Choctaw Casino & Resort – Durant

Operasi Gaming Illegal Raid ing Southern California, dhuwit sita

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Kira-kira 40 wong ditahan sawise gropyokan minggu iki ing casino ilegal ing Ponoma, California. Loro senjata api lan bisa uga narkotika ilegal disita, lan dhuwit uga disita.

Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Calf.
Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Pedhet., Digambar ing ndhuwur. Panggonan iki digeret minggu iki. (Gambar: KABC)

Wong-wong sing ditahan dibebasake lan ora dituntut utawa dikutip sawise serangan Kamis, Los Angeles Times kacarita. Ing sambungan karo operasi gambling, polisi dipenjara wong ing Chico, California. Dheweke uga duwe surat perintah penahanan sing ditundha amarga nyolong sadurunge, ujare polisi.

Polisi nambahake yen “jumlah gedhe” dhuwit dicekel saka situs game ilegal, KABC, stasiun TV lokal, kacarita. Wolung gambling Tabel uga ketemu, polisi ngandika. Obat kasebut kalebu seprapat kilogram sing dicurigai methamphetamine (meth), ing Wektu laporan, nyebutake sumber polisi.

Polisi lokal miwiti investigasi babagan operasi game kasebut, sing ana ing mall, sawise nampa keluhan saka warga lan sawetara tips anonim. Hakim mriksa kasus kasebut lan nyetujoni telusuran properti Indian Hill Boulevard.

Polisi Ponoma lan 18 anggota Tim Pengurangan Kekerasan Komunitas saka Kejaksaan Distrik Los Angeles melu razia.

Ponoma dumunung watara 30 mil sisih wétan Los Angeles. Serangan gambling sadurungé wis dumadi ing panggenan liya ing Southern California.

Serangan Santa Ana

Contone, ing Mei California panguwasa dibubaraké sawetara ilegal gambling dens ing Santa Ana minangka bagéan saka diselidiki sudhut. Tersangka saiki ngadhepi tuduhan sing ana hubungane karo razia kasebut.

Sembilan tersangka dipenjara utawa isih dikarepake amarga tuduhan gambling utawa kejahatan sing gegandhengan, kayata racketeering lan perdagangan narkoba, FBI dicethakaké ing Mei.

Gambling sambungan generate bathi saka ewu dolar saben dina, pratelan panguwasa Federal. Sawetara piranti gambling disita.

Para tersangka, sing manggon ing California, kalebu Niem Ngoc Ha, uga dikenal minangka “Body Dirt”, 46, saka Fountain Valley. Dheweke dicurigai mbukak lan ngoperasikake papat kasino ilegal. Mindy Bui, uga dikenal minangka “Thuy,” 36, saka Westminster, wis seng di tuduh saka mbukak panggonan ilegal. Honganh Thi Pham, uga dikenal minangka “Hong,” 40, saka Garden Grove, uga nganggo casino, FBI ngandika.

Ing Mei, panguwasa isih nggoleki loro tersangka liyane. Salah sijine yaiku Sammy Cardona, uga dikenal minangka “Peanut,” 36, saka Santa Ana. Dheweke dicurigai nggunakake “pasukan kanggo nglindhungi casino terdakwa Ha”, miturut dakwaan federal.

Ha uga didakwa suap. Dheweke diduga mbayar $128.000 kanggo saiki disalahké mantan Polisi Santa Ana Steven Lopez.

Santa Ana 34 mil kidul-wétan Los Angeles.

Moratorium Kamar Card Anyar

Paling jinis casinos ilegal ing California. kasino suku karo leladen Native American diijini ing negara.

Kamar kertu sing dilisensi uga diidini. Ing taun kepungkur, ana 86 lisensi cardroom ing California, San Diego Union-Tribune kacarita.

Asring, padha duwe game poker .

Moratorium saiki ing kamar kertu liyane rampung ing taun 2023, tambah laporan kasebut.

Hustler Casino rampokan

Kamar kertu ing negara kasebut wis dadi adegan kejahatan liyane. Contone, ing siji kamar kertu, Hustler Casino Larry Flynt, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak 4 Agustus rampokan njaba ajang dumunung ing Gardena, California.

Dheweke lagi kritis ing rumah sakit lokal, nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami ciloko sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi ing wiwitan.

Gardena dumunung 14 mil kidul Los Angeles.

#Operasi #Gaming #Illegal #Raid #ing #Southern #California #dhuwit #sita