Catawba Two Kings

Ohio Casino Panel Ngidini Lisensi pisanan kanggo Betting Olahraga Online, Retail

dikirim ing: September 7, 2022, 08:29h.

Dianyari pungkasan ing: 7 September 2022, 08:29h.

Ohio Casino mesin Komisi Control (OCCC) njupuk langkah pisanan ing sarujuk lisensi totoan olahraga sak rapat Rebo.


Mlebu menyang Stadion Ohio, lapangan ing kampus kanggo tim bal-balan Universitas Negeri Ohio. Rebo, Komisi Kontrol Ohio Casino wiwit nyetujoni aplikasi kanggo entitas sing pengin tuan rumah buku olahraga online lan toko. (Gambar: wolterke/Adobe Stock Images)

Ing kabeh, wolung pemilik nampa persetujuan kondisional kanggo dadi tuan rumah operator totoan olahraga online lan buku olahraga ritel.

Disetujoni padha JACK Cleveland Casino , JACK Thistledown Racino, Cleveland Browns, Columbus Crew, Cincinnati Reds, Muirfield Village Golf Club, Hollywood Casino Toledo lan Hollywood Gaming ing Mahoning Valley. Entitas kasebut kalebu 22 pamilik sing pengin partner karo operator taruhan online. Dheweke uga kalebu 26 sing nduweni sing wis ndhaptar dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir.

Miturut hukum negara, nganti 25 nduweni bisa partner karo operator totoan olahraga online. Nganti 40 bisa dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir. Lokasi buku olahraga fisik biasane mung ing negara sing paling padhet. Angger-anggering Toret uga menehi pilihan kanggo papat casinos Ohio, pitung racinos, lan 10 tim olahraga profesional utawa acara ing syarat-syarat alokasi lisensi.

OCCC wis nyetel tanggal peluncuran universal tanggal 1 Januari kanggo aplikasi online, buku olahraga eceran, lan kios taruhan olahraga ing bar lan pengecer Lotre Ohio sing layak.

Rapat OCCC sabanjure dijadwalake tanggal 21 September, lan sajrone telung wulan sabanjure komisi kasebut bakal ketemu kaping pindho saben wulan.

Utama Deadline Nyedhak

Kanthi sawetara pangecualian, sing kasengsem entuk lisensi totoan olahraga kudu ngirim aplikasi menyang OCCC ing 15 Juli supaya layak kanggo tanggal wiwitan 1 Januari.

Uga ing dina Rebo, OCCC ngelingake para pelamar yen kudu ngirim informasi babagan karyawan utama lan perusahaan induk ing tanggal 5 Oktober utawa ora bakal diidini miwiti tanggal peluncuran universal.

Kabeh pemangku kepentingan wis nampa paling ora siji, yen ora sawetara, pangeling langsung kanggo ngirim informasi sing dibutuhake kanggo wong-wong sing ngontrol, “ujare komisi kasebut ing email sing dikirim Rebo sore.

Kajaba iku, pelamar kudu ngirim rencana game sing disetujoni lan tanggung jawab OCCC, prosedur sing dibutuhake, aturan omah, prosedur geolokasi, lan bahan kepatuhan liyane sing dibutuhake ing November 2. Sing deadline padha aplikasi olahraga totoan karyawan standar kanggo diajukake uga.

Gagal netepi tenggat wektu kasebut uga bakal nyebabake ora bisa miwiti nawakake taruhan olahraga tanggal 1 Januari.

Ohio Sports Betting Kiosk Update

Miturut portal eLicense Ohio, 499 pengecer lotre sing pengin dadi tuan rumah kios taruhan olahraga wis entuk persetujuan kanthi syarat kanggo aplikasi kasebut. Umume, 819 wis ngirim aplikasi utawa ditinjau dening OCCC.

Nalika legislatif negara legalized totoan olahraga pungkasan taun, padha diijini kiosks minangka cara kanggo bisnis melu. Angger-anggering Toret mbukak lawang kanggo pengecer lotre nirlaba karo salah siji saka telung jinis lisensi omben-omben kanggo tuan rumah kios.

Nalika umume bar lan restoran wis nglamar ijin kios, perusahaan liyane, kayata lorong bowling lan lapangan golf, uga wis nglamar. Toko kelontong golek lisensi. Raksasa supermarket basis Cincinnati Kroger wis ngirim aplikasi kanggo 42 toko ing Ohio, lan kabeh nanging siji wis kondisi disetujoni.

Kios bakal duwe watesan tartamtu ing apa sing bisa ditawakake dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga ritel. Kiosk mung bisa nawakake panyebaran titik pra-acara, moneylines lan total taruhan ing game. Mesin uga matesi parlay kanggo ora luwih saka papat kaki. Kajaba iku, bettors nggunakake kios ora bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat mesin.

Komisi Lotre Ohio wis disetujoni 1.337 host kios potensial, lan nalika rekomendasi lotre iku salah siji saka syarat nduweni hak kanggo lisensi, iku ora padha persetujuan stempel karet dening OCCC.

#Ohio #Casino #Panel #Ngidini #Lisensi #pisanan #kanggo #Betting #Olahraga #Online #Retail