Macau casinos gaming revenue GGR

‘Powerbucks Wheel of Fortune’ Slot Online Menehi Million Dollar Jackpot

Dianyari: 20 September 2022, 11:59

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 11:59.

Roda rejeki online slot ing Kanada diprodhuksi loro pemain karo urip-ganti menang pungkasan Sasi.

Powerbucks Wheel of Fortune slot jackpot
Screenshot saka “Powerbucks Wheel of Fortune” mesin slot online operasi ing Kanada. Ing online “Wheel” game entuk loro pemain begja liwat yuta dolar Canadian pungkasan Sasi. (Gambar: Ontario Lottery and Gaming Corporation)

International Game Technology (IGT) wingi dicethakaké ana Roda rejeki online slot tikel CA $ 1 yuta ing Agustus.

Powerbucks Wheel of Fortune judhul mung bisa ditemokaké ing Kanada. IGT ngandika Powerbucks ing 2016 dadi game maju omnichannel pisanan ing donya kanggo ngumpulake jackpots dening nyambungake mesin game fisik karo online slot .

20 Agustus, pemain begja gambled online interaktif Powerbucks Wheel of Fortune Cash Link Exotic Far East game ing British Columbia menang jackpot pa CA $ 1,157,664 (US $ 867,495). Mung enem dina mengko, liyane Roda Powerbucks Kab game- Liburan Hawaii – kenek ing Ontario kanggo CA $ 1.039.401 (US $ 778.875).

Loro nomer pitu Powerbucks hits ing Agustus sawise rong yuta dolar menang ing Juli. Ing tanggal 25 Juli, Powerbucks pamuter menang CA $ 1,263,743 muter Wheel of Fortune Latin Getaways online ing Ontario. Patang dina mengko, liyane Powerbucks gambler menang CA $ 1,032,361 ing Roda Eksotis Timur Jauh game online ing British Columbia.

Wiwit debut IGT Powerbucks ing Kanada, judhul wis ngetung luwih saka 1.100 millionaires.

‘Roda’ terus muter

Nggayuh luwih saka 25 yuta pamirsa televisi saben minggu, “Wheel of Fortune” terus dadi salah sawijining program televisi sindikasi sing paling populer ing Amerika Utara. Gameshows uga wis andalan ing jubin casino tengen AS lan Kanada kanggo puluh.

IGT angsal hak lisènsi kanggo account “Wheel” kanggo mesin slot ing 1996. Produsèn game ngandika sing judhul slot “Wheel” wis mbayar jackpots luwih saka $ 3,4 milyar liwat 26 karo.

IGT wis dikembangaké watara 200 versi “Wheel of Fortune” slot machine game. “Wheel” dianggep salah siji saka merek slot paling sukses kabeh wektu.

Paling gedhe Powerbucks Wheel of Fortune Jackpot nganti saiki teka ing Mei 2020 nalika pemain menang CA $ 2,2 yuta gambling online ing situs iGaming Ontario Lottery lan Gaming Corporation.

Rekor iki meh rusak ing Maret 2022 nalika pemain ing Casino Nanaimo ing British Columbia menang CA $ 2,129,070 ing Roda Powerbucks Kab babak. Casino Nanaimo dilakokno dening Great Canadian Gaming Corporation.

Masa Depan “Roda”

Roda rejeki lan bebaya! minangka bagéan saka tumindake sore saben dina kanggo mayuta-yuta Amerika. Nanging kaya acara trivia ngalami owah-owahan gedhe kanthi tiwas host sing wis suwe Alex Trebek ing taun 2020, Roda bisa langsung diatur kanggo ndandani.

Pat Sajak minangka tuan rumah Roda wiwit 1981. Nanging 75-taun-lawas bubar ngandika dina ing peran sing count mudhun.

Taun kepungkur kanthi cepet. Kita wis cedhak pungkasan. Wis suwe,” ujare Sajak Hiburan bengi iki minggu kepungkur. “Kita ora bakal nindakake iki sajrone 40 taun maneh.

“Ing umume acara televisi saiki, sampeyan bakal ujar, ‘Mungkin cukup,’ nanging acara iki ora bakal mati,” sambunge Sajak. “Katon kaya aku bisa lunga sadurunge pertunjukan.”

Nanging, kamungkinan Rodaloro nuduhake televisi lan mesin slot, kang urip ing taun teka, kuwat senadyan keterlibatan Sajak.

#Powerbucks #Wheel #Fortune #Slot #Online #Menehi #Million #Dollar #Jackpot