Iowa greyhounds

Pejabat Cina ing Steve Wynn Lobbying Skandal Dihukum Pati

Dikirim ing: 23 September 2022, 04:30.

Dianyari pungkasan: 23 September 2022, 05:16.

Pejabat pemerintah China sing didakwa ngrekrut Steve Wynn kanggo nglobi Gedung Putih kanggo Republik Rakyat China (RRC) wis dihukum mati ing kutha Changchun sisih lor-wétan.

Sun Lijun
Sun Lijun ing dermaga ing Changchun Intermediate People’s Court ana. Dheweke ditemokake guilty lan dihukum mati amarga korupsi lan manipulasi pasar saham. (SCMP)

Mantan wakil menteri keamanan umum Sun Lijun, 53 taun, disalahké amarga ngapusi pasar saham, njupuk suap 646 yuta yuan ($ 91 yuta), adol pakaryan resmi, lan ninggalake kantor nalika wabah COVID-19.

Ukuman pati teka karo reprive rong taun, tegese iku bisa diganti kanggo urip ing pakunjaran yen Sun dianggep wis “transformasi” sawise rong taun ing pakunjaran.

Sun minangka salah siji saka atusan pejabat sing kejiret ing “kampanye anti-korupsi” Presiden China Xi Jinping wiwit dheweke dadi kuwasa ing taun 2012. Pengamat China ujar manawa dheweke nggunakake tindakan keras minangka dalih kanggo ngalahake pesaing politike, sanajan korupsi. misuwur ing politik Cina. .

Sun dituduh minangka pimpinan “klik politik” sing “ora setya” marang Xi.

Wynn. Sambungan

Ora ana hubungane karo kapercayan, Sun diduga condong marang Wynn kanggo nglobi administrasi Trump atas jenenge pamrentah China, miturut tuntutan hukum DOJ.

Ing taun 2017, Wynn dadi ketua keuangan Komite Nasional Republik nalika dicedhaki Sun lan wakil ketua keuangan RNC, Elliot Broidy. Dheweke pengin njaluk Presiden Trump supaya nundhung wong Cina sing ora setuju bali menyang China.

DOJ claims Wynn cumadhang kanggo diajak Trump bab dissident Guo Wengui amarga pracaya iku bakal mbantu supaya operasi casino Wynn Resorts ing Macau. Iki kedadeyan nalika ketegangan politik sing saya tambah ing antarane AS lan China, sing dipercaya sawetara analis bisa duwe pengaruh marang operator AS ing Macau.

DOJ nuntut Wynn ing Mei. Dheweke pengin pengadilan federal DC supaya tycoon casino ndhaftar minangka agen manca.

“Wynn nggawe panjaluk langsung menyang presiden nalika nedha bengi lan liwat telpon, lan dheweke duwe sawetara diskusi karo presiden lan pejabat senior ing Gedung Putih lan Dewan Keamanan Nasional babagan ngatur rapat karo Sun lan pejabat pemerintah RRC liyane,” maca tuntutan hukum. DOJ.

Wynn nolak tuduhan kasebut lan njaluk hakim supaya ngeculake kasus kasebut.

Sapa Guo Wengui?

Dissident Guo, pengusaha billionaire, njaluk suaka politik ing AS sawise teka saka RRC ing 2014. Panguwasa Cina wis didakwa ing absentia kanthi suap, serangan seksual lan kejahatan liyane.

Guo ngaku iki digawe minangka mbales kanggo mbukak politikus Cina duwe hubungan korup karo pimpinan bisnis ing RRC.

Ironis, Sun, sing ngawasi tanggapan garis keras babagan protes pro-demokrasi Hong Kong ing taun 2019, wis nemoni nasib sing bakal ngenteni Guo yen konspirasi kanggo ngekstradisi dheweke kasil.

#Pejabat #Cina #ing #Steve #Wynn #Lobbying #Skandal #Dihukum #Pati

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

Albert Pujols Gabung Babe Ruth, Hank Aaron ing Eksklusif 700 HR Club

dikirim ing: September 24, 2022, 01:01h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 02:38h.

St. Louis Cardinals slugger Albert Pujols nggawe sajarah pungkasan wengi nalika dadi pemain kaping papat ing sajarah Major League Baseball kanggo tekan 700 ngarep roto. Pujols gabung karo Hank Aaron, Babe Ruth lan Barry Bonds minangka anggota tunggal saka Super-eksklusif 700 HR Club.

Albert Pujols 700 HR Club ngarep mbukak Dodgers Cardinals
Albert Pujols sing seneng banget, katon ing kene ngrayakake 700 balapan ngarep, ngubengi markas Stadion Dodger kanthi menang 11-0 kanggo St. Louis Kardinal. Pujols tekan tonggak sejarah ing musim kaping 22 ing MLB. (Gambar: Getty)

Pujols nyetak rong puteran ngarep nglawan mantan tim, Los Angeles Dodgers, kanggo nggayuh tonggak sejarah sing langka. Sing luwih penting, kanthi balapan homer kaping 700, Pujols dadi pemain asing pertama sing gabung karo Klub 700 HR.

