Macau casinos gaming revenue GGR

Pamrentah Macau Ngandika 200K Tes COVID Kabeh Negatif

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 05:45.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 06:28h.

Pamrentah Macau dina Minggu mrentahake kabeh warga supaya nindakake tes COVID-19 saben dina nganti saiki. Iku sawise wong sing ngunjungi tetanggan Zhuhai ing daratan China dites positif kanggo coronavirus ing akhir minggu.

China COVID-19 Macau Casino
A mlaku mlaku cedhak ngleboke menyang casino Grand Lisboa ing Macau. Pamrentah wilayah kasebut ujar manawa dina pertama tes massal paling anyar ing kutha kasebut ora ana tambahan kasus positif COVID-19. (Gambar: Reuters)

Pejabat pemerintah Daerah Administratif Khusus (SAR) Macau mrentahake saben warga 600.000 ing kutha kasebut supaya nindakake tes antigen kanthi cepet ing dina Minggu lan Senin kanggo mesthekake yen wabah liyane ora ana ing enclave kasebut.

Warga kudu ngunggah asil tes loro kasebut menyang situs web resmi pemerintah. Sing ora njupuk risiko diwenehi label “abang” utawa “kuning” ing sistem tanggapan pandemik Kode Kesehatan online kutha. Kanggo warga sing mlebu ing Macau, kudu nampilake status kode kesehatan “ijo” ing gerbang tapel wates.

Pusat Tanggapan lan Koordinasi Macau Novel Coronavirus dina iki ngumumake yen 199,622 asil tes pisanan sing diunggah menyang situs web pemerintah lan dideleng dening petugas kesehatan ora ngasilake sampel COVID-19 sing positif.

Wong sing kena infeksi sing lunga menyang Zhuhai akhir minggu kepungkur tetep diisolasi. Bangunan apartemen wong sing kena infeksi lan supermarket sing dienggo wong kasebut uga dikunci.

Serangan tes massal rong dina ing Macau teka kurang saka seminggu sawise SAR pindhah menyang perjalanan tanpa karantina ing antarane Zhuhai. Kasino wilayah, sing dadi tulang punggung ekonomi wilayah lan akeh tenaga kerja ing wilayah kasebut, diijini mbukak maneh 23 Juli sawise mateni operasi gambling 12 dina.

Casinos Nggolek Easing Border

Ngangkat syarat pengamatan karantina lan medis kanggo para wisatawan sing teka saka Zhuhai kudu dadi dandan utama kanggo nyedhiyakake kasino milyar dolar ing wilayah kasebut karo pelanggan. Resorts in Macau wis kanggo akèh taun gumantung banget ing dharatan kanggo pengunjung.

Ing taun 2019, daratan kasebut kira-kira 71% saka meh 40 yuta wisatawan sing ngunjungi Macau. Zhuhai, omah kanggo luwih saka 2,4 yuta wong, wewatesan karo Macau. Kutha iki dumunung ing pinggir kidul Provinsi Guangdong ing Delta Kali Mutiara.

Macau wis ora lalu lintas pengunjung appreciable kanggo paling 2022. Nanging Juli makili casino paling awon sasi kabeh pandemi, minangka revenue game reged mung $ 49 mayuta-yuta. Ing pra-pandemi Juli 2019, kasino njupuk liwat $3 milyar saka pelanggan gambling.

Casinos nunggu asil lengkap saka rong dina citywide testing bonanza. Wabah liyane lan kunci sabanjure – kaya sing dibutuhake miturut kepatuhan “nol-COVID” ing Macau – bakal nambah karusakan ing kahanan sing wis meh mbebayani kanggo industri game China.

Jumlah Kasus Saiki

Wiwit wabah COVID-19 Macau sing diwiwiti ing pertengahan Juni, wilayah kasebut wis ngonfirmasi udakara 1,800 infeksi. Patbelas wong tetep kena infeksi lan diisolasi ing fasilitas medis.

Pejabat kesehatan Macau ujar manawa ana wong sing dites positif, preduli saka gejala kasebut, dheweke kudu langsung nelpon ambulans kanggo digawa menyang rumah sakit kanggo pemantauan lan isolasi sing cocog. Kabeh wong sing manggon ing omah minangka wong sing kena infeksi kudu diisolasi ing wilayah karantina sing disetujoni pemerintah.

“Pemberi kabar lan wong sing manggon bebarengan kudu tetep ing omah lan sabar ngenteni ditransfer menyang wilayah karantina dening ambulans sing ditunjuk,” pratelan saka Pusat Tanggapan lan Koordinasi Coronavirus. “Pengujian asam nukleat sing relevan bakal diatur kanggo kabeh dening panguwasa.”

#Pamrentah #Macau #Ngandika #200K #Tes #COVID #Kabeh #Negatif