Catawba Two Kings

New York Online Sports Betting Tetep Kuwat Sajrone Summer Sluggish

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 06:54.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:25h.

Kanggo pisanan, pasar totoan olahraga online New York gagal kanggo generate $ 1 milyar nangani kanggo sasi. bettors Empire State nang $ 800,8 yuta kanggo Juli, miturut Komisi Gaming negara,.

New York City
Pemandangan Lower Manhattan nalika srengenge srengenge saka Jembatan Manhattan ing New York City. negara New York kacarita olahraga online pisanan totoan saben wulan kurang saka $ 1 milyar ing Juli, nanging negara isih ing trek kanggo adoh ngluwihi tax revenue saka totoan online taun fiskal. (Gambar: jonbilous/Adobe Stock Images)

Nomer kasebut ora nyebabake keprihatinan ing pasar AS sing diatur paling gedhe. Kanthi NFL lan bal-balan kuliah durung diwiwiti lan NBA wis rampung musim ing wulan Juni, Juli dadi wulan paling entheng babagan konten taruhan sing narik kawigaten para bettors. Lan nalika ana akeh game MLB kasedhiya ing buku olahraga, ing tengah sasi All-Star break tegese ana dina karo sethitik utawa ora kesempatan totoan kasedhiya.

Nanging, sanajan nangani mudhun luwih saka $ 250 yuta kurang saka total Juni, operator totoan olahraga online New York isih ngasilake revenue game reged luwih (GGR) ing Juli. GGR $73.3 yuta kanggo Juli luwih saka $900,000 luwih dhuwur tinimbang tally Juni.

Kanthi pajak GGR 51%, New York nampa $ 37,4 yuta ing pendhidhikan umum wulan kepungkur.

FanDuel ndadékaké kabeh operator, njupuk $ 347,7 yuta ing taruhan lan nglaporake $ 39 yuta ing GGR. DraftKings njupuk $ 213,5 yuta ing taruhan lan menang $ 15,8 yuta. Caesars Sportsbook rampung Juli karo $ 118,2 yuta ing tawaran lan $ 8,7 yuta ing GGR.

New York Luwih Ahead Saka Proyeksi Taun Iki

New York isih luwih dhisik tinimbang perkiraan anggaran babagan pendapatan pajak kanggo taun fiskal. Sajrone patang wulan pisanan taun fiskal 2022-23, negara kasebut wis ngumpulake pajak $183.4 yuta.

Pejabat anggaran negara ngira $357 yuta kanggo taun fiskal saiki, lan $465 yuta ing fiskal 2023-24.

Kanthi buku olahraga sing duwe musim lengkap kuliah lan bal-balan profesional kanggo taun fiskal iki, bisa uga New York bakal ngilangi pajak taruhan olahraga $ 500 yuta. Iki minangka tandha negara ora ngarep-arep nganti taun fiskal 2024-25.

Nomer lan garis wektu kanthi jelas nuduhake manawa model New York wis sukses nggayuh kasenengan taruhan olahraga lan terus nggedhekake potensial. Komisi Gaming State New York (NYSGC) Executive Director Robert Williams ngandika ing statement pungkasan Sasi.

Wiwit totoan seluler urip ing New York 8. Januari, $ 9,34 milyar wis wagered liwat sangang operator online NYSGC-disetujoni. Wis $ 680,5 yuta ing GGR kanggo Sportsbooks, karo $ 347 yuta diklumpukake ing pajak dening negara.

Ekonomi Suram Bisa Ngaruhi Dhiskusi Pajak Taruhan Olahraga

Pajak 51% wis dadi masalah sing angel kanggo operator sanajan sadurunge taruhan olahraga online urip ing New York. Mantan Gubernur Andrew Cuomo negesake tarif pajak paling sethithik 50% nalika negosiasi anggaran negara karo anggota parlemen taun kepungkur.

Senajan sawetara anggota parlemen wis nyoba kanggo rework tax wiwit Cuomo mudhun saka kantor taun kepungkur, Hochul wis disebut-sebut noto saiki minangka crita sukses kanggo negara. Bebarengan, kantor gubernur minggu kepungkur ngetokake sawetara kabar sing bisa nggawe dheweke lan pejabat liyane mikir kaping pindho babagan ngedhunake tarif pajak.

Kanthi ekonomi ing downturn anyar, Administrasi Hochul ngrilis nganyari seprapat menyang Rencana Anggaran Ditetepake negara ana pungkasan. Amarga prospek ekonomi sing luwih ringkih, pejabat anggaran New York wis ngethok prakiraan penghasilan pajak penghasilan pribadi sing bakal ditampa negara ing taun-taun sing bakal teka. Laporan anyar prédhiksi nyuda luwih saka $ 3 milyar ing pendapatan pajak penghasilan pribadi kanggo taun fiskal 2023-24, nyuda $ 5.1 milyar lan $ 5.7 milyar ing rong taun sabanjure, lan $ 8.4 milyar luwih murah tinimbang ramalan kanggo 2026-27.

Negara saiki ngira kekurangan anggaran taunan saka $ 3.6 milyar ing 24-25 nganti $ 6.2 milyar ing 26-27.

#York #Online #Sports #Betting #Tetep #Kuwat #Sajrone #Summer #Sluggish