MLB 700 HR CLUB

  • Barry Bonds – 762
  • Hank Aaron – 755
  • Dear Ruth – 714
  • Albert Pujols – 700

Iki minangka musim MB sing menarik ing taun iki utamane kanggo pemukul home run. Hakim Harun saka New York Yankees nguber rekor musim tunggal Liga Amerika. Roger Maris nyetel rekor AL sajrone musim epik karo New York Yankees ing 1961 nalika dheweke ngrusak rekor balapan omah siji musim Babe Ruth ing pertandhingan pungkasan musim kasebut. Hakim bubar ngiket Babe Ruth karo 60th home run ing wayah wengi. Dheweke butuh siji maneh kanggo ngikat Maris lan loro maneh kanggo nggayuh rekor Angkatan Laut.

Akhir Hollywood kanggo Pujols

Pujols lair ing Santo Domingo ing Republik Dominika ing ngendi dheweke ngembangake rasa tresna marang game kasebut. Nalika kulawargane pindhah menyang Missouri, Pujols unggul minangka pemain baseball kabeh negara sadurunge mlebu Draft MLB 1999. Kardinal milih dheweke ing babak 13th kanthi pilihan sakabèhé 402nd.

Pujols miwiti kariré karo St. Louis Cardinals lan main 11 musim karo Redbirds sadurunge mlebu kesepakatan agen gratis sing duwe bathi karo Los Angeles Angels. Sawise sepuluh musim karo The Angels, tim kasebut ngeculake dheweke sawise kariré mandheg. Dheweke durung siyap kanggo pensiun, lan Los Angeles Dodgers menehi dheweke kesempatan kanggo terus revitalize karir lan reignite passion kanggo game.

Yen Dodgers ora menehi kesempatan kasebut, aku ora mikir yen aku bakal lungguh ing kene utawa sampeyan bakal ndeleng sejarah bengi iki, “ujare Pujols ing konferensi pers sawise pertandhingan.

Ing umur 42, Pujols bali menyang St. Louis kanggo main musim nyanyi angsa karo tim asline. Dheweke ngumumake yen 2022 bakal dadi musim pungkasan ing liga gedhe sadurunge pensiun. Akeh detractors mikir Pujols terdampar lan ora duwe kesempatan kanggo mencet 700 ngarep roto.

Pujols mbuktekaken kabeh sengit salah karo 21 ngarep roto ing 101 game mangsa iki. Dheweke ngethok ing .265 / .338 / .530 lan ngirim musim statistik paling apik sajrone enem taun.

Pujol: # 699 lan # 700 ing LA

Pujols disambungake karo loro ngarep roto kanggo Cardinals ing menang 11-0 nglawan Dodgers ing ngarepe akeh dikempalken Stadium Dodger. Kulawarga lan limang anak manggon ing Los Angeles, supaya bisa nyekseni prestasine langsung. Iku cukup hard kanggo mencet siji ngarep roto ing sembarang wengi tartamtu, nanging Pujols teed mati karo rong bal dawa kanggo mencet 700 HR Club.

Ing taun 2003, Pujols nom-noman nglakokake home run kaping 100 ing Stadion Dodger ing LA.

Bisa dileksanakake ing Stadion Dodger iki cukup istimewa,” imbuhe Pujol. “Kabungahanku, cukup akeh, saka game iki yaiku bali ing postseason lan ing clubhouse sawetara yard saka kene.”

Ing inning kaping telu, Pujols ngeculake bola cepet saka Andrew Heaney kanthi jumlah 1-2, lan terus ing 699th home run.

“Dheweke ora bakal kantun,” ujare Heany sawise game kasebut.

Ing inning sabanjuré, Phil Bickford Hung panggeser lan Pujols bang pengadilan lan nggawe ngarep roto menyang bangku kiwa kanggo resmi gabung ing 700 HR Club.

“Nalika wong akeh menehi reaksi, ndeleng kabeh eseman, iki minangka momen khusus kanggo MLB,” ujare Bickford. Atletik. “Albert Pujols uga minangka salah sawijining wong sing paling apik tenan sing dakkenal.”

Fans ing Stadion Dodger menehi Pujols standing ovation, pakurmatan saestu langka kanggo pemain lawan.

“Dheweke ora mung pemain Hall of Fame liyane,” ujare manajer Dodgers Dave Roberts LA Times. “Dheweke wong Dodger.”

Pujols punika sangang ngarep roto saka Stan Musial kanggo kabeh-wektu franchise ngarep roto rekaman karo Cardinals. Musial entuk 475 home run sajrone karir Hall of Fame karo Cardinals. Kanthi mung sepuluh game isih, katon kaya rekaman franchise Musial wis aman.

Pujols kenek 466 ngarep karo Cardinals, 222 ngarep nganggo Angels, lan 12 ngarep nganggo Dodgers pungkasan mangsa.

#Albert #Pujols #Gabung #Babe #Ruth #Hank #Aaron #ing #Eksklusif #Club

Catawba Two Kings

Cyberknife, Taiba kanggo Duel maneh ing Pennsylvania Derby ana

dikirim ing: September 24, 2022, 09:08h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 09:08.

Lapangan saka 11 telung taun-lawas bakal kontes ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, lan $ 1 yuta lomba fitur pengadilan jero karo sawetara saingan.

