casino stocks

PointsBet, WynnBET Ngilangi NFL Advertising Spend

dikirim ing: September 16, 2022, 01:42h.

Dianyari pungkasan ing: 16. September 2022, 03:48h.

Penggemar NFL nonton game ing televisi taun iki bisa ndeleng PointsBet lan WynnBET sidelined saka pariwara sportsbook. Loro perusahaan kasebut ora gelem nganyarake status “operator buku olahraga sing disetujoni” karo liga kanggo musim 2022.

WynnBET
Sportsbook ing Wynn Las Vegas, katon ing ndhuwur. PointsBet lan WynnBET ngilangi mbuwang pariwara NFL. (Gambar: Vegas Advantage)

Pungkasan taun, PointsBet lan WynnBET gabung karo saingan BetMGM, Caesars Sportsbook, DraftKings, FanDuel, lan FOX Bet minangka operator sportsbook kanthi persetujuan prangko NFL. Nanging, status kasebut ora murah. Perusahaan game mbuwang $ 4 yuta saben mung dadi operator buku olahraga NFL sing disetujoni, lan ora kalebu mbuwang pariwara, miturut Eilers & Krejcik ing masalah saben rong minggu paling anyar. garis EKG laporan.

Kajaba iku, NFL watesan jinis taruhan sing perusahaan game bisa ningkataké ing iklan.

Contone, NFL ora ngidini marketing rintangan ing game setengah pisanan, malah yen wis disandangi minangka persentasi tinimbang rintangan. Liga wis menehi tandha marang mitra yen iki bisa diganti taun ngarep. Nanging saiki, PointsBet lan WynnBET rumangsa yen dhuwit luwih apik dienggo ing papan liya. cathetan Eilers & Krejcik.

Kabar iki teka nalika PointsBet lan WynnBET ngadhepi tantangan khusus perusahaan. Loro-lorone padha karo BetMGM, DraftKings, lan FanDuel babagan pangsa pasar.

PointsBet, WynnBET Bisa Menehi Sinyal

Kanggo WynnBET utamané, kaputusan operator kanggo ngurangi belanja iklan NFL ora ngageti minangka eksekutif ing tuwane Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) sadurunge ngandika padha ora pengin melu ing perang mbuwang karo saingan mung kanggo njaluk olahraga pelanggan totoan.

Sakabèhé, budhal PointsBet lan WynnBET saka operator olahraga NFL bisa dadi tandha liyane sing perusahaan game pengin dadi luwih pragmatic babagan mbuwang. Dheweke luwih fokus kanggo nggawe divisi taruhan online duwe bathi.

“Keputusan PointsBet lan WynnBET kanggo ngethok belanja sing ana gandhengane karo NFL nggambarake rasionalisasi sing terus-terusan ing ruang pemasaran OSB AS sing ora rasional banget,” tambah Eilers & Krejcik.

Sawetara Analysts pracaya ing syarat-syarat ngurangi marketing lan promosi mbuwang, kabeh taruhan bisa mati nalika Fanatics lumebu ing arene. Iki amarga perusahaan duwe sumber daya kanggo nglumpukake pangsa pasar kanthi cepet. Sing bisa meksa sawetara operator sing kasebut ing ndhuwur kanggo nerusake kabiasaan mbuwang sing larang.

DraftKings

Saham DraftKings (NASDAQ:DKNG) udakara 57.15% luwih dhuwur ing kuartal saiki – tandha perusahaan kasebut diregani pasar finansial kanggo ati-ati anyar.

Iki ora ateges operator nglirwakake belanja pemasaran. Kemitraan karo Kamis Wengi Sepakbola bisa biaya minangka akeh minangka $15 yuta kanggo $20 yuta saben taun. Sing ana ing ndhuwur kira-kira $ 65 yuta saben taun sing ditindakake perusahaan kanggo dadi salah siji saka telung “mitra totoan resmi” NFL, miturut Eilers & Krejcik.

Sponsoring platform digital luwih atraktif tinimbang TV linear amarga pelanggan sing nggunakake Amazon Prime cenderung pinter teknologi lan pro-e-commerce. perusahaan riset ngandika.

#PointsBet #WynnBET #Ngilangi #NFL #Advertising #Spend