QB Lamar Jackson

Pratinjau Musim NFL: Peluang Pemain Nyerang ing Taun

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 10:29.

Ing +900, Indianapolis Colts mlayu maneh Jonathan Taylor lan Los Angeles panrima sudhut Rams Cooper Kupp padha headliners kanggo Offensive Player of the Year hardware.


Jonathan Taylor saka Indianapolis Colt (kiwa) Cooper Kupp saka LA Rams (tengen) duwe kesempatan sing padha kanggo Pemain Serangan Musim. (Gambar: Casino.org)

Paling taun, Kupp dijenengi NFL Offensive Player of the Year sawise ngrekam musim reguler sing ndeleng dheweke nyekel 145 bal kanggo 1,947 meter lan 16 touchdowns.

Taylor bakal teka ing musim sing apik sing ndeleng dheweke mlayu luwih saka 1,800 yard ing lemah, nalika nambah 18 gol.

Nomer Taylor terus entuk akeh, sanajan Colts nggawa Matt Ryan dadi gelandang wiwitan anyar tim. Asil sing padha diarepake saka Kupp nalika dheweke mlebu musim kaping pindho karo pemain tengah Rams Matthew Stafford.

Ora kaya penghargaan Pemain Paling Berharga, Pemain Offensive of the Year menang kanthi macem-macem posisi sajrone pirang-pirang taun. Nalika MVP durung dimenangake dening non-quarterback sajrone sepuluh taun, pemain nyerang taun iki durung dimenangake dening quarterback wiwit Patrick Mahomes nggawa hardware ing taun 2018.

Deebo Samuel, Derrick Henry (+1200)

Loro pemain sing kadhaptar ing +1200 kanggo menang penghargaan yaiku panampa / panyengkuyung Deebo Samuel saka San Francisco 49ers lan bek Derrick Henry saka Tennessee Titans.

Henry, sing menang penghargaan kasebut mung rong taun kepungkur, bali saka musim cedera sing taun kepungkur mung main wolung game. Samuel njeblug taun kepungkur amarga kesalahan Niners, nalika pelatih kepala Kyle Shanahan nemokake cara sing luwih kreatif kanggo nggunakake umpan balik / sudhut.

Samuel mimpin liga ing meter saben reception taun pungkasan ing 18,2 meter saben nyekel nalika uga nyetak wolung gol, kombinasi sampeyan ora kerep ndeleng ing NFL.

Davante Adams (+1400), Justin Jefferson (+1600)

Ing +1400 lan +1600 mungguh, terus Davante Adams saka Las Vegas Raiders lan Justin Jefferson saka Minnesota Vikings dhaftar panrima sudhut looking kanggo tindakake ing HBS Kupp saka taun pungkasan.

Adams ana ing musim pisanan adoh saka Green Bay lan lunga saka Aaron Rodgers menyang Derek Carr minangka pemain tengah. Dadi regresi potensial kanggo panampa superstar bisa uga ana ing kertu.

Minangka adoh minangka Jefferson, ngetik taun katelu ing liga, kang wis mangsa 1.400 meter lan liwat 1.600 meter nampa ing sabuk.

Christian McCaffrey, Nick Chubb (+2000)

Loro-lorone mlayu maneh Christian McCaffrey saka Carolina Panthers lan Nick Chubb bali saka Cleveland Browns ana ing sepuluh favorit kanggo menang penghargaan.

McCaffrey wis Angker dening bug bundhas rong taun kepungkur, main ing total sepuluh game, nalika Chubb terus jaran ing backfield Browns, wis racked munggah telung mangsa 1.000 meter langsung ing lemah.

karakter liyane

Sawetara quarterbacks sing kudu dipikirake kanggo Pemain Offensive of the Year yaiku Patrick Mahomes saka Kepala Kota Kansas ing +1800, Josh Allen saka Buffalo Bills ing +2200, Lamar Jackson saka Baltimore Ravens, uga ing +2200, lan Justin Herbert saka Los Angeles Chargers ing + 2500.

#Pratinjau #Musim #NFL #Peluang #Pemain #Nyerang #ing #Taun