Iowa greyhounds

Pertempuran Bellagio Nimbulake Penangkapan Baterei Domestik kanggo Tersangka Pembunuhan Wartawan

Dikirim ing: September 15, 2022, 9:50 am.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 09:50.

Robert Telles, Clark County Administrator dipuntudhuh saka Rajapati Las Vegas Review-Journal reporter Jeff German, didakwa karo baterei domestik lan nolak penahanan ing 2020. Iku sawise Telles mabuk lan miwiti gelut karo bojoné ing Bellagio, miturut laporan penahanan katon dening LVRJ.

Robert Telles
Robert Telles teka ing pengadilan kanggo penampilan awal Kamis kepungkur. Dina Senin, dheweke resmi didakwa pembunuhan. Pejabat Clark County sadurunge ditangkep amarga serangan domestik ing 2020. (Gambar: Bizuayehu Tesfaye / Las Vegas Review-Journal)

Polisi ditelpon menyang omah Telles udakara jam 11 bengi tanggal 29 Februari 2020 sawise nampa telpon saka garwane, Mae Ismael, miturut laporan kasebut.

Ismael ngandhani petugas yen dheweke lan bojone ninggalake Bellagio nalika dheweke mabuk lan kasar. Nalika Ismael lagi mulih, Telles nyekel gulu, nggebug lengen lan nyoba mecah barang ing mobil.

tindak tanduk sing ora mesthi

Tindak-tanduke sansaya kleru nalika tekan ngomah. Ismael ngandhani polisi yen dheweke lan anak-anake padha nglumpuk ing kamar liyane nalika Telles bola-bali bengok “Pateni aku!”

“Dheweke ora bakal ninggalake kita dhewe,” ujare Ismael ing rekaman kasebut. “Dheweke wis akeh banget ngombe bengi iki, lan mung … aku lan anak-anakku wedi.”

Sawise telpon, Telles nyekel garwane ing rangkulan “kuwat” bear lan ora gelem nglilani dheweke nganti bocah-bocah meksa dheweke lunga, miturut laporan kasebut.

Nalika responden teka, pejabat sing dipilih terus mbengok bojone lan polisi lan ora gelem diborgol. Dheweke kudu ditangkep kanthi paksa, ujare laporan kasebut.

Pungkasane, pengacara Telles, Ross Goodman, negosiasi supaya ngisi daya baterei domestik mandheg. Telles ngakoni guilty kanggo tuduhan nolak penahanan lan nampa reprieve 90 dina lan $418 denda.

Dheweke uga dijaluk mlebu kelas “Corrective Thinking” sing fokus ing manajemen stres lan hubungan.

Jeff German Pembunuhan

Jaksa penuntut nuduh Telles “ngapusi” ing njaba omah Jerman Summerlin nalika esuk tanggal 2 September, sadurunge nusuk nganti mati. Wartawan Veteran wis nulis crita sing nuduh Telles mimpin lingkungan “kasusahan emosional, intimidasi lan pilih kasih” ing Kantor Administrator Umum. Jerman uga ngandhakake yen Telles duwe hubungan karo rekan kerja.

Artikel-artikel kasebut bisa uga nyebabake dheweke kalah ing pemilihan maneh ing pemilihan primer Juni. Mung sawetara dina sadurunge Jerman tiwas, Telles ngerti manawa wartawan lagi nggarap crita liyane babagan dheweke.

Polisi nggoleki omah Telles lan nemokake sepatu getih lan topi jerami sing dipotong. Topi kasebut padha karo sing dipakai tersangka sing katon ing video keamanan nyedhaki omah Jerman sakcepete sadurunge pembunuhan kasebut. Dheweke uga nemokake DNA Telles ing TKP.

Penuntut negesake manawa Telles diduga “nunggu” ing Jerman amarga iki minangka salah sawijining standar kanggo pembunuhan tingkat pertama, amarga nuduhake rencana. Pembunuhan tingkat pertama teka karo paukuman sing luwih abot, kalebu paukuman pati utawa penjara seumur hidup tanpa kemungkinan parole.

Senadyan predicament saiki, Telles isih Administrator Clark County nganti mangsa ends ing Januari, lan terus nampa gaji $120.000.

#Pertempuran #Bellagio #Nimbulake #Penangkapan #Baterei #Domestik #kanggo #Tersangka #Pembunuhan #Wartawan