Monmouth Haskell
Cyberknife, nunggang Florent Geroux (topi ireng), menang $ 1 yuta Haskell Grade I Stakes ing Monmouth Park ana, ngalahake Taiba lan Mike Smith. Loro-lorone dijadwalake kanggo balapan maneh ana ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, ngendi Tabia minangka favorit tipis ing garis esuk. (Gambar: Bill Denver/EQUI-PHOTO)

Favorit esuk yaiku Taiba, bagal sing dilatih Bob Baffert sing menangake Derby Santa Anita meh nem wulan kepungkur, 5-2. Yen Taiba lan jockey Mike Smith entuk kelas kapindho 1 menang ana, banjur bakal menehi Baffert rekor papat menang ing lomba.

Nanging, Taiba minangka balapan entheng. Dheweke mung balapan kaping pindho wiwit menang Santa Anita. Dheweke rampung 12 kuciwo ing Kelas 1 Kentucky Derby, lan rong sasi kepungkur, dheweke perang Cyberknife ing tandhing mulet galak ing Haskell Grade 1 totoan, karo Brad Cox-dilatih stallion menang thriller dening gulu.

Wong loro bakal ketemu maneh ing Bensalem dina Setu. Wektu kirim kanggo Pennsylvania Derby yaiku 6:10 p.m. ET, lan FanDuel TV bakal nyiarake balapan kasebut.

Taiba nggambar posisi kaping wolu kanggo siji mil lan wolung balapan

“Dheweke seneng ing papan sing cetha, mula pancen apik,” ujare Baffert. “Dheweke ora seneng ana ing njero. Aku luwih seneng lima tinimbang enem, nanging iki bakal apik. Cyberknife punika jaran angel; kabeh jaran ing kene. Balapan yuta dolar ora gampang; mesthine ora gampang. Kaya biasane, sampeyan kudu ngaso.”

Mangsa Kuat kanggo Cyberknife

Cyberknife, pilihan 3-1 kaloro ing garis esuk, minangka jaran sing paling apik ing lapangan. Sadulur tiri Taiba, amarga loro-lorone bapake Gun Runner, duwe papat menang ing enem balapan pungkasan. Iki kalebu Haskell, ing ngendi dheweke rampung mil lan dadi nomer wolu ing rekor Monmouth Park kanthi 1:46.24 lan ngalahake Taiba dadi timbal.

Cacat mung ing babagan kasebut yaiku finis kaping 18 ing Kentucky Derby, ing ngendi dheweke dadi korban wiwitan sing cepet banget lan banjur goyah nalika dheweke metu saka pojok pungkasan, lan dadi nomer loro ing kelas 1 wulan kepungkur. . Travers Bet. Bagal sing dilatih dening Brad Cox mimpin paling akeh balapan sadurunge Epicenter mung metu saka pojok pungkasan kanggo menang luwih saka kaping lima.

Cox mikir kanggo nyekel Cyberknife nganti Piala Breeders ing November nanging mutusake yen sawise latihan anyar.

Dheweke duwe angin sing apik banget akhir minggu kepungkur, “ujare Cox. “Wicaksana wektu, iku dudu perkara sing cepet banget, nanging kepiye carane nindakake, katon, lan tumindak. Iki minangka ayunan pungkasan ing kelas 1 (taruhan) babagan rong babak kanggo bocah umur 3 taun. ”

Given kepiye dheweke tampil sajrone musim panas, Cyberknife dadi pilihanku ing kene. Ora bakal dadi balapan sing gampang amarga Taiba menehi pertandhingan ing Haskell lan lapangan kasebut duwe pelari top liyane. Nanging, ing njaba Kentucky Derby, dheweke tampil apik nglawan jaran sing angel.

Dheweke bakal ngrusak gerbang kaping lima lan nggawa Florent Geroux.

Penn Derby Kebak Multilevel Bet Winners

Jaran ndhuwur liyane ing lapangan kalebu Zandon, Tawny Port, lan White Abarrio. Ngluwihi wong-wong mau, Skippylongstocking, We the People, lan Simplification uga wis ngira-ngira menang taruhan ing resume.

Zandon, Nanging, wis ora menang wiwit kelas 1 Blue Grass totoan ing Keeneland ing April, nanging Chad Brown dilatih mule wis entuk dhuwit ing saben wiwitan wiwit. Iki kalebu pagelaran papan kaping telu ing Kentucky Derby lan Travers sing kaping pindho ing mburi Epicenter ing Bets 30 Juli Jim Dandy ing Saratoga.

Ing 5-1 ing garis esuk, Zandon dadi pilihan katelu ing garis esuk. Dheweke nggambar pole njero, lan Joel Rosario bakal numpak.

Tawny Port, bagal liyane saka kandhang Cox, rampung kaping telu ing Jim Dandy lan menang ing Ohio Class 3 Derby 25 Juni sadurunge. Ing 6-1 ing garis esuk, dheweke kepengin menang taruhan kaping telune, lan dheweke bakal ngrusak kaping pitu. Irad Ortiz Jr. bakal numpak.

