Catawba Two Kings

PredictIt Nggoleki Pesenan Nglawan Pertukaran Politik Mungkasi ing Februari 2023

dikirim ing: September 14, 2022, 02:35h.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 02:22.

PredictIt ngrancang kanggo ngajukake mosi ing pengadilan federal sing bakal ngupayakake mungkasi keputusan regulator federal kanggo njaluk pasar dagang berjangka sing fokus ing politik kanggo likuidasi kabeh pasar ing tanggal 15 Februari 2023.

pratandha politik
Saperangan ing Massachusetts saben masang tandha kaca dhewe sing nuduhake dhukungan kanggo calon presiden 2020. PredictIt, sing ngoperasikake ijol-ijolan berjangka online sing ana hubungane karo asil politik, nuntut agensi federal kanggo mbatalake surat pencabutan sing ditampa wulan kepungkur. (Gambar: ABC7News)

Pamindhahan kasebut sawise ijol-ijolan lan liya-liyane ngajokake tuntutan hukum akhir minggu kepungkur marang Komisi Perdagangan Berjangka Komoditas (CFTC) sawise mbatalake surat “Ora Ana Tindakan” sasi pungkasan sing ngidini PredictIt beroperasi ing AS. Tuntutan kasebut, sing diajukake ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Kulon Texas, njaluk pengadilan “nyisipake injunksi awal lan banjur permanen” sing bakal ngidini pasar berjangka kadaluwarsa sawise Februari 2023 – kalebu pasar pemilihan presiden 2024 – terus.

Nalika complaint uga pengin pengadilan ngosongake layang CFTC, iku durung mesthi apa PredictIt uga bakal njaluk prentah awal marang kabeh huruf.

Gerakan kanggo injunction pambuka iku filing kapisah (saka complaint asli), lan padha rencana kanggo nindakaken ing sawetara dina, “direktur PredictIt hubungan umum Lindsey Singer marang Casino.org Rebo. “Nanging aku ora bisa ndeleng ruang lingkup khusus saka keputusan interim. Iku bakal pindhah nalika padha file. ”

Yen PredictIt ngupaya injunction marang layang lan yen hakim nyetujoni, iku kamungkinan bakal ngidini operator kanggo kurban pasar anyar ahead saka pemilihan umum 2022. PredictIt wis ora dibukak sembarang pasar anyar wiwit 4 Agustus kaputusan CFTC.

CFTC nolak menehi komentar babagan tuntutan hukum kasebut.

Peneliti, Investor Gabung Tuntutan Hukum

PredictIt, didegaké déning Victoria University of Wellington ing Selandia Baru wolung taun kepungkur, ngajokake tuntutan hukum marang Aristotle International, perusahaan teknologi informasi berbasis Washington, DC kanggo kampanye politik sing uga nyedhiyakake omah kliring lan layanan liyane kanggo PredictIt. Universitas dhewe ora dadi bagean saka tuntutan hukum.

Nalika Universitas Victoria nyoba nggawe ijol-ijolan, dheweke ngandhani CFTC manawa kanggo tujuan riset. Loro profesor, Profesor Statistik Universitas Rutgers Harry Crane lan Profesor Ilmu Politik Universitas Michigan State Corwin Smidt, uga dadi penggugat ing kasus kasebut.

Miturut tuntutan hukum kasebut, Crane nganalisa data PredictIt wiwit taun 2018 nganti 2020, sing “nuduhake manawa persentase rega dagang Pasar minangka ramalan sing luwih akurat tinimbang ramalan sing digawe ing situs web analisis polling. Lima Telung Puluh Wolung.”

Meksa nutup PredictIt bakal ngalangi karya Crane, Smidt, lan peneliti liyane, pengacara penggugat kanggo Steptoe & Johnson ngandika ing pengajuan awal.

“Yen kontrak prédhiksi asil pemilihan presiden 2024 dibubarake sadurunge acara penutupan … data dagang saka kontrak kasebut ora ana regane saka perspektif akademik, nutup panggunaan pasar ing mangsa ngarep minangka sumber riset,” keluhan kasebut nyatakake.

Rong pedagang sing aktif ing pasar PredictIt, Kevin Clark lan Trevor Boeckmann, uga kontrak penggugat babagan asil pemilihan presiden 2024, lan tuntutan hukum kasebut nyatakake tumindak CFTC wis “distorsi nilai” kepemilikan. Loro-lorone wis nandur modal ewu dolar menyang ijol-ijolan.

Betting Politik ing AS

Wiwit digawe, PredictIt wis dadi kesempatan paling cedhak kanggo Amerika kanggo totohan ing pamilihan politik. Nalika CFTC ujar manawa ora bakal tumindak marang PredictIt, uga menehi sawetara kahanan, kalebu watesan babagan jumlah wong sing bisa nandur modal ing saben pasar lan jumlah pedagang kanggo saben kesempatan.

Huruf pungkasan Sasi ora nuduhake kang kritéria tartamtu PredictIt nerak sing mimpin kanggo retraction, lan Singer mbelo operasi exchange ing Interview karo Casino.org sasi pungkasan.

Nalika CFTC wis mbatalake status PredictIt, iku uga considering panjalukan dening Kalshi ijol-ijolan online komersial kanggo nawakake pasar ing asil saka House lan Senat AS siklus pamilihan 2022 lan ngluwihi.

Periode komentar umum 30 dina dijangkepi nganti 25 September, lan CFTC ujar pungkasan wulan kepungkur manawa arep menehi keputusan tanggal 28 Oktober.

#PredictIt #Nggoleki #Pesenan #Nglawan #Pertukaran #Politik #Mungkasi #ing #Februari