Catawba Two Kings

Papat Amerika Serikat sing bisa Legalize iGaming ing mangsa cedhak

Dianyari: 21 Agustus 2022, 11:15

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 02:12h.

Ing industri game Amérika, iGaming ngadeg ing bayangan saka totoan olahraga.

panel iGaming
Saka sisih kiwa, John Pappas, direktur advokasi negara kanggo iDEA Growth, Samuel Gerrity, CEO saka Saratoga Casino Hotel, Howard Glaser, kepala urusan governance global kanggo Light & Wonder, lan Senator negara New York Joe Addabbo ngrembug masa depan iGaming ing Racing. lan Konferensi Gaming minggu kepungkur ing Saratoga Springs, NY. (Gambar: iDEA/Twitter Growth)

Olahraga totoan legal ing meh telung kwartal saka negara, lan ing sasi, totoan olahraga online bakal diijini ing luwih saka setengah saka negara. Kasino online mung ana ing enem negara.

Taruhan olahraga ana ing endi wae, sanajan ing negara sing durung sah. Iklan kanggo sportsbook umume online lan liwat udhara. Stadion lan arena menehi tandha, lan kru penyiaran olahraga saiki nggawa kesempatan ing jangkoan acara – topik tabu durung suwe.

game casino online ora generate Buzz padha, nanging padha nggawe dhuwit. akeh.

Miturut data saka Spectrum Gaming Group, operator iGaming ing New Jersey kacarita revenue game reged pa $ 1,49 milyar ing 12-sasi periode rampung April. Ing Pennsylvania, operator ana $ 1,2 milyar, nalika Michigan casinos online digawe $ 1,18 milyar.

Saliyane telung negara iki, iGaming uga diijini ing Connecticut, Delaware, lan West Virginia.

Apa wis ora iGaming kejiret ing AS?

game casino online wis legal kanggo saklawasé dasawarsa ing AS, nanging minangka panel ing Racing minggu kepungkur lan Konferensi Gaming ing Saratoga ing New York nyatet, ana macem-macem alasan apa iGaming ora re populer minangka totoan olahraga. bubar. pirang-pirang taun.

Kene sawetara sing padha wungu ing konferensi: First, ana unanimity antarane perusahaan game ing kasino online. Sing kalebu operator suku. Kapindho, legislatif ing sawetara negara bosen kanggo ngatasi topik game ditambahi, lan katelu, paling negara ora ing alangan fiskal abot saiki.

“The driver amba saka Adoption game ing AS, unsurprisingly, wis needed kanggo revenue antarane negara,” Howard Glaser, cahya & Wonder kepala urusan pemerintah lan global legislative Dhéwan, marang konferensi. “Negara-negara AS nampa dana langsung $393 milyar saka pamrentah federal liwat stimulus federal sajrone rong taun kepungkur. Malah negara-negara sing mbuwang cepet – lan kita minangka salah sawijining – butuh wektu kanggo ngunggahake $ 400 milyar.

Nanging, Glaser ngandika pracaya rolas negara bisa nimbang legalize iGaming ing telung patang taun sabanjuré, lan antarane wong-wong mau, minangka akeh minangka enem utawa pitu bisa bener pass aturan sak pigura wektu sing.

John Pappas, direktur advokasi negara kanggo pro-iGaming iDevelopment lan Asosiasi Ekonomi, bilih wong ora bisa ndeleng carane olahraga totoan wis ngalami évolusi ing taun anyar lan aplikasi kanggo legalize app casino online. Bisa njupuk taun kanggo ngajari anggota parlemen babagan iGaming.

“Kanggo ndeleng carane totoan olahraga dadi saka nul kanggo 36 supaya cepet, sing anomali,”Pappas ngandika. “Ora kaya ngono, ekspansi game biasane kedadeyan. Dadi nalika kita mikir babagan expansion iGaming, kita pancene ora bisa ngomong, ‘Apa kita mikir bakal kelakon taun sabanjuré?’ Sampeyan pancene kudu ndeleng saka jendela rong nganti limang taun.”

Dadi negara sing bisa duwe iGaming ing layar radar? Kene papat sing bisa nyekel munggah ing kasino online ing mangsa cedhak.

‘Napsu’ ing Indiana

Yen ana favorit kanggo negara sabanjuré sarujuk iGaming, kamungkinan bakal Indiana. Negara kasebut durung ngalami krisis fiskal wiwit anggota parlemen ngrampungake sesi khusus ing awal wulan iki sing kalebu mriksa pengembalian dana kanggo para pembayar pajak minangka akibat saka keluwihan anggaran negara. Nanging, ana anggota parlemen sing duwe pengaruh sing gelem ngetrapake tagihan kasebut.

