Perawat Win 112k ing game slot aktif

Perawat Win 112k ing game slot aktif

Duane Kelloway, penduduk Spring Hill, bubar menangake BMW X7 M50i mewah 2022, regane luwih saka $ 112,000. Hadiah mobil mewah minangka bagéan saka acara Tampa Seminole Hard Rock Hotel lan Casino ngrameke $ 1 milyar jackpot menang ing casino. Hard Rock ngarepake mbayar $ 1 milyar liyane ing pungkasan taun 2021.

Kelloway, 50 taun, perawat rumah sakit sing nambani pasien COVID, main $ 3 ing mesin slot progresif Double Hit sing diprodhuksi dening Ainsworth. Dheweke menang $ 2,450 ing game slot kasebut, kanthi total pembayaran slot Hard Rock 2021 luwih saka $ 1 milyar. Tonggak sejarah kasebut entuk Kelloway BMW anyar sing mewah, saliyane $ 2,450 menang.

“Aku panginten aku bakal pingsan,” ujare Kelloway. “Kanggo ana ing panggonan sing bener, ing wektu sing tepat lan ing mesin sing bener, begja banget.”

Mung Hadiah kanggo Perawat Kerja Keras.

Kelloway kerja ing Rumah Sakit St. Joseph ing Lutz minangka perawat kamar operasi. Nanging bubar, dheweke wis kerja ing bangsal COVID. Garwane, Kelly, uga perawat. Wong loro iki mutusaké kanggo njupuk akhir minggu ing Hard Rock Casino , nyopir ana ing Ford Taurus 2013 meh 200.000 mil.

“Kita arep ngunjungi dina Jumuah,” ujare Kelloway, “nanging Kelly mbujuk aku supaya dina Setu.”

Minangka bagéan saka perayaan, NFL Hall of Famer Derrick Brooks kaget Kelloway karo tombol BMW.

Seminole Hard Rock Casino ing Tampa wis dianugerahi 360.000 jackpots kanggo luwih saka 43.000 pemenang begja supaya adoh ing 2021; iku padha karo jackpot sing mbayar metu meh saben menit dina.

“Iki mesthi wektu macem kanggo kasino Tampa lan Seminole Gaming ing umum,”Sa Seminole Hard Rock Tampa Presiden Steve Bonner. “We are seneng sing bisa nggawe sawetara pemenang jackpot. Kita ngarepake ngrayakake tonggak sejarah iki maneh ing taun iki, kanthi woro-woro gedhe liyane.

Pahargyan klebu saben siji saka luwih saka 1.100 slot pemain sing sijine Seminole Wild Card menyang slot machine nalika menang amba Kelloway, saben nampa $ 100 ing Free Play Bonus.

About Seminole Hard Rock Hotel lan Casino i Tampa

Seminole Hard Rock Hotel lan Casino ing Tampa diduweni lan dilakokno dening Seminole Suku Florida. Resor iki, mung ing I-4 ing Hillsborough Avenue lan North Orient Road, mung 10 menit saka pusat kutha Tampa.

Tampa resort casino iku salah siji saka kasino paling gedhe lan paling sukses ing donya, nawakake tamu-menang Hospitality, game lan hiburan.

lantai casino Hard Rock Tampa kapenuhan meh 5.000 slot machine, meh 180 game table, lan 46 Tabel, negara-saka-saka-gambar poker Kamar. Casino nawakake uga casino non udud ing Mezzanine Floor.

Hard Rock Hotel dirating dening AAA karo Four Diamonds, lan resort bangga duwe sepuluh restoran; kanggo upscale dining, tamu bisa slametan ing The Rez Grill lan Council Oak Steaks lan Seafood. Ana uga Cipresso elegan, restoran Italia. Tamu uga bisa seneng nuduhake ing Hard Rock Event Center, utawa seneng perawatan sayah ing Rock Spa lan Salon.

Babagan Hard Rock Internasional

Hard Rock International minangka perusahaan global terkemuka kanthi properti ing 68 negara ing luwih saka 240 lokasi. Properti Hard Rock kalebu kasino, hotel, kafe, Toko Rock, lan papan pertunjukan langsung. Ing 2020, Hard Rock International uga ngluncurake Hard Rock Digital, perusahaan gabungan sing kalebu buku olahraga ritel, buku olahraga online lan kasino online.

Hard Rock International diwiwiti minangka kafe, kanthi bangga nampilake gitar vintage Eric Clapton. Wiwit iku, Hard Rock wis duwe koleksi paling gedhe ing donya saka memorabilia musik paling terkenal lan asli. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 86.000 potongan-potongan kenang-kenangan watu sing dipamerake ing lokasi ing saindenging jagad.

Nanging sing paling apik, ing taun 2021, Hard Rock nampa Penghargaan Pengusaha Top Majalah Forbes ing Industri Perjalanan, Leisure, Gaming, lan Hiburan. Hard Rock uga dijenengi Best Managed Company ing AS dening Wall Street Journal lan Deloitte Private. Studi Kepuasan Tamu Hotel JD Power North America dijenengi Hard Rock minangka merek hotel kanthi kinerja paling apik sajrone telung taun berturut-turut.

Ora mung kuwi, ing taun 2020, Hard Rock uga nampa penghargaan saka Majalah Forbes minangka salah sawijining Top Employers for Women lan salah sawijining Best Employers for Diversity.

Nanging ganjaran, aja mandheg ing kono; ing 2020, Hard Rock uga njupuk Panggonan pisanan ing Casino Gaming Executive Satisfaction Survey. survey adiluhung iki conducted dening Bristol Associates Inc atas jenenge Spectrum Gaming Group.

Hard Rock wis strategis sijine gol ing kutha gateway internasional. Iki kalebu loro properti unggulan Florida sing paling sukses, kalebu Tampa. South Florida Guitar Hotel perusahaan, pisanan ing donya, iki ditingkat minangka Properti Gaming Global taun 2020. Suku Seminole Florida duwe merek global apik.

#Perawat #Win #112k #ing #game #slot #aktif