Catawba Two Kings

Newest Buta Eagle Grocery Chain kanggo Ndaftar kanggo Ohio Sports Betting Kiosk

Dianyari: 12 Agustus 2022, 09:30

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 09:30.

More supermarket Ohio nuduhake kapentingan ing penawaran olahraga totoan.

Elang Raksasa
Ing njaba supermarket Giant Eagle Market District ing Columbus, Ohio. Ana, kacarita Komisi Lottery Ohio sing 62 toko Ohio saka chain basis Pennsylvania wis qualified kanggo tuan rumah kiosks totoan olahraga. (Gambar: WSYX-TV)

Komisi Lotre Ohio (OLC) nganyari dhaftar pengecer prequalified ana afternoon, lan antarane entri anyar ana 62 toko dilakokno dening Buta Eagle. Grosir basis Pennsylvania nggabungake 42 Kroger lan sangang Acme Fresh Markets sing sadurunge wis nampa Rekomendasi OLC.

A juru wicoro kanggo Giant Eagle ngandika Casino.org Ana wengi sing perusahaan ora komentar ing wektu iki.

Entri Buta Eagle rawuh sawise Ohio Grocers Association Presiden lan CEO Kristin Mullins ngandika Casino.org dheweke ngarepake luwih akeh rantai supermarket sing bakal melu amarga aturan kios dadi luwih jelas.

Yen aku dadi ‘luwih apik’, aku bakal ujar manawa iki sing ditunggu-tunggu.” Mullins ngandika Selasa. “Iblis tansah ing rincian.”

Ing dina Jumuah, pejabat lotre wis prequalified 1.254 pengecer ing saindhenging negara sing kasengsem ing hosting kios olahraga totoan. Kanggo nduweni kualifikasi, bisnis kudu duwe bathi, duwe reputasi apik minangka pengecer lotre, lan nyekel salah siji saka telung lisensi omben-omben sisih. Umume bar lan restoran, sanajan sawetara gang bowling lan lapangan golf uga wis dileksanakake.

pengecer prequalified isih kudu aplikasi karo Ohio Casino Komisi Control (OCCC) kanggo lisensi inang Tipe C. Miturut portal eLicense negara, 538 lokasi toko wis ngirim aplikasi kanggo OCCC. Sing kalebu kabeh situs prakualifikasi Kroger.

Ana iku deadline pengajuan kanggo entitas sing pengin bisa dadi tuan rumah kios wiwit 1 Januari, tanggal Bukak universal Ohio. Aplikasi isih bakal dijupuk sawise Senin, nanging pengecer bisa uga ora disetujoni nalika diluncurake ing Dina Taun Anyar.

Betr Entuk 10 Taun Deal

Kiosk mung salah siji cara totoan olahraga bakal ana ing Ohio. Hukum liwati pungkasan taun pungkasan uga ngidini kanggo munggah 25 operator totoan olahraga online statewide lan 40 Sportsbooks toko ing negara paling padhet pedunungé.

Tenggat wektu yaiku 15 Juli kanggo nglamar lisensi online utawa eceran lan layak diluncurake tanggal 1 Januari, nanging minggu kepungkur iki, kita sinau luwih akeh babagan siji calon pelamar online.

Dina sawise wiwitan Betr announced plans kanggo ngganggu pasar olahraga totoan US dening fokus produk ing mikro-bets, kang totoan ing game utawa kepemilikan ing acara olahraga.

Cathetan saka portal eLicense lan Florida Funders, salah sawijining perusahaan usaha sing melu pendanaan Seri A kanggo perusahaan $ 50 yuta, nuduhake yen Betr diwiwiti minangka Instabet. Ing Instabet, perusahaan sing diadegake dening Joey Levy lan Jake Paul nglamar lisensi Ohio ing wulan kepungkur karo Canton Village Hall of Fame minangka mitra.

Dina Kamis, Betr ngumumake yen wis entuk kontrak 10 taun karo Hall of Fame Resort & Entertainment Company, sing ngoperasikake distrik pangembangan olahraga lan hiburan. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan Hall of Fame nampa saham usaha winates undisclosed ing perusahaan anyar.

Babagan Ohio Sports Betting

Sawise tanggalan pindhah menyang 2023, Ohio bakal dadi negara paling gedhé nomer papat ing AS miturut populasi kanggo kurban totoan olahraga, lan akeh nyana negara iku salah siji saka pasar paling competitive ing bangsa.

Saliyane atusan pengecer ndhaptar kiosks inang, kang bakal diwenehake dening ing paling loro saka pitu perusahaan sing golek lisensi, 20 operator totoan olahraga wis Applied kanggo lisensi online. Ing sisih eceran, 14 perusahaan wis nglamar kanggo ngoperasikake paling ora siji fasilitas fisik ing negara kasebut.

Ohio bakal operator tax 10% saka net income.

#Newest #Buta #Eagle #Grocery #Chain #kanggo #Ndaftar #kanggo #Ohio #Sports #Betting #Kiosk