Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Pengalaman Cocktail Bertema ‘Alice in Wonderland’ Njelajah Las Vegas

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 05:50.

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 06:19.

Pengalaman koktail pop-up disebut “The Alice” bakal njupuk Las Vegas mudhun bolongan terwelu saka 28 September kanggo 27 November, miturut situs web organizer Hidden Media Network. Lokasi ditandhani “rahasia” kanggo saiki amarga, mesthi, iku.

Pengalaman koktail tarub 'Alice' janji Las Vegas trip booze-drenched mudhun bolongan terwelu.
Pengalaman koktail marquee ‘Alice’, katon ing ndhuwur, janji Las Vegas trip booze-drenched mudhun bolongan terwelu iki tiba. (Gambar: Hidden Media Network)

Adhedhasar novel bocah-bocah klasik dening Lewis Carroll, “The Alice” diterangake dening situs web Hidden minangka “pesta teh kanggo mungkasi kabeh pesta teh” 90 menit sing dirancang kanggo njupuk tamu menyang kasunyatan alternatif saka kewan ngomong lan jamur sihir.

Kegiatan ing jero tenda raksasa kasebut, miturut situs web kasebut, bakal kalebu nggawe lan ngicipi rong koktail Wonderland bespoke miturut pengawasan The Mad Hatter, ngrampungake teka-teki lan tantangan “kaya Alice,” nglukis mawar abang, ngemil roti “mangan aku.” ” , “lan akeh liyane.”

Hidden Media, sing nggambarake awake dhewe minangka “pasar kanggo kabeh pengalaman urip lan virtual sing paling nyenengake ing kutha sampeyan,” adhedhasar ing Australia, ing ngendi dheweke wis nggawe telung omah permanen kanggo “The Alice”: ing Sydney, Melbourne lan Brisbane. Ing Amerika, “The Alice” sadurunge wis ngunjungi Los Angeles, San Francisco, Boston, Charlotte, Minneapolis, Cincinnati, Milwaukee, Pittsburgh, Seattle, lan Vancouver.

Ora Kabeh Kaya Sing Dikira

Situs web Hidden nawakake review ngelem saka pengunjung Holly C. lan Lauren W., kang review nyariosaken: “Wektu apik, Staff sing lucu lan tau ngrusak karakter. Koktail apik lan dolanan apik banget.

Nanging, artikel September 2021 ing Kertas Kutha Pittsburgh nyathet yen “The Alice” nyebabake sawetara keluhan sajrone manggon ing kana.

Sawetara mantan tamu ngaku yen acara kasebut ora ngetutake protokol safety COVID-19, ngumpulake 25 wong tanpa topeng ing papan sing cedhak banget karo jarak sosial. Liyane ngeluh amarga acara kasebut ninggalake para pemegang tiket tanpa lokasi nganti sedina sadurunge acara.

Kesandung Las Vegas

Senadyan game-free, iki dadi-disebut pengalaman kasunyatan alternatif immersive wis diputer apik ing Las Vegas. Iku wiwit zona hiburan Area 15 gedhe dibukak cedhak Las Vegas Strip ing September 2020.

Ing njero gudang biasa, alam semesta trippy mbukak awake dhewe, nalika pangguna njelajah Wink World Area 15, Museum Fiasco, lan Lost Spirits, penyulingan taman hiburan kaya ngimpi sing diterangake dening kabel majalah minangka “Disneyland kanggo omben-omben.”

Nanging, atraksi utama Area 15 iku pengalaman digawe dening New Mexico basis artis kolektif Meow Wolf. Omega Mart mlaku para tamu liwat supermarket. Banjur, liwat lawang saka cooler ngombe, padha liwat sawetara kahanan curvy Narnia-kaya, minangka zipline ngubengi overhead.

Situs web Hidden ngiklanake sawetara pengalaman bar pop-up Las Vegas ing mangsa ngarep, kalebu “Pengalaman Koktail Kecantikan lan Kewan” wiwit 31 Agustus 2022 nganti 1 Januari 2023, lan “Nedha awan penyihir” kanthi tema penyihir wiwit 1 September 2022, nganti 1 September 2022. 30 April 2023.

Tiket kanggo “The Alice” $47 liwat explorehidden.com. Versi pengalaman awan tanpa alkohol kanggo kabeh umur bakal ditawakake ing saindhenging pertunjukan.

#Pengalaman #Cocktail #Bertema #Alice #Wonderland #Njelajah #Las #Vegas