Bernard Chong

Pragmatic Play Ngembangake Jangkauan Global ing Inggris lan Brasil

Dikirim ing: 15 Agustus 2022, 11:34

Dianyari pungkasan ing: 15 Agustus 2022, 11:51.

Panyedhiya game B2B Pragmatic Play ngembangake jangkauan menyang wilayah anyar. Thanks kanggo kemitraan sing wis ana lan anyar, dheweke bakal nemokake luwih akeh cahya ing Inggris, Irlandia lan Brasil.

Markas Pragmatic Play ing Malta
Nang Markas Pragmatic Play ing Malta. Supplier B2B game ngembangaken tekan liwat kemitraan sing bakal menehi akses liyane kanggo UK, Ireland lan Brazil. (Gambar: Capital Finance International)

Pragmatic Play wis ngarsane ngalangi ing papan iGaming global, lan persetujuan bakal nambah sukses. Perusahaan bubar announced sing lagi miwiti casino urip ing Argentina sawise nampa persetujuan ing Buenos Aires.

Saiki, persetujuan liyane nderek kemitraan sukses perusahaan wis sante karo Hollywoodbets ing UK lan Irlandia. Liyane bakal njupuk kauntungan saka noto anyar karo Smashup, menehi akses menyang pasar Brasil akeh.

Ngalahake Inggris lan Irlandia

Pragmatic Play saiki ngasilake nganti pitung judhul slot saben wulan. Ing wektu sing padha, nawakake uga game casino urip, olahraga virtual lan bingo minangka bagéan saka portofolio multi-produk. Kajaba iku, kabeh isi kasedhiya liwat siji API. Iki nggampangake operator mbukak konten.

Pragmatic Play bakal menehi hasil karo Hollywoodbets, sing wis duwe hubungan sing tetep ing pasar Afrika Kidul. Iku bakal nyedhiyani perpustakaan slot , judhul casino urip lan isi olahraga virtual kanggo pemain operator ing UK lan Irlandia.

Perusahaan nyatakake ing release penet sing padha bakal nyedhiyani portofolio slot lengkap liwat 250 judhul. Antarane wong-wong mau sing bubar dirilis gorila kacau, minangka apik minangka Big Bass Splash lan Olympus Gate. Kajaba iku, perpustakaan casino urip nawakake judhul kayata Kutha Boom, Tanah Permen Bonanza Manis lan Roda Mega Kabbebarengan karo pilihan lengkap re populer casino klasik.

Saperangan judhul olahraga virtual ultra-realistis ngrampungake penawaran multi-vertikal. Pragmatic Play nerangake yen ekstensi kemitraan iki selaras karo pangembangan bisnis lan tujuan pertumbuhan global.

Brazil Ndhelikake Luck

Amerika Latin ngalami wutah pinunjul ing pasar game, karo Argentina lan Kolombia terus-terusan luwih apik. Nanging, yen Brasil ngerti kabeh aturan game sing beda-beda, bisa ngalahake loro-lorone.

Pragmatic Play wis teka ing Indonesia lan wis oyod. Nduwe kemitraan ing macem-macem tahapan, kalebu sing wis ana karo operator game Weebit. Saiki nguatake posisi kanthi persetujuan multi-vertikal anyar karo Smashup.

Minangka kasus karo Hollywoodbets, perusahaan bakal nyedhiyani isi lengkap slot , casino urip lan olahraga virtual. Ing siaran pers sing kapisah, perusahaan nerangake manawa iki ora mung bakal entuk manfaat kanggo para pemain Smashup, nanging uga mbantu ngembangake profil dhewe ing wilayah kasebut. Kajaba iku, paket lengkap solusi olahraga virtual bakal menehi kesempatan totoan olahraga salib penting.

Persetujuan kasebut ningkatake wutah Pragmatic Plays ing Brasil lan Amerika Latin. Perusahaan kasebut yakin bakal nggabungake posisine minangka mitra utama kanggo pasokan konten ing wilayah kasebut.

#Pragmatic #Play #Ngembangake #Jangkauan #Global #ing #Inggris #lan #Brasil