Ing njaba bakal ana White Abarrio, sing diwiwiti ing 8-1 ing garis esuk. Sawise pasangan menang ing awal taun ing Gulfstream Park, ing Kelas 3 Holy Bull Betting lan Kelas 1 Florida Derby, stallion sing dilatih dening Saffie Joseph, Jr. wis kenek Papan mung sapisan – Panggonan liya ing Ohio Derby – ing telung game pungkasan. Luis Saez entuk kulo ing dina Sabtu.

Punika babak kanggo Pennsylvania Derby: 1. Zandon, Joel Rosario, 5-1; 2. Ice Storm, Jeremy Laprida, 30-1; 3. B Dawk, Frankie Pennington, 20-1; 4. Skippylongstocking, Edwin Gonzalez, 10-1; 5. Cyber ​​​​Knife, Florent Geroux, 3-1; 6. We The People, Flavien Prat, 12-1; 7. Tawny Harbour, Irad Ortiz Jr., 6-1; 8. Taiba, Mike Smith, 5-2; 9. Nyederhanakake, Paco Lopez, 10-1; 10. Aviator Naval, Abner Adorno, 20-1; 11. Putih Abbario, Luis Saez, 8-1.

#Cyberknife #Taiba #kanggo #Duel #maneh #ing #Pennsylvania #Derby #ana

Choctaw Casino & Resort – Durant

Indiana Casino Player ngrampok $ 40K, Loro dering larang regane

dikirim ing: September 23, 2022, 04:59h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:10.

A bandit seng di tuduh ngrampok lan nyerang wong wadon sawise dheweke teka ngarep saka Indiana casino tetep ing kunjara ana. Kabar penahanan dheweke dilaporake minggu iki.

A South Bend, mobil polisi India
A South Bend, mobil polisi Ind., gambar ndhuwur. polisi South Bend dipenjara wong sing dinuga ngrampok wadon sawise dheweke ninggalake casino. (Gambar: WNDU)

Solomon Evans Jr., 54, Sauk Village, Ill., lan liya, wong unnamed ngiring korban saka ajang game Gary, Ind. menyang panggonan ing South Bend ing September 7, miturut WBNDstasiun TV lokal.

Dheweke metu saka mobil kanggo mlebu omah nalika Evans lan wong liya nyedhaki korban. Salah sijine tersangka ngacungake senjata api, ujare polisi South Bend.

Duo kasebut banjur nyolong rong cincin saka dheweke, tambah polisi. Dering kasebut regane $ 91.000 lan $ 88.000. Para bandit uga ngusap dhuwit udakara $ 40.000.

Para perampok langsung mlayu numpak truk.

Banjur, Evans diidentifikasi dening polisi. Dheweke ditangkep kanthi surat perintah lan ditahan ing St. Joseph ing September 13. Simpenan keamanan disetel ing $ 100.000.

Dheweke didakwa karo rampokan bersenjata lan rampokan sing nyebabake cedera awak, miturut cathetan pakunjaran online. Tersangka nomer loro katon isih buron.

Kedadean wiwit nalika loro wiwit ndeleng wong menang dhuwit ing lantai casino sadurunge stalking ngarep, ngandika laporan.

Nalika ngomong karo polisi, Evans dikonfirmasi yen dheweke ana ing kasino. Nanging dheweke ngaku lunga menyang South Bend kanggo njupuk asu. Pamilik asu kasebut ora ana ing omah, mula Evans lunga saka kutha, ujare marang panguwasa.

Laporan warta ora ngenali jeneng casino.

Layang Scam

Kajaba iku, ing September 2021, wong Indiana didakwa ing dakwaan federal kanthi penipuan surat sawise plot muncul amarga tuku properti sing ora cocog ing cedhak Kasino Hard Rock Indiana, jaksa penuntut. Dheweke dinuga spekulasi babagan tuku tanah sadurunge properti game Gary dibukak taun kepungkur.

Sergio Gutierrez, 49, saka Hobart didakwa sawise penyidik ​​​​menemokake skema multi-taun, miturut Penjabat Jaksa Agung AS Tina L. Nommay kanggo Distrik Lor Indiana.

Plot kasebut kedadeyan antarane 2015 lan 2019, ujare ing pratelan. Iku nyoba kanggo dinuga ngapusi Kantor Auditor Lake County.

Gutierrez uga diduga gagal mbayar pajak properti $ 22,000, miturut Wektu Indiana Barat Laut. Pajak kudu dibayar kanggo papat properti, ujare laporan kasebut. Ing skema kasebut, Gutierrez nyoba ndarbeni acreage tambahan, nanging dheweke ora bisa nindakake amarga telat pajak properti, ujare Nommay.

Taun kepungkur, Gutierrez ngaku ora guilty ing Pengadilan Distrik AS ing Hammond, Ind. ing tuduhan penipuan mail.

Aplikasi Olahraga Online

Kajaba iku, Hard Rock Northern Indiana ngluncurake aplikasi taruhan olahraga online ing awal wulan iki.

casino, kang diduweni dening Hard Rock International, perusahaan game basis Florida, melu pemain karo pendekatan sing nggabungake game online lan pengalaman urip.

Ing njaba Indiana, aplikasi Hard Rock Sportsbook kasedhiya ing Tennessee, Arizona, Iowa, New Jersey, lan Virginia. Hard Rock diduweni dening Florida Seminole Suku.

