Choctaw Casino & Resort – Durant

Pennsylvania Gambler Dituduhake Kanggo Dituduhake Ninggalake Bayi ing Mobil

dikirim ing: September 23, 2022, 06:21h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 06:21.

A Pennsylvania wadon dipenjara ana sawise polisi nyelidiki kedadean sadurungé kang tindak menyang toko kanggo Gamble. Nalika muter mesin skill kanggo saklawasé jam, tersangka kiwa siji-taun-lawas ing mobil diparkir unattended, polisi ngandika.

Kapolres Ephrata John E. Petrick
Kapolres Ephrata John E. Petrick, gambar ing ndhuwur. Departemen Pennsylvania nyelidiki kedadean ing ngendi bocah iki dinuga kiwa piyambak ing mobil nalika wong wadon gambling . (Gambar: Pusat Wektu Saben)

Melissa L. Heyman, 36, saka Lititz, Pa. didakwa mbebayani kanggo kesejahteraan bocah, miturut Departemen Polisi Ephrata. Kasus kasebut bakal diadili ing pengadilan lokal.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 7 September 2022. Dheweke parkir mobil ing toko sing ora dijenengi watara jam 9 esuk. Banjur, watara jam 9.51 esuk, ana saksi nelpon polisi sawise weruh bocah kasebut ing mobil.

Polisi lagi nyelidiki kedadeyan kasebut. Petugas njupuk pernyataan saka saksi lan mriksa video pengawasan saka kamera sing cedhak. Dheweke nemtokake manawa Heyman ana ing toko kira-kira 48 menit.

Petugas Ephrata uga nyimpulake yen Heyman ora duwe tampilan sing jelas babagan mobil nalika ana ing toko, miturut statement departemen polisi. Polisi ora nuduhake manawa bocah kasebut nandhang tatu nalika ana ing mobil.

Kedadeyan sing padha uga kedadeyan ing negara.

Tuduhan Rajapati

Contone, ing wulan Agustus, wanita Cary, NC didakwa mateni anak wadon loro, umur loro lan telu, sawise ninggalake dheweke tanpa dijaga ing mobil panas, WRAL, stasiun TV lokal, kacarita. Wong wadon katon nglampahi paling dina gambling pa Vegas Style Sweepstakes lan Hiburan, salon raffle ing Raleigh, anggota kulawarga ngandika.

Lauice Battle, 29, ditangkep ing Rumah Sakit Duke Raleigh tanggal 28 Agustus. Anak-anake, Trinity Milbourne, umur rong taun, lan Amora Milbourne, telung taun, tiwas ing rumah sakit.

Ing dina Jumuah, Battle tetep ditahan ing Pusat Penahanan Wake County. Kasus iki ditundha ing pengadilan North Carolina.

Perang tanggi ngabari WRAL iku ibu tunggal. Ora ana cathetan babagan penyalahgunaan utawa nglirwakake bocah sadurunge sing ana gandhengane karo alamat omahe, ujare laporan kasebut.

Piyambak ing Mobil Panas

Uga, ing kedadean liyane, ing Juli pengadilan dhawuh supaya wong wadon Georgia ora kontak karo anak telu. Iku sawise padha ketemu unattended ing mobil ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood ing Florida.

Nalika Icese Laporsha Simmons, 33, saka Albany, Ga., Katon ing Florida kang Broward County pengadilan, hakim dhawuh anak kanggo diselehake ing Florida Departemen Anak lan Keluarga.

Simmons diduga ninggalake bocah-bocah ing mobil luwih saka telung jam. Umur bocah-bocah wiwit saka patang nganti 12 taun. Lapuran suggest mobil iki diparkir ing lantai katelu saka garage casino. Bocah-bocah padha turu ing mobil.

Mesin ora diwiwiti, polisi nambah. Suhu dina iku ing Hollywood, Florida antara 82 nganti 91 derajat, AccuWeather kacarita.

A wong liwat ngandhani polisi babagan bocah-bocah. Kanggo telung setengah jam, Simmons main poker ing Florida casino . Dheweke saiki ngadhepi telung tuduhan nglirwakake bocah, WPLGstasiun TV lokal, kacarita.

#Pennsylvania #Gambler #Dituduhake #Kanggo #Dituduhake #Ninggalake #Bayi #ing #Mobil