Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Politikus Dipenjara amarga Nyogok Sawise Vegas Gulung $ 80k Liyane

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 04:40.

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 04:48.

Mung wong ing “The Hangover” bisa ngalahake Mitchell Englander kanggo trip Las Vegas getun. Limang taun kepungkur, Englander dadi anggota Dewan Kota LA sing kanthi sengaja nampa kamar hotel gratis, omben-omben sing larang, lan amplop kanthi awis $ 10.000, ing antarane larangan liyane.

Perjalanan kasebut pungkasane nyebabake tuduhan pidana, panjaluk guilty, lan luwih saka setahun penjara kanggo Englander. Nanging dadi malah liyane getun Wednesday, nalika 52-Arige didenda anyar $79.830 saka Komisi Etika Kutha LA kanggo nglanggar hukum hadiah kutha.

Mitchell Englander dipenjara mantan politisi suap
Mantan anggota Dewan Kota LA, Mitchell Englander, mlaku-mlaku karo bojone, Jane Englander, kiwa, lan pengacarane, Janet Levine, ing taun 2020. (Gambar: latimes.com)

Pejabat LA diwajibake dening hukum kanggo mbukak hadiah apa wae sing ditampa paling ora $50 saka siji sumber. Ing 2017, taun perjalanan Vegas ing Inggris, pejabat LA uga dilarang nampa hadiah luwih saka $ 470 saka siji sumber.

Englander – sing makili Distrik 12 ing Lembah San Fernando wiwit Juli 2011 nganti mundur telung taun kepungkur – ngakoni nutupi pembayaran awis $ 15,000, dhaharan larang lan hadiah liyane sing ditawakake. Suap teka saka pengusaha sing pengin nambah basis kekuwatane. (Rong sasi sawise lelungan Vegas, pengusaha wiwit kerjo bareng karo FBI lan ngrekam interaksi karo Inggris.) Inggris ngakoni guilty kanggo ngrancang kanggo palsu kasunyatan materi lan dadi 14 sasi ing pakunjaran.

Penyelidikan Etika Anyar

Englander pisanan diwenehi tuduhan Komisi Etika Desember pungkasan. Angger-anggering Toret nuntut dheweke kanthi rong tuduhan nampa hadiah sing gedhe banget, siji tuduhan nyalahake posisi kutha, lan rong tuduhan ora ngumumake hadiah. Komisi milih 4-0 ing dina Rebo kanggo ngetrapake denda ukuman sing kaku.

“Aku mikir apa sing ditindakake saiki minangka proses sing penting banget,” ujare VP komisi Jeffery Daar. “Ketentuan sing diusulake nuduhake yen ora ana wong, kalebu anggota dewan sing dipilih, sing ngluwihi hukum ing kutha iki.”

Gary Winuk, pengacara Englander, ngandika ing statement sawise voting sing Englander iki “lega yen tumindak paling anyar iki dening Komisi Etika nambah penutupan lan finality.”

“Mirip karo kasus federal, Pak. Englander durung didakwa korupsi, mbayar kanggo main, utawa nggunakake jabatane minangka anggota dewan kanggo tumindak salah babagan tuduhan kasebut, “ujare Winuk. “Dheweke mbangun maneh urip kanthi dadi sukarelawan karo program re-entry lokal lan terus komitmen kanggo layanan umum kanthi mbantu wong liya supaya urip ing dalan sing bener.”

‘Serakah lan Sombong’

Ing sidang ukuman Englander Januari 2021, Hakim Distrik AS John Walter ujar manawa Englander ngrusak “kapercayan umum marang pamrentah” kanthi ngapusi FBI ing telung kesempatan sing beda babagan suap sing ditampa.

Ing pratelan ing pengadilan, Englander ngakoni yen dheweke wis “ngrusak” reputasine dhewe lan ujar manawa dheweke ora ngerti apa sing nyebabake dheweke menehi informasi palsu menyang penyidik ​​federal.

Miturut Walter, motivasi dheweke gampang dingerteni: “Rakus lan bangga.”

#Politikus #Dipenjara #amarga #Nyogok #Sawise #Vegas #Gulung #80k #Liyane