Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Ngambang Outdoor Gambling kanggo Break Atlantic City Smoking Deadlock

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 07:51.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 08:44.

Akeh buruh casino Atlantic City pengin ngrokok dilarang ing papan kerja. Padha lara asap rokok. Lan paling legislatif New Jersey setuju. Nanging game lan casino asosiasi eksekutif kuwatir larangan udud bakal natoni bathi. gambling njobo lagi floated minangka kompromi.

Foto promosi nuduhake salah sawijining terraces game semi-outdoor ing Harrah's New Orleans.
Foto promosi nuduhake salah sawijining terraces game semi-outdoor ing Harrah’s New Orleans. A wilayah padha bisa mbuktekaken solusi kanggo impasse liwat ngajokaken larangan udud ing Atlantic City. (Gambar: Caesars.com)

Aku Ora Dig Cig Panjenengan

Kanggo luwih saka rong taun, miturut laporan Associated Press, buruh casino wis takon New Jersey Legislatif kanggo hukum nglarang udud saka sangang casinos Atlantic City, prakteke mung papan kerja negara sing isih ngidini.

Luwih saka setengah anggota parlemen negara wis mlebu tagihan kasebut minangka sponsor utawa sponsor. Senator negara Demokrat Shirley Turner, sponsor, disebut “requirements” sing udud njero ruangan mandheg ing kasino.

“Ana solusi, kayata bener duwe area ruangan kanggo tamu udud sing ora ngganggu kesehatan buruh,” ujare.

Nanging, tagihan wis languished kanggo sasi tanpa pangrungon. A tagihan padha ngenalaken taun kepungkur nandhang nasib sing padha. Buruh nyalahake resistance saka New Jersey Casino Association, asosiasi perdagangan industri, kang wis disaranake larangan udud bakal mimpin kanggo ngisor income lan kurang jobs.

“Wektu tambahan dibutuhake kanggo ngrancang lan ngleksanakake solusi sing bakal ngatasi masalah karyawan tanpa mbebayani proyek lan keuntungan kanggo wong tuwa,” ujare Joe Lupo, presiden asosiasi casino.

Njupuk metu, Kanca!

Gambling ing wilayah njobo misale jek sing nyedhiyani mung pangarep-arep kanggo gawe marem loro pihak. Miturut AP, buruh, pejabat casino, lan legislatif negara saiki ngrembug apa Atlantic City bisa katon kaya.

“We wis rembugan idea iki karo industri lan karo pemerintah negara wiwit sadurunge panas,”Sa Bob McDevitt, presiden Local 54 Union kene casino serikat. “Kita pengin ngatasi iki kanthi solusi sing bisa digunakake kanggo kabeh wong, lan aku yakin bisa digayuh.”

Ing Las Vegas, gambling njobo njupuk Panggonan biasane watara, lan kadhangkala, nang blumbang, karo game kertu ana ing meja blumbang. Nanging Atlantic City wis njobo kuwi gambling . About 10 taun ago, Golden Nugget debut karo kelompok gambling sing uga mbukak kanggo unsur. Alesan kenapa iki ora dadi solusi sing apik kanggo masalah udud amarga cuaca ngidini bisa digunakake kurang saka setengah taun. Suhu rata-rata kurang rata-rata Atlantic City mudhun menyang 30s wiwit Desember nganti Maret.

Definisi Maryland babagan gambling ruangan, kanthi kontras, minangka papan sing ditutup, dipisahake saka lantai, kanthi atap, tembok, lan sawetara bukaan kanggo ngidini hawa mlebu.

Kompromi sing apik bisa uga dadi area dolanan ruangan ing Harrah’s New Orleans. Teras iki nduweni kontrol suhu nanging nduweni tembok sing katon. Nanging, miturut laporan AP, biaya wilayah $ 10- $ 15 yuta kanggo mbangun, sing kabeh casinos Atlantic City bisa uga ora bisa mbayar.

“Iblis ana ing rincian,” Pete Naccarelli, bakul ing Borgata, marang AP. “Anggere ora ana buruh sing kena asap rokok bekas, area ruangan bisa dadi solusi sing bisa ditindakake.”

#Ngambang #Outdoor #Gambling #kanggo #Break #Atlantic #City #Smoking #Deadlock