Legislatif negara disetujoni totoan olahraga minangka bagéan saka paket game ditambahi telung taun kepungkur, lan Sponsor utama Bill – negara Senator Jon Ford (R-Terre Haute) – ngandika plans kanggo sijine Bill iGaming ing Majelis Umum taun sabanjuré. RUU sing padha ing sesi taun iki ora entuk voting.

Kaya tagihan 2019, sing uga nggawe rong kasino adhedhasar tanah anyar, tagihan sing nggawe game casino online bisa kalebu barang game liyane.

Aku mikir ana rasa, lan aku mikir karo iLottery, bakal ana diskusi liyane kanggo terus modernisasi game. Ford ngandika Casino.org sadurungé panas iki ing Ratu Terre Haute groundbreaking. “Iki sing kudu kita fokusake, lan uga kalebu penawaran pari-mutuel.”

Siji alangan potensial kanggo iGaming ing Indiana bisa dadi push dening sawetara kanggo legalize terminal video game (VGT). Ford ora mikir ana akeh support, nanging ana kelompok lobbying kanggo Bill kanggo ngidini mesin ing sawetara panggonan.

Anggota parlemen Deleng ‘Potensi’ ing New York

Rong taun kepungkur, anggota parlemen New York nyetujoni taruhan olahraga online. Sadurungé taun iki, legislatif disetujoni budget sing miwiti proses Penawaran casino ing ngisor. Bisa New York nggawe telung taun saurutan karo hukum game utama? Senator Negara Joe Addabbo (D-Queens) mesthi mikir.

Kaya Ford ing Indiana, Addabbo ngajokaken legalize iGaming taun, nanging ketua Senat Racing, Gaming, lan Komite Betting ngandika ana ora cukup wektu kanggo bisa metu karo kasino ing ngisor. Nanging, pengajuan saka tagihan mbukak kesempatan kanggo njaluk input saka stakeholder, kang bakal bantuan pengaruhe versi sabanjuré saka Bill sing Addabbo bakal propose.

Apa bisa mbantu propel iGaming menyang ndhuwur ing New York? Negara bisa uga kudu golek aliran revenue anyar. Awal sasi iki, pejabat negara ngowahi tampilan anggaran limang taun. Dheweke nyebutake tren mudhun ekonomi anyar kanggo nyuda jumlah pajak penghasilan pribadi sing mili menyang kas negara. Perkiraan kasebut nyakup kekurangan milyar dolar sajrone pirang-pirang taun.

Bill iGaming ora bakal nutupi kabeh, nanging mesthi bakal nambah revenue. Wis, totoan olahraga seluler ngluwihi pangarepan minangka negara saiki digambaraken kanggo generate liwat $550 yuta ing olahraga totoan tax revenue taun fiskal. Lan jumlah kasebut bisa nambah nalika musim bal-balan wis siyap diwiwiti.

Kita duwe potensi kanggo nyebul angka saka taruhan olahraga seluler metu saka banyu, “ ngandika senator ing konferensi.

Salah masalah utama sing kudu ditanggulangi apa entitas bisa melu ing iGaming. Racinos sing kurban terminal video game pengin melu ing iGaming, lan ana uga kapentingan saka bangsa game suku.

Illinois Kemungkinan Calon

Kaya Indiana lan New York, Illinois wis liwati bagean adil saka hukum game ditambahi ing taun anyar. Nanging kekeselen muter game apa wae sing bisa dadi Lincoln Land bisa dibayangi kanthi mbutuhake dhuwit luwih akeh.

Miturut Pew Charitable Trusts, dana dina udan negara duwe $ 4,1 yuta, sing ora cukup kanggo nutupi layanan negara. Kajaba iku, Pew uga nyathet yen Illinois duwe tanggung jawab pensiun pekerja negara sing paling ora didanai nomer loro ing negara kasebut, yaiku $ 145 milyar.

Illinois Gaming Board isih digunakake liwat sawetara lisensi casino diadegaké liwat Bill game 2019, supaya Bill iGaming ing Illinois bisa dadi sethitik luwih saka ing Indiana utawa New York.

Maryland Bisa Gabung Negara Tangga

Amarga wewatesan karo papat negara iGaming – Delaware, New Jersey, Pennsylvania, lan West Virginia – Maryland misale jek calon logis kanggo nimbang ngidini kasino online. Kajaba iku, miturut laporan Pew, dana dina udan negara mung $ 631 yuta ing kas.

Sing kalebu kurang saka rong minggu kewajiban pamrentah negara. Secara nasional, dana dina udan rata-rata negara bakal nutupi 34 dina, utawa luwih saka sasi.

Nanging, regulator game negara isih nggarap proses lisensi kanggo mbukak lan mbukak buku olahraga online ing negara kasebut. Tumpukan sing bisa matesi nyoba kanggo pass iGaming.

#Papat #Amerika #Serikat #sing #bisa #Legalize #iGaming #ing #mangsa #cedhak