#Indiana #Casino #Player #ngrampok #40K #Loro #dering #larang #regane

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

Choctaw Casino & Resort – Durant

Pennsylvania Gambler Dituduhake Kanggo Dituduhake Ninggalake Bayi ing Mobil

dikirim ing: September 23, 2022, 06:21h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 06:21.

A Pennsylvania wadon dipenjara ana sawise polisi nyelidiki kedadean sadurungé kang tindak menyang toko kanggo Gamble. Nalika muter mesin skill kanggo saklawasé jam, tersangka kiwa siji-taun-lawas ing mobil diparkir unattended, polisi ngandika.

Kapolres Ephrata John E. Petrick
Kapolres Ephrata John E. Petrick, gambar ing ndhuwur. Departemen Pennsylvania nyelidiki kedadean ing ngendi bocah iki dinuga kiwa piyambak ing mobil nalika wong wadon gambling . (Gambar: Pusat Wektu Saben)

Melissa L. Heyman, 36, saka Lititz, Pa. didakwa mbebayani kanggo kesejahteraan bocah, miturut Departemen Polisi Ephrata. Kasus kasebut bakal diadili ing pengadilan lokal.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 7 September 2022. Dheweke parkir mobil ing toko sing ora dijenengi watara jam 9 esuk. Banjur, watara jam 9.51 esuk, ana saksi nelpon polisi sawise weruh bocah kasebut ing mobil.

Polisi lagi nyelidiki kedadeyan kasebut. Petugas njupuk pernyataan saka saksi lan mriksa video pengawasan saka kamera sing cedhak. Dheweke nemtokake manawa Heyman ana ing toko kira-kira 48 menit.

Petugas Ephrata uga nyimpulake yen Heyman ora duwe tampilan sing jelas babagan mobil nalika ana ing toko, miturut statement departemen polisi. Polisi ora nuduhake manawa bocah kasebut nandhang tatu nalika ana ing mobil.

Kedadeyan sing padha uga kedadeyan ing negara.

Tuduhan Rajapati

Contone, ing wulan Agustus, wanita Cary, NC didakwa mateni anak wadon loro, umur loro lan telu, sawise ninggalake dheweke tanpa dijaga ing mobil panas, WRAL, stasiun TV lokal, kacarita. Wong wadon katon nglampahi paling dina gambling pa Vegas Style Sweepstakes lan Hiburan, salon raffle ing Raleigh, anggota kulawarga ngandika.

Lauice Battle, 29, ditangkep ing Rumah Sakit Duke Raleigh tanggal 28 Agustus. Anak-anake, Trinity Milbourne, umur rong taun, lan Amora Milbourne, telung taun, tiwas ing rumah sakit.

Ing dina Jumuah, Battle tetep ditahan ing Pusat Penahanan Wake County. Kasus iki ditundha ing pengadilan North Carolina.

Perang tanggi ngabari WRAL iku ibu tunggal. Ora ana cathetan babagan penyalahgunaan utawa nglirwakake bocah sadurunge sing ana gandhengane karo alamat omahe, ujare laporan kasebut.

Piyambak ing Mobil Panas

Uga, ing kedadean liyane, ing Juli pengadilan dhawuh supaya wong wadon Georgia ora kontak karo anak telu. Iku sawise padha ketemu unattended ing mobil ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood ing Florida.

Nalika Icese Laporsha Simmons, 33, saka Albany, Ga., Katon ing Florida kang Broward County pengadilan, hakim dhawuh anak kanggo diselehake ing Florida Departemen Anak lan Keluarga.

Simmons diduga ninggalake bocah-bocah ing mobil luwih saka telung jam. Umur bocah-bocah wiwit saka patang nganti 12 taun. Lapuran suggest mobil iki diparkir ing lantai katelu saka garage casino. Bocah-bocah padha turu ing mobil.

Mesin ora diwiwiti, polisi nambah. Suhu dina iku ing Hollywood, Florida antara 82 nganti 91 derajat, AccuWeather kacarita.

A wong liwat ngandhani polisi babagan bocah-bocah. Kanggo telung setengah jam, Simmons main poker ing Florida casino . Dheweke saiki ngadhepi telung tuduhan nglirwakake bocah, WPLGstasiun TV lokal, kacarita.

#Pennsylvania #Gambler #Dituduhake #Kanggo #Dituduhake #Ninggalake #Bayi #ing #Mobil

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Oakland Athletics Peluang Nderek NFL Raiders kanggo Las Vegas Tambah

dikirim ing: September 23, 2022, 02:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 03:24.

Carane Las Vegas A muni kanggo sampeyan? Amarga luwih akeh Athletics bakal dadi tim baseball liga utama pisanan ing Sin City-uga dadi tim olahraga liga utama nomer loro sing dicolong saka Oakland.

Las Vegas Festival Ground
Las Vegas Festival Grounds nutupi 38 hektar properti diduweni dening hotelier Phil Ruffin ing Strip Northern ing Sahara Avenue. Kacarita, iku panggonan sing Oakland A paling serius kanggo mbangun stadion baseball anyar. (Gambar: ktnv.com)

Miturut A lan Major League Baseball (MLB), dewan kutha Oakland duwe nganti pungkasan taun iki kanggo sarujuk Terminal Howard. Iku pembangunan waterfront A lan MLB $ 12 milyar njaluk supaya tetep ing kutha East Bay.

