QB Patrick Mahomes

Pratinjau Musim NFL: Kansas City mimpin AFC Kulon, Pangisi daya Tutup

Kansas City nggoleki Super Bowl maneh ing taun iki. Ing +160 kanggo menang divisi, Kepala diikat karo Baltimore Ravens amarga duwe kesempatan paling cendhak kanggo menang divisi ing AFC. Nanging sawetara tim bisa ngalahake saka titik nomer siji.

QB Patrick Mahomes
QB Patrick Mahomes
QB Patrick Mahomes nyebabake keributan nalika pertandhingan bal-balan pramusim NFL nglawan Chicago Bears, Sabtu, 13 Agustus 2022. Mahomes lan Chiefs lagi nggoleki Super Bowl ing taun iki. (Gambar: Foto AP)

AFC West, ing kertas, minangka divisi paling apik ing kabeh bal-balan. Saben tim duwe pangarepan paling dhuwur kanggo musim sing bakal teka, saka quarterback nganti alur crita. Divisi kasebut kalebu quarterback elit Patrick Mahomes ing Kansas City, Justin Herbert ing Los Angeles, Derek Carr ing Las Vegas, lan saiki Russell Wilson ing Denver, nggawe gelut divisi kudu dideleng ing televisi.

Iku nuduhake carane apik divisi ndhuwur. Nanging ing kasus iki, uga ngomong babagan bakat donya. The Chiefs saiki ing mode Chase, amarga ora mung divisi sing tightened munggah, nanging Buffalo Bills wis nyusul minangka tim kanggo ngalahake ing AFC.

Ing +1000, Chiefs minangka favorit katelu kanggo menang Super Bowl musim iki, konco Bills lan Tampa Bay Buccaneers, lan diikat karo juara bertahan Los Angeles Rams.

Pangisi daya Siap Kanggo Takeover

Los Angeles Chargers minangka favorit nomer loro sing metu ing ndhuwur AFC West menyang musim anyar. Justin Herbert duwe musim liyane ing sabuk lan wis mbuktekake dheweke bisa bersaing karo kabeh quarterback paling dhuwur ing liga.

Ing +225 kanggo menang divisi kasebut, Charger bisa dadi papan utama kanggo ngalahake Chiefs. Nanging divisi kasebut kebak bakat, mula angel kanggo prédhiksi tim endi sing bakal dadi sing pertama lan sing nomer papat.

Kanthi +1400 kasempatan menang Super Bowl, malah muter ing divisi kaya iki, apa liyane saka roto dawa playoff bakal nguciwani pembuangan Chargers mangsa iki.

Debut Wilson ing Denver

Bocah anyar ing pemblokiran looking kanggo goyangake munggah divisi rampung punika Kajaba saka Russell Wilson kanggo Broncos ing Denver.

Denver lungguh ing +260 kanggo menang AFC West, lan iku ora bakal surprise akeh wong yen padha nindakake.

Wilson entuk kepinginan ing musim off nalika Seattle Seahawks ngirim juara Super Bowl 2013 menyang Broncos. Ing +1500 kanggo menang Super Bowl, telung tim saka AFC West ana ing pitung ndhuwur kabeh tim NFL sing menang Super Bowl taun iki.

Raiders Nggawa Saka Konco

Ana sing kudu ngangkat mburi ing divisi iki. Ing kasus iki, Las Vegas Raiders. Raiders meh bisa ngalahake Bengal ing playoff musim kepungkur, nanging ora bisa nutup kesepakatan kasebut.

Kanthi Devante Adams gabung karo Carr lan pelanggaran ing Vegas, pangarepan wis tau luwih nalika tim wiwit muter ing Sin City. Ing +650 kanggo menang divisi, misale jek ora mungkin Raiders bakal dadi juara divisi. Nanging mesthine tim “paling awon” paling apik ing liga.

Kanggo menang Super Bowl, Raiders duwe +3500, uga ora dawa banget kasempatan kanggo tim Panggonan pungkasan. Aja kaget ndeleng sawetara kejutan ing divisi musim iki.

NFL Season Preview kirim: Kansas City Leads AFC West, Chargers Close konco pisanan muncul ing Casino.org.

#Pratinjau #Musim #NFL #Kansas #City #mimpin #AFC #Kulon #Pangisi #daya #Tutup