusahaan saiki nawakake pemain DFS menu luwih saka 60 liga olahraga, kalebu eSports, kanggo milih saka entri sing.

Iku Inc. 5000 listing mung pakurmatan paling anyar kanggo perusahaan. Pungkasan taun, dheweke menangake Fantasi Sports Business of the Year Award saka Fantasi Sports & Gaming Association. EGR Amerika Utara uga milih PrizePicks minangka Operator Fantasi/DFS of the Year.

Antarane wong-wong sing wis nandur modhal ing PrizePicks kalebu mantan Atlanta Braves gedhe Andruw Jones, mantan pemain NBA Andrew Bogut, NFL quarterback Matt Ryan, lan pemain poker legendaris Phil Hellmuth.

#PrizePicks #rangking #ing #antarane #Bisnis #sing #Tuwuh #Paling #Cepet #ing