Nanging, kanggo voting kanggo njupuk Panggonan ing taun iki, rembugan ing menehi hasil antarane A lan kutha Oakland kudu rampung sadurunge mburi minggu sabanjuré. miturut Las Vegas Review-Jurnal, rembugan saiki buntu. Sing ing wektu sing padha pejabat A terus rembugan kanggo situs potensial ballpark Las Vegas.

“Masyarakat, para penggemar … kudu prihatin amarga iki kabeh kudu rampung saiki,” ujare dewan kota Oakland Dan Kalb. RJ minggu iki. “Yen pancene pengin (proyèk Howard Terminal) kelakon, sampeyan bakal luwih ngomong karo A lan njaluk wong miwiti nggawe manawa padha gelem menehi kita menehi hasil apik.”

Tenggat wektu pungkasan taun ana amarga Walikota Oakland Libby Schaaf, sing nyopir ing Terminal Howard, ora ana ing taun ngarep amarga tanggal pungkasan. Juara proposal liyane bisa uga kelangan kursi dewan kutha.

Njupuk metu Old

Pejabat atletik ujar manawa ora bakal nganyari sewa ing RingCentral Coliseum sing umure 55 taun nalika kadaluwarsa ing 2024.

“Situs Oakland Coliseum dudu pilihan sing cocog kanggo visi baseball babagan masa depan,” ujare MLB ing statement taun kepungkur. “Kita wis menehi pitunjuk marang Athletics kanggo miwiti njelajah pasar liyane nalika terus ngupayakake balpark waterfront ing Oakland. Atletik butuh bal-balan anyar supaya tetep kompetitif, mula saiki dadi kapentingan sing paling apik kanggo nimbang pasar liyane.

Usul Howard Terminal kanggo proyek mixed-nggunakake ing 56 waterfront hektar dibangun karo kira-kira $1 milyar dana kanggo stadion anyar kanggo A. Uga kalebu 3.000 unit omah sing terjangkau, taman umum 18 hektar, ruang kantor lan toko, amfiteater, lan hotel.

A bakal mbiayai pambangunan stadion, infrastruktur Oakland offsite sing dibutuhake. Nanging, pejabat Oakland ngakoni ing memorandum ing dina Selasa yen dheweke durung entuk luwih saka $ 321 yuta ing hibah sing bakal dibutuhake, utawa meh $ 183 yuta luwih saiki dibutuhake saka Departemen Perhubungan AS (USDOT) amarga mundhak biaya. (Miturut RJ, kutha “ora yakin manawa bagean saka hibah USDOT bakal dianugerahi.”)

Katresnan ing Situs Stadion Pertama

Iku RJ Crita kasebut sumber cedhak Phil Ruffin, sing ngandika tycoon casino ketemu karo pejabat A paling kaping pindho ing sasi kepungkur kanggo mbangun stadion $ 1 milyar ing Ruffin kang 38 hektar Estate sing saiki serves minangka Las Vegas Festival Grounds ing sisih wétan. pojok Las Vegas Boulevard lan Sahara Avenue.

Iku RJ uga laporan sing situs Tropicana saiki uga aktif muter kanggo tuan rumah stadion A anyar. Nanging Bally kang, kang tuku property 35 hektar taun pungkasan kanggo $ 308 mayuta-yuta, misale jek kepekso kanggo ngrusak hotel lawas lan mbangun anyar ana.

#Oakland #Athletics #Peluang #Nderek #NFL #Raiders #kanggo #Las #Vegas #Tambah

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Udud mungsuh Njaluk Obrolan

dikirim ing: September 23, 2022, 09:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 09:44.

Atlantic City minggu iki dadi tuan rumah 25th Annual East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock.

Atlantic City Casino ngrokok Hard Rock CEASE
Cynthia Hallett, presiden Amerika kanggo Nonsmokers’ Rights, ngandika tanggal 22 September 2022, ing rapat umum casino anti-udud ing Atlantic City. Acara njupuk Panggonan njaba Hard Rock ngendi nang East Coast Gaming Congress dianakaké. (Gambar: AP)

Saben taun kumpul domestik paling gedhe saka profesional industri game njaba Nevada, ECGC ndadekke pemimpin saka industri lan pemerintah kanggo rembugan kawicaksanan lan gagasan. A sawetara topik padha dianggep sak konferensi telung dina rampung dina, nanging siji item utama debat antarane akeh buruh kiwa metu – udud ing casinos njero ruangan.

ECGC wiwitane ngrancang kanggo nggawa loro-lorone obrolan udud casino adhep-adhepan kanggo pisanan wiwit koalisi karyawan game manunggal kanggo nentang maneh udud njero ruangan ing awal Juli 2020.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) wis dilereni soko tugas casino udud ing tengah pandemik COVID-19, nanging nggunakake rokok nganti 25% saka lantai game diijini kanggo nerusake sawise kadaluwarsa pesenan kesehatan darurat.

“Karyawan Casino Marang Efek Smoking” (STOP) isih krungu swara ing ECGC wingi. Groups seeking kanggo mungkasi casino udud crack padha njaba Hard Rock ing Boardwalk ngendi bab 100 wong ngumpul ing udan marang kumelun casino aktif.

