Macau casinos gaming revenue GGR

Perusahaan Game Filipina Bisa Dipérang, Nalika Reformasi Telpon

dikirim ing: 2 September 2022, 12:43h.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 03:04.

Kanggo taun, Filipina Amusement lan Gaming Corporation (PAGCOR) dilakokno casino dhewe, uga ngatur properti game komersial pribadi.

PAGCOR Casino Filipina Hiburan Gaming Corporation
Ngleboke menyang casino ngatur dening Philippine Amusement lan Gaming Corporation ing Malate, Manila, ana 6. Agustus 2022. PAGCOR wis Kepemimpinan anyar, lan bakal rauh duwe fungsi utama anyar. (Gambar: AFP)

pejabat Philippine wis dianggep apa iku ing kapentingan paling apik saka negara kanggo perusahaan game negara-roto operate lan ngatur casinos. PAGCOR ngarahake pamrentah Filipina luwih akeh dolar pajak taunan tinimbang agensi liyane kajaba Biro Internal Revenue.

Sanalika sawise dilantik tanggal 30 Juni, Presiden Filipina Ferdinand “Bongbong” Marcos Jr. mrikso governance lan Kepemimpinan PAGCOR, minangka presiden mangsa digunakake kanggo nindakake.

Benjamin Dionko, sing dadi sekretaris finance pungkasan Sasi sawise janjian dening Marcos Jr., ngandika minggu iki PAGCOR kudu nimbang sade Philippine Casino panggonan kanggo nyedhiyani pemerintah karo awis urgent lan akeh-needed. pamindhahan iki uga bakal ngilangke konflik perusahaan saka kapentingan minangka loro pengatur lan operator casino gambling .

Review dibutuhake

Alejandro Tengco, bos anyar PAGCOR ing wulan iki, nanggapi wingi kanthi ujar manawa tinjauan sing ati-ati babagan agensi kasebut kudu rampung dhisik.

Dhiskusi karo lintang Filipino, Tengco ngandika sarujuk karo Dionko lan sawetara anggota parlemen Manila sing PAGCOR kudu nimbang reshuffle. Nanging sadurunge tumindak, sinau dibutuhake.

Kita ngarep-arep diwenehi wektu kanggo sinau iki. ujare Tengko. “Iki minangka bagean saka push lan agenda saiki kanggo mbedakake manawa kita minangka regulator utawa operator.”

Saiki, PAGCOR minangka regulator lan operator, manawa pejabat ndhuwur agensi ngerti utawa ora. Wakil Ketua Dewan Perwakilan Filipina Rufus Rodriguez ujar manawa konflik kepentingan cukup alesan kanggo misahake badan kasebut.

“Aku banget marang privatisasi,” Rodriguez marang ing Kantor Warta Filipina nanggepi sikap Dionko sing PAGCOR kudu dismantle 44 cabang Philippine Casino lan lokasi satelit. “Yagene mateni, utawa luwih, kenapa ngedol, angsa sing ngetokake endhog emas?”

Rodriguez ndhukung ngowahi PAGCOR dadi fungsi khusus operator. Panjenenganipun disaranake Philippine Congress pass aturan kanggo netepake wewenang peraturan casino.

“Iki ora adil kanggo bisnis nandur modal ing kasino,”Rodriguez argue saka noto PAGCOR saiki. “Kahanan PAGCOR minangka regulator lan game ora kondusif kanggo narik investasi.”

Mantan Presiden Dilipat ing PAGCOR Penjualan Sale

Sawise Presiden Filipina Rodrigo Duterte njupuk jabatan ing Juni 2018, dheweke uga nganggep adol aset fisik PAGCOR. Nanging presiden teka menyang kesimpulan sing sifat Philippine Casino banget terkenal kanggo liquidated.

Boten kados kasino komersial ing saindhenging Filipina, revenue game saka properti PAGCOR kabeh diduweni dening pemerintah pusat. Kasino milik negara menehi administrasi Duterte PHP37.14 milyar (US $ 652.65 yuta) ing taun 2019 sadurunge pandemi.

keuntungan tax game pemerintah saka kasino kang plummeted kanggo bab $ 197 mayuta-yuta ing 2020, lan dropped kanggo $ 144 mayuta-yuta taun pungkasan. Taun iki wis katon dicokot saka Recovery, minangka PAGCOR casino wis menang watara $ 113 yuta nganti setengah pisanan taun.

Kanggo resorts casino terpadu ing Manila, PAGCOR ngisi 19,5% tax ing income reged saben property saka game. Papat kasino utama ibukutha yaiku Resorts World, Solaire, City of Dreams, lan Okada.

#Perusahaan #Game #Filipina #Bisa #Dipérang #Nalika #Reformasi #Telpon