New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

New York Casino.org Pandhuan Taruhan Olahraga: Raksasa, Jet Minggu 2

dikirim ing: September 16, 2022, 04:32h.

Dianyari pungkasan ing: 16. September 2022, 04:33h.

Kaya tango lan fox trot, rejeki saka rong tim bal-balan wilayah metropolitan New York beda banget seminggu kepungkur. Pitakonan kanggo Minggu iki yaiku apa rong variasi momentum kasebut terus menyang Minggu 2.


New York Giants mlayu maneh Saquon Barkley (26) mlayu saka lapangan sawise Buta ngalahake Tennessee Titans 21-20 ing Minggu, 11 September, ing Nashville. (Gambar: NJ.com)

The Giants ngginakaken pungkasan dina Minggu nari ing kamar lemari tamu ing Tennessee. Jet quarterback Joe Flacco ngginakaken pungkasan Sunday afternoon nyoba nari metu saka tekan pass rusher, asring ora ana gunane.

Pelatih Giants anyar Brian Daboll minangka roti panggang kutha sawise wani ngowahi konversi 2 poin, ngetutake siji titik nglawan Titans kanthi 1:06 isih. Tim kasebut banjur slamet saka tembakan lapangan sing ora kejawab ing game pungkasan game sing saben Buta percaya bakal apik. Iku mung kanggo nuduhake yen kepungkur iku ing past.

Flacco, Kangge, dipecat kaping telu, kesusu kaping pirang-pirang liyane, lan ora tenan kepekso kanggo tuku nedha bengi kanggo baris nyerang sawise Jets ’24-9 mundhut kanggo Baltimore Ravens. Pelatih Robert Saleh wis ora ngalih menyang senar katelu QB Mike White nalika tim ngenteni Zach Wilson fisik bisa muter.

Dadi nganti planners nyerang ing Staff kepelatihan Jet kanggo golek cara kanggo tuku wektu kanggo Flacco nalika iku ing lapangan, kang ora bakal dawa banget yen bek Nick Chubb lan Kareem Hunt saka Cleveland Browns kontrol wektu milik play. Dheweke bisa nindakake kanthi niru apa sing ditindakake ing pambuka, cepet-cepet gabung karo 187 meter kanthi menang dalan 26-24 nglawan Carolina.

Apa kita waca ing Gambling pasar minggu iki?

Jet wis dipindhah saka +6 kanggo +6 1/2 liwat minggu, lan kira-kira 60 persen ditahan rawuh ing Cleveland, miturut BetMGM. Saklawasé rong pertiga saka ditahan luwih saka 42 1/2, sing aneh amarga Jet mung bisa ngetung sangang poin ing pambuka ing omah lan saiki bakal main ing dalan.

Buta padha disenengi dening 2 sawise baris dibukak ing 2 1/2, lan 60% saka ditahan teka ing Carolina, senadyan status star pitakonan Christian McCaffrey kang mlaku maneh. Tennessee Buta winates Derrick Henry mung 82 meter ing 21 kaleksanane, nalika Saquon Barkley kesusu kanggo 164 meter ing 18 kaleksanane lan nambah 30 meter nampa ing enem receptions.

Skor Barkley ing konversi 2-titik sing nemtokake game mbantu dheweke entuk penghargaan Pemain Serangan Minggu, lan yardage rush over/under wis disetel mung 77 1/2-mbok menawa amarga dheweke nambah angka kasebut mung sapisan ing pungkasan. 13 game musim iki..

Nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, jaman kepungkur wis kepungkur, lan Barkley ditandatangani nomer loro ing taun 2018 kanthi alesan. Ya, ciloko wis mbatesi dheweke. Nanging dheweke saiki 100% lan ora bakal dadi fokus pertahanan Carolina, sing nyerah 217 yard minggu kepungkur nglawan Cleveland. Panthers duwe pertahanan No. 2nd ing NFL mangsa pungkasan, nanging banjur maneh … kepungkur iku kepungkur.

Nanging, moniker “Same Old Jets” minangka jaman kepungkur sing tetep dadi bagian saka saiki kanggo Gang Green, lan bakal terus diomongake nganti ana owah-owahan gedhe. Miwiti musim kanthi gelandang cadangan sing wis tuwa dikepung lan sawetara operan sing diluncurake ora menehi inspirasi. Kita kudu nyana Jet nggunakake babak pisanan konsep Pick Garrett Wilson, wong anyar saka Ohio State sing dadi No.. 10 ing konsep nanging ana ing lapangan mung setengah saka muter nyerang Jet ‘, nyekel papat liwat kanggo 52 meter.

Kasunyatan statistik sing paling kuciwa penggemar Jets iku Flacco rampung 37 saka 59 nyoba liwat nalika Lamar Jackson mung rampung 19 kanggo Ravens, nanging Jet mung ngatur siji touchdown (karo siji titik ekstra ora kejawab) lan siji goal lapangan. Pelatih kepala Jets Robert Saleh duwe tembung kasar kanggo para penggemar sing ngece tim tuan rumah metu saka lapangan. Sing ora seneng karo wong sing mbuwang dhuwit gedhe kanggo lisensi kursi pribadi, tiket musim, lan bir $15.

Dheweke ana ing papan minggu iki, mula ngarepake dheweke bakal narik sawetara trik saka playbook supaya Brown ngira.

Ora ana Tim Iki Duwe Sajarah Panutup

Cleveland mung 8-9 musim pungkasan nanging dadi 6-3 ing omah. Browns nutupi panyebaran ing mung telung saka sangang game ngarep. (Jet padha 2-5-0 ATS pungkasan mangsa ing dalan).

Buta padha 0-1 ATS minangka favorit ngarep mangsa pungkasan, nalika Panthers 2-4-0 ATS minangka asu werna. Nanging njupuk kabeh nomer kasebut kanthi wiji uyah amarga taun kepungkur ora ana hubungane karo taun iki. Mung takon juara Super Boal Rams, sing kalah karo sisih New York liyane, Buffalo Bills, 31-10 ing pambuka musim Kamis pungkasan.

Buffalo entuk Tennessee Titans ing Senin wengi lan disenengi dening 10.

Raksasa lan Jet muter ing 1pm EDT ing dina Minggu, lan kahanan cuaca bakal optimal. New Yorkers duwe akeh kanggo surak karo Yankees lan Mets loro ing pratelan kanggo judhul World Series, lan wiwitan kamp latihan NBA kurang saka rong minggu adoh.

Dadi Jets lan Giants ora mung muter kanggo pakurmatan, padha muter kanggo relevansi. Kepiye cara nerjemahake apa sing kedadeyan ing dina Minggu isih kudu dideleng.

#York #Casinoorg #Pandhuan #Taruhan #Olahraga #Raksasa #Jet #Minggu