Obrolan dibutuhake

ECGC wis ngrancang kanggo tuan rumah debat rokok karo Resorts Casino CEO Hotel Mark Giannantonio nimbali sikap casino sing ngilangke udud ing jero ruangan bakal biaya income lan minangka akeh minangka 2.500 buruh bakal mbayar rega karo karya. Sawise Giannantonio metu saka acara sing dijadwalake luwih saka seminggu sadurunge konferensi kasebut, panitia ECGC ora bisa nemokake pangisi industri kanggo boss Resorts.

Asosiasi Kasino New Jersey (CANJ) mlaku lan ndhelikake, “ujare Peter Naccarelli, dealer game meja Borgata sing dadi ketua CEASE. Associated Press. “Dheweke ora duwe argumentasi logis.”

Argumentasi industri adhedhasar riset sing ditemokaké larangan udud njero ruangan lengkap ing sangang kasino kamungkinan kanggo push revenue game taunan mudhun 25% utawa liyane. Spectrum Gaming Group, sing ngatur ECGC, nganakake review udud CANJ atas jenenge industri.

Nanging, panaliten liyane nemokake manawa larangan ngrokok bisa uga kurang abot. C3 Gaming basis Las Vegas wrote ing Juni sing casino bebas kumelun ing akeh negara liyane outperformed partners udud sawise pandemi.

Dhuwit Luwih saka Urip

Lamont White, bakul liyane ing Borgata sing mbantu mimpin upaya CEASE, ujar manawa industri kasebut ngasilake bathi luwih akeh tinimbang kesehatan.

“‘Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting saka urip buruh casino.’ Iku kabeh sing diomongake,” ujare White.

Murphy ndhukung nggawe casinos udud-free. Ngandika bakal mlebu undang-undang mungkasi celah casino yen tekan mejo. Nanging Murphy ora mbahas topik kasebut sajrone intine ECGC wingi.

Anggota parlemen New Jersey bubar kumpul maneh saka istirahat musim panas. Loro tagihan sing bakal dipeksa Atlantic City casinos dadi kumelun-free tetep ing saben kamar legislatif. House Bill 2151 lan Senat Bill 264 saben duwe dhukungan bipartisan, nanging wis nganggur kanggo sasi.

#Atlantic #City #Casino #Udud #mungsuh #Njaluk #Obrolan

casino stocks

Bally Doel Tropicana Las Vegas mrikso utama

dikirim ing: September 23, 2022, 02:30h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 12:45.

Bally’s (NYSE: BALY) nampa persetujuan saka regulator Nevada kanggo mbukak Tropicana Las Vegas lan perusahaan game target mrikso properti kasebut, bisa uga ing 2024.

Tropicana
Las Vegas Tropicana. Operator Bally njanjeni pembangunan maneh sing akeh banget ing papan kasebut. (Gambar: Vegas Tegese Bisnis)

Ana, Komisi Gaming Nevada (NGC) mlebu ing perusahaan game kontrol operasi ing ajang Strip sing dihormati. Kaputusan teka bab rong minggu sawise Nevada Gaming Board Control (NGCB) digawe telpon padha.

Ing April 2021, Bally entuk aset non-real estate Tropicana saka Gaming and Leisure Properties (NASDAQ: GLPI) kanthi transaksi $308 yuta. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan game didol aset properti saka panggonan ing Colorado lan Illinois kanggo GLPI real estate investasi dateng (REIT) lan sarujuk kanggo nyewakake properti. Bally duwe sewa 50 taun kanggo Tropicana wiwit $ 10,5 yuta saben taun.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) sadurunge ngoperasikake resort terpadu. Kanthi persetujuan peraturan ing Panggonan, Bally digawe foray dhisikan menyang Strip nalika Penn ora ana maneh panggonan ana.

Western Featured kanggo Bally kang

Bally Presiden George Papanier marang anggota NGC sing perusahaan views Tropicana minangka “kapal penggedhe” ajang game ing US kulon. Saliyane Tropicana, properti Bally ing wilayah kalebu telung kasino saka jeneng sing padha lan racino ing Colorado uga Bally Lake Tahoe.

Sing duwe satelit apik, nanging Las Vegas Strip punika game werni beda. Nalika kuwi, Bally kudu negesake dhewe ing Mekkah casino US lan salah siji cara kanggo nindakake iku kanggo dramatically nganyari Tropicana.

Nanging ing kasus iki, kita uga kudu ngevaluasi potensial kanggo mbangun maneh, amarga posisi kompetitif ing pasar saiki, “ujare Papanier marang NGC.

Dheweke marang dewan pengawas sing perusahaan bakal mbukak Tropicana kanggo 18 kanggo 24 sasi sadurunge njupuk kaputusan carane nerusake karo mbangun maneh, nambah operator wis ing rembugan karo partners potensial sing bisa nyedhiyani ibukutha kanggo efforts ndandani.

Sadurungé taun iki, Ketua Bally Soo Kim marang wartawan sing perusahaan iki eyeing owah-owahan pinunjul ing Tropicana lan perisakan lan redevelopment saka properti bisa. Siji bab tartamtu: Tropicana pungkasanipun bakal nggawa jeneng Bally. Kajaba Hard Rock Hotel & Casino ing Biloxi, Miss., Kabeh operator ajang nggunakake account Bally.

