QB Lamar Jackson

Pratinjau Musim NFL: Ravens Run AFC North Roost

Dikirim ing: 20 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 05:01.

Ora ana sing bisa ditebak ing AFC North. Nanging taun iki, ing +160, Baltimore Ravens dadi favorit kanggo menang AFC North.

QB Lamar Jackson
QB Lamar Jackson mbuwang pass babak kapindho nglawan Houston Texans ing Stadion M&T Bank ing 2019, ndhuwur. Ing taun iki, Jackson lan kanca-kanca samesthine bakal dominasi divisi kasebut. (Gambar: Getty Images)

Divisi iki kayane wis mbalikke saka musim sadurunge. Tilas raksasa divisi saiki diantisipasi dadi feeder ngisor.

Wiwit 1970, Steelers duwe rekor paling apik ing bal-balan. Nanging, musim iki, Steelers samesthine bakal kalah kaping pisanan ing pelatih kepala Mike Tomlin.

Cincinnati Bengals, sawise pirang-pirang dekade ora relevan, taun kepungkur mlebu ing Super Bowl kanthi ajaib. Sing wis ngganti arah franchise, amarga saiki katon dadi masalah nyata.

Cleveland Browns – uga, dheweke terus dadi Cleveland Browns.

Nanging sawise ilang playoffs taun kepungkur, ing Baltimore Ravens katon poised kanggo mbalekake divisi.

Ravens Super Bowl Odds

John Harbaugh wis terus kanggo roaming sidelines ing Baltimore, wis dianugerahi gelar Super Bowl kanggo kutha 2012. Lamar Jackson iku salah siji pemain paling elektrik nalika nerangake muter. Pitakonan mung karo Jackson yaiku apa dheweke bisa tetep sehat ing saindhenging musim.

Ing +1800 kanggo menang Super Bowl, Ravens dianggep contenders serius kanggo judhul. Ing divisi karo loro tim ketoke kuwat, Ravens kudu bisa ngalahake loro tim paling ngisor nalika padha katon kanggo menang makutha divisi lan bisa judhul AFC.

Bengal Katon Kuat

Atmosfer ora bisa luwih apik ing Cincinnati menyang musim anyar. Kanthi +170 kanggo menang divisi, Bengal, kanthi Joe Burrow minangka gelandang, katon kaya tim sing ditakdirake kanggo bersaing kanggo judhul divisi sajrone dekade sabanjure.

Bengal duwe rintangan sing padha karo pesaing divisi saka Baltimore, amarga loro-lorone +1800 kanggo menang Super Bowl ing pungkasan musim. Dipimpin dening trio panampa enom sing luar biasa, mungkasi serangan Bengal ora bakal gampang musim iki.

Hard Hills kanggo Climb Kanggo Browns

Cleveland Browns minangka tim sing angel diwaca kanthi apik, sanajan ing taun nalika pangarepan dhuwur. Saiki, musim iki, Browns +300 kanggo menang divisi menyang musim kasebut.

Baker Mayfield dropped metu, lan sawise tau manggon nganti hype, kang dikirim menyang Carolina. Deshaun Watson sing kontroversial digawa kanggo ngganti dheweke. Dheweke nggawa barang-barang akeh, paling ora. Pitakonan dadi, bakal dheweke main, lan yen ya, nganti suwene? Sawise ilang meh rong musim, kepiye efektifitase?

Ana akeh pitakonan sing durung dijawab babagan tim iki musim iki, lan amarga kahanan sing durung mesthi, mula angel ndhukung tim kasebut ing musim iki.

Ing +2800 kanggo menang Super Bowl, Brown entuk sethitik katresnan ing tingkat nasional. Pancen angel ndeleng dheweke nggabungake kabeh musim iki.

Steelers ngadhepi dalan sing angel

Pancen angel percaya yen Mike Tomlin ora nate kalah ing Pittsburgh. Wiwit dadi pelatih kepala Steelers ing 2007, dheweke wis mimpin tim menyang playoff kaping sepuluh, kalebu pitung gelar divisi.

Nanging ing taun iki, ing +700, katon banget ora mungkin Steelers bakal bersaing kanggo posisi paling dhuwur ing AFC North.

Tomlin uga duwe gelar Super Bowl ing sangisore tutelage, lan Steelers +8000 menang taun iki. Steelers bakal saingan minggu sawise minggu, nanging ngarep-arep manawa kanggo nyelehake ing Pittsburgh mangsa iki.

#Pratinjau #Musim #NFL #Ravens #Run #AFC #North #Roost