Macau casinos gaming revenue GGR

Okada Manila Nganakake Rapat Dewan karo Kazuo Okada

dikirim ing: September 6, 2022, 03:07h.

Dianyari pungkasan ing: 6 September 2022, 03:08.

Operator sah sing dianggep Okada Manila ujar manawa bakal nganakake rapat dewan sesuk 7 September karo miliarder Jepang Kazuo Okada. Konvergensi iki bakal dadi patemon adhep-adhepan pisanan antarane loro pihak sing ngaku minangka operator sah saka resort terpadu ing Kota Hiburan Manila.

Kasino Okada Manila Filipina TRLEI Universal Entertainment
Kantor pusat Universal Entertainment Corporation ing Tokyo. Konglomerat game Jepang ujar manawa anak perusahaan duwe hak kanggo ngontrol Okada Manila ing Filipina. (Gambar: Reuters)

Universal Entertainment Corporation entuk kontrol maneh operasi Okada Manila ing akhir minggu sawise Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) mrentahake manajemen casino bali menyang Universal lan anak perusahaan Tiger Resort, Leisure and Entertainment (TRLEI) lan Tiger Resort Asia Limited (TRAL).

Kazuo wis nyoba njupuk alih resort sing jenenge lan perusahaan sing didegake sawise ditransfer kanthi paksa ing taun 2017 kanthi tuduhan penipuan lan penyalahgunaan dana perusahaan. Ing tanggal 31 Mei, klompok sing dipimpin Kazuo nyerbu kantor perusahaan ing Okada Manila lan njupuk alih properti kasebut.

Kazuo ngaku yen Status Quo Ante Order sing ditanggepi dening Pengadilan Tinggi Filipina mrentah TRLEI kanggo mbalekake komposisi ruang rapat menyang pengaturan 2017 mbuktekake tumindake. Fraksi sing dipimpin Kazuo banjur nguwasani TRLEI lan Okada Manila wiwit tanggal 1 Juni nganti akhir minggu kepungkur.

Tilas manajemen Okada Manila njaluk bantuan hukum sawise serangan 31 Mei. Departemen Kehakiman Filipina nyimpulake yen PAGCOR, regulator game komersial negara, kudu mutusake entitas sing dadi operator sah Okada Manila.

Pejabat PAGCOR nganggep Universal lan TRLEI, sing terakhir wiwit bali menyang struktur sadurunge 31 Mei, minangka operator sing sah.

Dampak saka Review Universal

Universal nerangake ing kabar investor yen TRLEI nyelidiki dampak saka Okada Manila sing dikelola dening grup Kazuo sajrone telung wulan kepungkur.

Perusahaan ngandika iku pracaya Manajemen ora sah njupuk awis langsung saka casino kanggo mbayar buruh lan eksekutif, minangka akun banking Resor padha beku ing kupeng regejegan intra-perusahaan. Laporan karyawan sing ora gelem ngakoni manawa klompok Kazuo dipecat ing sawetara departemen uga diselidiki.

Universal uga ndhukung sing anggota saka unit Kazuo ilegal njupuk materi klasifikasi saka lokasi resort casino, data palsu, lan dokumen bukti ambruk.

Dewan TRLEI ngarepake normalitas maneh ing Okada Manila, lan ngarepake partisipasi Pak Kazuo Okada ing rapat dewan sing dijadwalake, “ujare rilis perusahaan kasebut.

Nalika Kazuo bakal ditampa maneh ing Okada Manila kanggo rapat dewan sesuk, TRLEI ujar yen mantan anggota klompok kasebut ora. TRLEI ngandika limang pejabat tombol sing njupuk liwat pamaréntah lan kontrol casino liwat gropyokan ora diijini menyang properti. Dheweke yaiku Antonio “Tonyboy” Cojuangco, Dindo Espeleta, Maximo Modesto Joel Flores, Tetsuya Yokota, lan Hiroshi Kawamura.

Bisnis Normal Dipulihake

Manajemen Okada Manila bali akhir minggu pungkasan kanggo Universal / TRLEI ngandika relatif rukun karo sawetara hiccups. pejabat Universal ngandika klompok Kazuo wis sementara dipatèni elevator Resor kanggo sawetara jam ing kupeng takeover.

Nanging, Universal ujar manawa operasi Okada Manila wis stabil. Lan stabilitas minangka jeneng game sing maju.

“Papan TRLEI ngarepake normalitas ing Okada Manila,” pratelan TRLEI rampung.

#Okada #Manila #Nganakake #Rapat #Dewan #karo #Kazuo #Okada