Minangka kanggo tampilan Gaming lan Leisure ing redevelopment, lagi ora ing pancing ing syarat-syarat cahya financial, nanging perusahaan real estate prioritize ngumpulake rent lan panggonan tetep property game.

Bally ana ing urgensi finansial

Ing patemon, anggota NGC Ben Kieckhefer dipencet Bally eksekutif ing keuangan perusahaan, takon kanggo rincian carane operator plans kanggo Balance overhauling Tropicana nalika ngembangaken anyar $ 1,7 milyar hotel casino ing Chicago.

“Aku mikir ing pungkasan, (Tropicana) bakal dadi kesempatan sing bisa nyukupi saka perspektif kabutuhan modal. Kita mesthi duwe bandwidth ing perusahaan kita kanggo nindakake, “ujare Papanier.

CFO Bally Bobby Lavan marang Komisioner sing perusahaan wis akses menyang $ 620 yuta revolver kredit lan wis awis teka ing pungkasan taun iki saka sale-leaseback loro casinos Rhode Island kanggo GLPI.

#Bally #Doel #Tropicana #Las #Vegas #mrikso #utama

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Skandal Sexting Ora Bakal Ngilangi Acara Las Vegas Maroon 5

dikirim ing: September 22, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 09:53h.

Apa mengkono njaba Vegas ketoke tetep ana banget. Kejiret sexting karo wong wadon loro konco bojoné ngandhut ora masalah cukup gedhe kanggo nyegah penyanyi Adam Levine lan grup pop kang, Maroon 5, saka ngurmati kewajiban saka konser gedhe Sin City ing 1 Oktober.

Adam Levine Maroon 5
Penyanyi Marron 5 Adam Levine pose karo garwane, model Behati Prinsloo, ing acara sing ora dingerteni sing mesthi ora kedadeyan minggu iki. Senadyan skandal sexting, penampilan band ing acara amal Shaquille O’Neal ing MGM Grand ing 1 Oktober isih aktif. (Gambar: foxnews.com)

“Acara” ing MGM Grand ing Vegas punika legenda basket Shaquille O’Neil kang kaloro taunan penggalangan dana gala kanggo amal eponymous kang. Yayasan Shaquille O’Neal mbantu para pemuda sing kurang dilayani kanthi nyediakake panganan, sandhangan, perlengkapan sekolah, lan dolanan Natal, saliyane mbiayai Shaquille O’Neal Boys & Girls Club ing Atlanta, Ga.

Adhedhasar Papan reklame majalah, Maroon 5 isih paling ndhuwur Bill ing “The Event,” kang uga bakal kalebu Pitbull, Maren Morris, HER lan pelawak John Mulaney.

Ora Minggu Adam

Dina Senin, model Instagram Summer Stroh dikirim tik tok video sing nampilake sesi teks seksual dheweke karo penyanyi “Moves Like Jagger”, sing ngarepake anak katelu karo bojone, model Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Salah sawijining pesen Stroh sing dituduhake ing video – sing wis ditampa luwih saka 12 yuta views – maca: “Iku surealis carane panas (expletive) sampeyan kaya sing nggawe aku kaget.”

Stroh, 23 taun, ngaku dheweke lan Levine duwe hubungan setaun. Sawise mbatalake, ujare, dheweke diduga nyedhaki dheweke kanggo takon apa ora apa-apa yen dheweke lan bojone menehi jeneng bayi sing anyar.

Akhir minggu iki, paling ora papat wanita liyane katon nuduhake gambar saka pesen flirty sing padha sing diklaim wis ditampa saka Levine. Adhedhasar kaca 6, pelawak Maryka nuduhake siji ing tik tok video sing maca, “Aku saiki kepengin banget karo sampeyan.”

“Lho, kowe ora seneng nikah,” wangsulane Maryka, sing dikongkon Levine, “Ya, nanging rada angel.

Dheweke Apa ora iku Rumit, Nanging Saiki

Levine, 43 taun, nanggepi pesen Instagram sing wis dibusak, nulis: “Akeh sing dikandhakake babagan aku saiki lan aku pengin ngresiki. Aku nggunakake pertimbangan sing ora apik kanggo ngomong karo wong liya saka bojoku kanthi cara sing ora sopan.

Penyanyi sing kena pengaruh skandal kasebut mbantah duwe hubungan. “Nanging, aku ngliwati garis kasebut sajrone wektu sing disesalake,” tulise. “Ing kasus tartamtu dadi ora cocog; Aku wis mutusake masalah iki lan njupuk langkah proaktif kanggo ndandani karo kulawargaku.

Prinsloo nikah karo Levine ing 2014 lan duwe anak wadon loro: Dusty Rose, 5, lan Gio Grace, 4. Dheweke durung nggawe statement umum babagan tuduhan kasebut nganti saiki.

Yen “Acara” nganakake konferensi pers pra-konser, aja ngarep-arep Levine melu.

#Skandal #Sexting #Ora #Bakal #Ngilangi #Acara #Las #Vegas #Maroon