casino stocks

Pengunjung Ninggalake $ 22M Ora Diklaim Ing Kasino Nevada Ing Fiskal 2022

Dianyari: 25 Agustus 2022, 12:17

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 12:17.

Kanggo wong-wong sing mikir industri casino lan pamaréntah cukup awis, iki bisa uga ora pas apik: Nevada casino goers kiwa $ 22 yuta nang slip unclaimed ing taun fiskal bubar rampung, miturut Nevada Gaming Board Control (NGCB).

Kasino Nevada
karcis Cashout saka Las Vegas Club Casino ing downtown Las Vegas. Bettors ninggalake $ 22 yuta sing ora diklaim ing kasino Nevada. (Gambar: Las Vegas Sun)

Iki masalah antarane warga lan turis lan masalah biasane related kanggo slot lan pemain video poker lan, kanggo ombone rodok olo, olahraga bettors. Dheweke ngijolake tiket ing mesin ing kasino lan amarga kekurangan koin sing mesthine diwiwiti ing wiwitan pandemik coronavirus, akeh papan game Nevada ora menehi owah-owahan saka mesin ATM. Nanging, kasir fisik ing papan kasebut bakal ngirim dhuwit recehan menyang pelanggan.

Contone, yen bettor cashed metu mesin slot ing Las Vegas casino lan nampa tiket kanggo $ 300,15 lan njupuk slip menyang mesin ing ajang. Dheweke bakal entuk awis $ 300, nanging ing akeh properti game, dheweke ora bakal entuk 15 sen.

Ing pranata saka hukum Nevada liwati ing 2011, mili 75% saka winnings unclaimed bali menyang negara nalika liyane 25% bali menyang ngendi awis (utawa dhuwit recehan) ora diklaim. Dadi yen bettor ora ngaku $ 100 ing Bellagio, Nevada entuk $ 75 lan MGM Resorts International tetep $ 25.

Mundhakaken Masalah…Kanggo Bettors

Mbok kanggo bungahaken politisi Nevada lan operator casino, Jeksa Agung bisa ngetokake saka tiket unclaimed ora arep ngendi wae. Nyatane, data nuduhake yen saya tambah parah.

Revenue sing diklumpukake saka tiket kadaluwarsa tambah saben taun wiwit 2012, taun pisanan negara wiwit ngumpulake revenue saka tiket sing ora diklaim. Ing wektu kasebut, negara kasebut nglaporake revenue $3.1 yuta saka $4.2 yuta voucher sing ora diklaim, “laporan McKenna Ross kanggo Las Vegas Review-Journal.

Nevada ngidini pengunjung casino nem sasi kanggo nebus slip taruhan. Negara liya menehi pelanggan setaun utawa telung taun kanggo nindakake nalika negara liya ora menehi watesan wektu kanggo mbayar karcis.

Tambah shift kanggo game cashless ing sawetara kasino Nevada bisa mimpin kanggo Tambah ing karcis unclaimed karo jumlah cilik saka owah-owahan. Nanging, alesan kanggo kekurangan dhuwit recehan ora bisa nimbang kanggo pelanggan sing pinter amarga umume dipercaya manawa skenario kasebut njeblug ing taun 2020 lan yen kandhang duwe dhuwit recehan, mesin uga kudu. Paling ora, pitakonan iki bakal ditindakake sawetara pelanggan.

Apa teka saka dhuwit recehan

Ing fiskal 2022, Nevada entuk rejeki $ 16,5 yuta saka slip taruhan sing ora diklaim, tegese perusahaan game nampa $ 5,5 yuta.

Sing ora ateges operator tetep owah-owahan lan pesenan minangka bathi. Cosmopolitan, M Resort, lan Wynn Las Vegas menehi pelanggan pilihan kanggo nyumbang owah-owahan spare kanggo macem-macem amal. Caesars Palace lan Flamingo nyumbang owah-owahan sing ora dikarepake kanggo Meals on Wheels.

Antarane perusahaan casino Nevada sing ngetokake dhuwit recehan saka mesin, Boyd Gaming, kang iku salah siji saka operator paling gedhe ing Las Vegas Valley, contone prima.

#Pengunjung #Ninggalake #22M #Ora #Diklaim #Ing #Kasino #Nevada #Ing #Fiskal