Macau casinos gaming revenue GGR

PGA Golf Course Rawuh ing Filipina, Jack Nicklaus Designs

dikirim ing: September 2, 2022, 09:06h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 09:07.

Telung lapangan golf PGA wis ngrancang kanggo Hann Reserve mbesuk ing sisih lor Clark Freeport Zone ing Filipina ngendi akeh kasino komersial operate.

PGA golf Filipina kasino Hann Resorts
Hann Resorts Presiden lan CEO Dsaesik Han. Hann Resorts mbangun telung lapangan golf PGA ing sisih lor Clark Freeport Zone kanggo nglengkapi Hann Casino Resort lan properti Hann Lux mbesuk ing Filipina. (Gambar: Newsletter Manila)

Hann Reserve punika woro-woro utama kapindho minggu iki saka Hann Resorts, kang dibukak casino pisanan ing Clark pungkasan taun pungkasan. Hann ngandika telung Golf Golf Reserve bakal ngluwihi luwih saka 1.100 hektar tanah remot watara pitung mil udhara lor Hann Casino Resort.

Hann Resorts awal minggu iki announced resort casino kapindho ing freeport disebut Hann Lux. Properti game 500-kamar bakal dumunung ing jejere Hann Casino Resort.

Telung lapangan golf Hann Reserve bakal dadi lapangan golf pisanan ing Filipina sing afiliasi karo PGA (Asosiasi Pemain Golf Profesional).

Kita pisanan nggawa sampeyan dolanan jutawan paling apik ing Hann Casino Resort lan ora bakal mandheg, “ujare CEO Hann Resorts Daesik Han.

Perusahaan Jack Nicklaus Nicklaus Design wis dikontrak kanggo nggawe 18 bolongan pisanan ing Hann Reserve. KJ Choi saka Korea Selatan, bisa uga dadi pemain golf lanang paling sukses sing metu saka Asia, bakal ngetung nomer loro, lan Sir Nick Faldo bakal ngrancang sing nomer telu.

Golfer kang Paradise

Hann Reserve minangka bagean saka investasi $ 2 milyar perusahaan ing wilayah Clark. Bebarengan karo lapangan golf, Hann Reserve bakal nampilake hotel mewah, omah pribadi, real estate serbaguna lan taman 25 hektar.

Nalika golf wis ana ing tengah-tengah boom ing akeh Asia sajrone rong puluh taun kepungkur, game kasebut meh ora ana ing Filipina dibandhingake karo Korea Selatan, Malaysia, China, Thailand lan Vietnam.

Pemain golf dianggep minangka turis sing nduweni nilai dhuwur kanthi anggaran mbuwang gedhe. Riset nuduhake yen turis sing main golf nalika ngunjungi Asia mbuwang luwih saka kaping pindho rata-rata turis. Nanging sanajan Filipina duwe luwih saka 100 lapangan golf, negara kasebut isih ora dadi tujuan golf ing mata para wisatawan golf global.

Nanging kaya sing kedadeyan ing AS lan ing papan liya ing saindenging jagad, golf ing Filipina saya mundhak ing tengah COVID-19. Golf minangka salah sawijining sawetara olahraga ing negara sing diidini dimainake sajrone pandemi, amarga cocog kanggo jarak sosial lan dimainake ing njaba ruangan.

Han ngarep-arep kanggo nggawe Clark swarga golfer kang.

“Tujuan kita yaiku kanggo ngladeni pemain golf lan pecandu lokal lan manca kanthi nyedhiyakake papan kelas donya sing bisa diarepake saka merek PGA,” komentar Han.

Clark kepungkur

Zona Pelabuhan Bebas Clark minangka tilas Pangkalan Udara Clark, sing dikelola dening Angkatan Udara AS ing Angkatan Udara Pasifik nalika Perang Donya II lan Perang Vietnam. Sawise pangkalan militer dibubarake ing taun 1991, Filipina ndandani fasilitas kasebut dadi Bandara Internasional Clark lan pangkalan kasebut dadi Zona Freeport.

Minangka bandar free ditetepake, zona ekonomi khusus nawakake pangembang sethitik utawa ora tanggung jawab tax minangka bali kanggo investasi ekonomi. Zona diatur dening Otoritas Zona Ekonomi Filipina lan Departemen Perdagangan lan Industri.

#PGA #Golf #Rawuh #ing #Filipina #Jack #Nicklaus #Designs