Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Oakland Athletics Peluang Nderek NFL Raiders kanggo Las Vegas Tambah

dikirim ing: September 23, 2022, 02:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 03:24.

Carane Las Vegas A muni kanggo sampeyan? Amarga luwih akeh Athletics bakal dadi tim baseball liga utama pisanan ing Sin City-uga dadi tim olahraga liga utama nomer loro sing dicolong saka Oakland.

Las Vegas Festival Ground
Las Vegas Festival Grounds nutupi 38 hektar properti diduweni dening hotelier Phil Ruffin ing Strip Northern ing Sahara Avenue. Kacarita, iku panggonan sing Oakland A paling serius kanggo mbangun stadion baseball anyar. (Gambar: ktnv.com)

Miturut A lan Major League Baseball (MLB), dewan kutha Oakland duwe nganti pungkasan taun iki kanggo sarujuk Terminal Howard. Iku pembangunan waterfront A lan MLB $ 12 milyar njaluk supaya tetep ing kutha East Bay.

Nanging, kanggo voting kanggo njupuk Panggonan ing taun iki, rembugan ing menehi hasil antarane A lan kutha Oakland kudu rampung sadurunge mburi minggu sabanjuré. miturut Las Vegas Review-Jurnal, rembugan saiki buntu. Sing ing wektu sing padha pejabat A terus rembugan kanggo situs potensial ballpark Las Vegas.

“Masyarakat, para penggemar … kudu prihatin amarga iki kabeh kudu rampung saiki,” ujare dewan kota Oakland Dan Kalb. RJ minggu iki. “Yen pancene pengin (proyèk Howard Terminal) kelakon, sampeyan bakal luwih ngomong karo A lan njaluk wong miwiti nggawe manawa padha gelem menehi kita menehi hasil apik.”

Tenggat wektu pungkasan taun ana amarga Walikota Oakland Libby Schaaf, sing nyopir ing Terminal Howard, ora ana ing taun ngarep amarga tanggal pungkasan. Juara proposal liyane bisa uga kelangan kursi dewan kutha.

Njupuk metu Old

Pejabat atletik ujar manawa ora bakal nganyari sewa ing RingCentral Coliseum sing umure 55 taun nalika kadaluwarsa ing 2024.

“Situs Oakland Coliseum dudu pilihan sing cocog kanggo visi baseball babagan masa depan,” ujare MLB ing statement taun kepungkur. “Kita wis menehi pitunjuk marang Athletics kanggo miwiti njelajah pasar liyane nalika terus ngupayakake balpark waterfront ing Oakland. Atletik butuh bal-balan anyar supaya tetep kompetitif, mula saiki dadi kapentingan sing paling apik kanggo nimbang pasar liyane.

Usul Howard Terminal kanggo proyek mixed-nggunakake ing 56 waterfront hektar dibangun karo kira-kira $1 milyar dana kanggo stadion anyar kanggo A. Uga kalebu 3.000 unit omah sing terjangkau, taman umum 18 hektar, ruang kantor lan toko, amfiteater, lan hotel.

A bakal mbiayai pambangunan stadion, infrastruktur Oakland offsite sing dibutuhake. Nanging, pejabat Oakland ngakoni ing memorandum ing dina Selasa yen dheweke durung entuk luwih saka $ 321 yuta ing hibah sing bakal dibutuhake, utawa meh $ 183 yuta luwih saiki dibutuhake saka Departemen Perhubungan AS (USDOT) amarga mundhak biaya. (Miturut RJ, kutha “ora yakin manawa bagean saka hibah USDOT bakal dianugerahi.”)

Katresnan ing Situs Stadion Pertama

Iku RJ Crita kasebut sumber cedhak Phil Ruffin, sing ngandika tycoon casino ketemu karo pejabat A paling kaping pindho ing sasi kepungkur kanggo mbangun stadion $ 1 milyar ing Ruffin kang 38 hektar Estate sing saiki serves minangka Las Vegas Festival Grounds ing sisih wétan. pojok Las Vegas Boulevard lan Sahara Avenue.

Iku RJ uga laporan sing situs Tropicana saiki uga aktif muter kanggo tuan rumah stadion A anyar. Nanging Bally kang, kang tuku property 35 hektar taun pungkasan kanggo $ 308 mayuta-yuta, misale jek kepekso kanggo ngrusak hotel lawas lan mbangun anyar ana.

#Oakland #Athletics #Peluang #Nderek #NFL #Raiders #kanggo #Las #Vegas #Tambah