Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Pekerja Seks Nawakake Diskon kanggo Pemain Raiders Las Vegas

Dikirim ing: 11 September 2022, 07:21.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 07:34.

A pekerja seks ing brothel Chicken Farm nawakake setengah saka layanan kanggo pemain utawa anggota staf Las Vegas Raiders nalika musim tim NFL 2022-23.

“Aku nawakake paket VIP kanggo pemain lan staf Raiders amarga tim wis nggawa akeh positif lan kasenengan ing wilayah Vegas, lan wis mbantu nambah bisnis ing brothel, thanks kanggo akeh pembuangan sing ngunjungi Sin City kanggo ndeleng. Raiders main,” ujare Ariel Marijuana TMZ.

Ariel Marijuana, pelacur, pekerja seks
Ariel Marijuana, pekerja seks ing rumah pelacuran resmi ing njaba Las Vegas, nawakake diskon gedhe kanggo para pemain lan anggota staf Las Vegas Raiders ing musim sing bakal teka. (Gambar: arielganja.com)

Paket kasebut kalebu lawang pribadi menyang bungalow pribadi, saengga para penebus kesepakatan bisa “teka lan lunga” kanthi rahasia, tulis situs gosip selebriti.

“Muga-muga bisa nambani VIP Raiders kanthi apik supaya dheweke kepeksa nggawe aku dadi pekerja seks resmi tim,” ujare Ganja. “Las Vegas Raiders duwe partner game resmi lan partner bir lan anggur resmi. Napa ora duwe pasangan pekerja seks sing sah?”

Apa Prostitusi Legal ing Vegas utawa Ora?

Uga kalebu ing tawaran Marijuana yaiku limosin gratis, sing bakal migunani amarga, sanajan diarani “pekerja seks Vegas” dening TMZJudhul, Chicken Farm iku sawijining jam drive kulon Las Vegas ing Pahrump, Nev. Senajan akeh wong lelungan menyang Las Vegas assuming digunakake, prostitusi wis ilegal ana wiwit 1971.

Nevada, siji-sijine negara AS sing prostitusi sah, mung ngidini ing negara sing kurang saka 700.000 jiwa. Pahrump ing Nye County, kang luwih saka 10 kaping isin kudu padha sumelang ing bab watesan populasi.

Raiders brothel meh dadi kasunyatan

Ing 2017, sakcepete sawise pamindhahan Raiders menyang Las Vegas saka Oakland disetujoni dening pemilik NFL, pengusaha brothel Dennis Hof, pemilik Moonlite BunnyRanch ing Carson City, Nev., ngumumake rencana mbukak “bordello olahraga” kanthi tema Raiders ing Ny. . Hof nawakake uga setengah kanggo kabeh pemain Raiders.

Ing wektu, Hof uga diduweni ing Love Ranch brothel, uga ing Nye County, ngendi basket lan Tetep karo Kardashians Star Lamar Odom ngalami overdosis obat sing meh fatal ing taun 2015.

Nanging, rencana brothel Raiders dibatalake sawise Hof tilar donya ing Love Ranch ing 2018, rong taun sadurunge game Las Vegas Raiders pisanan. (The Love Ranch saiki kadhaptar ing $1.2 yuta.)

Saiki, 20 rumah bordil sah beroperasi ing 10 kabupaten Nevada sing ngidini, miturut situs web Nevada Brothel List. Sing mudhun saka puncak 35 rumah bordil ing awal 80-an.

gabung Casino.org kanggo nyilem tuwa menyang mitos Vegas prostitusi legal ana Seri “Mitos Vegas Dicethakak√©”.

#Pekerja #Seks #Nawakake #Diskon #kanggo #Pemain #Raiders #Las #Vegas