Iowa greyhounds

Olahraga Badhak minangka Operasi Betting Mafia Online, FBI ujar, Lima Didakwa

dikirim ing: September 15, 2022, 06:39h.

Dianyari pungkasan ing: 15. September 2022, 06:59h.

Bisnis gambling online basis Brooklyn ilegal sing dinuga ing pangayoman saka Lucchese Crime Family nawakake “layanan customer bengkong” kanggo bettors, jaksa ngandika ana. Kawicaksanane yaiku, “Tindakake apa sing kita ucapake utawa ngadhepi akibat sing ala.”


James “Cepat” Coumoutsos, digambarake, katon ngobong driji kanthi cepet nalika metu saka ruang sidang ing Brooklyn. Hakim federal pungkasane bakal nemtokake manawa dheweke mambu kejahatan. (Gambar: Daily Mail)

Iku miturut Kantor Kejaksaan AS kanggo Distrik Wétan New York. Rebo, mbukak dakwaan sing ngdakwa limang terdakwa kanggo peran ing “Olahraga Badhak.”

Iku “rega saben sirah” totoan bisnis, dinuga diawasi dening prajurit Lucchese kondhang, Anthony Villani, 57 taun.

Villani duwe sajarah penahanan sing gegandhengan karo gambling wiwit taun 1988. Ing 2004, dheweke dadi digital, miturut dakwaan.

Olahraga badhak mlaku kanggo 16 taun liwat 2020, lan digunakake dening bab 400 kanggo 1.300 gamblers minggu, paling kang adhedhasar ing New York City.

Apa Price-Per-Head Bet?

Illegal gambling lan extortion generator income stabil lan dipercaya kanggo New York Mafia. Nanging ing taun-taun pungkasan, Mob wis mindhah operasi taruhan pojok dalan tradisional kanthi online.

Model taruhan “rega-saben-sirah” biasane kalebu bandar judi sing nyedhiyakake jeneng pangguna lan sandhi pelanggan sing ngidini ngakses situs web jaban rangkah sing bisa nggawe taruhan.

Ora ana transaksi finansial sing digawe online. Nanging rincian taruhan disimpen lan dilacak ing situs kasebut. Akeh situs offshore iki adhedhasar ing Costa Rica, ngendi padha legal, lan iki kasus karo situs Olahraga Badhak.

Tagihan lan pembayaran digawe langsung, dening agen. Gamblers sing utang asring “mbujuk” kanggo nyilih dhuwit ing tingkat kapentingan dhuwur saka hiu silihan Mafia supaya gambling .

Agen totoan Villani kalebu anggota lan associates saka kulawarga pidana Lucchese lan kulawarga La Cosa Nostra liyane, miturut jaksa.

Uga dijenengi ing dakwaan Louis “Tooch” Tucci, Jr., 59, lan Dennis Filizzola, 58, sing makarya minangka “otot” agen, ngumpulake dhuwit saka pelanggan.

James “Cepet” Coumoutsos, 59. lan Michael “Platinum” Praino, 44, diterangake ing dokumen pengadilan minangka “totoan pinunjul lan moneymakers kanggo bisnis iki.”

Pandemi Axis

Ing taun 2020, nalika ana pandemi, FBI nyerang Villani. Wong Lucchese sing misuwur dicathet kanggo ngrembug babagan ide macem-macem game casino liwat totoan olahraga nalika umume olahraga dibatalake.

Villani lan codefendants didakwa racketeering karo partisipasi ing macem-macem rencana pidana. Iki kalebu gambling ilegal, laundering dhuwit, lan nyoba extortion.

“Minangka miturut omongane uwong, prilaku iki nduduhake carane anggota saka La Cosa Nostra terus kanggo melu ing operasi gambling ilegal lan rencana tagging laundering dhuwit sing ndadékaké kanggo ancaman saka panganiaya marang sapa sing njaluk ing dalan lan wis kui mayuta-yuta dolar ing bathi kanggo wong-wong mau. kulawarga kejahatan Luchese, “ujare Pengacara AS Breon Peace.

“Tuduhan iki nggambarake komitmen terus Kantor iki kanggo mbusak La Cosa Nostra saka New York,” ujare.

#Olahraga #Badhak #minangka #Operasi #Betting #Mafia #Online #FBI #ujar #Lima #Didakwa