Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Nebraska Race Course Mbangun Temporary Casino

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 07:56h.

A casino sauntara bakal miwiti construction ing Grand Island, Neb kang Fonner Park ing 7. September 2022. Dikarepake kanggo mbukak watara Thanksgiving 2022 karo 300 mesin slot lan game table urip, casino bakal operate kanggo ing paling rong taun minangka Grand permanen. Island Casino Resort dibangun ing cedhak. .

Wiwit racetrack uga ngarep kanggo Nebraska State Fair, construction saka casino sak wentoro kudu ngenteni nganti sawise padha ends 5. September.

Kasino Grand Island Nebraska
Rendering artis nuduhake Grand Island Casino , kang samesthine kanggo mbukak ing 2025, inggil ing Fonner Park racetrack ing Grand Island, Neb. (Gambar: nebraska.tv)

A casino sauntara bakal diselehake ing wilayah racetrack, kang bakal kabongkar ing preparation.

“Kabeh wektu iki, kita ngandika ora mung mbukak sawetara gudang logam lan sijine ing sawetara slot lan nyebataken rampung,”Fonner Park CEO Chris Kotulak Grand Island Noon Rotary Club. Omaha World Herald. “Kita pengin wong duwe pengalaman pelanggan sing paling apik tanpa asil pungkasan.”

Ide gedhe

Grand Island Casino permanen bakal ing construction wiwit sawise pameran negara 2023. Lantai game 37.000 meter persegi bakal gumunggung 650 mesin slot lan 20 game table, buku olahraga, papat restoran, kamar show lan bar olahraga. Plans uga kalebu bangunan 116-kamar, hotel limang-crita ndhuwur casino, lor saka clubhouse ana.

Nalika Grand Island mbukak – arang-arang ing 2025, miturut situs web – bakal nyedhiyakake “sambungan mulus” menyang papan pacuan kuda sing ana, lan ndeleng wilayah pertunjukan negara ing sisih kulon lan trek balapan ing sisih wétan.

Fonner Park wis kontrak Elite Casino Resorts, kang nganggo telung casinos Iowa, kanggo operate casino sauntara lan permanen.

“Ing sawetara wulan kepungkur, saya tambah dadi kasunyatan manawa kedadeyan kasebut,” ujare Kotulak. “Ana akeh kahanan sing durung mesthi karo undang-undang sing dibutuhake kanggo mbantu industri anyar iki ing negara kita. Butuh bantuan sethithik.”

Pamilih Nebraska legalized casino komersial gambling liwat referendum voting sak Pemilu 2020. Asil diijini enem balapan jaran negara dadi casinos full-ukuran karo mesin slot, game table lan totoan olahraga.

More Hay Kanggo Jaran

Kanthi revenue casino, Fonner Park kudu bisa nambah dompet kanggo balapan lan tuan rumah liyane jaran, miturut World-Herald laporan. Fasilitas kapasitas 1.000 wis rata-rata udakara 750 jaran ing taun-taun pungkasan.

Ditakoni dening koran apa casino bakal “mbantu utawa babras” pari-mutuel totoan ing trek, ngakoni Kotulak sing padha budgeted kanggo “njaluk hit” karo slot machine.

“Kita ora ngerti persis apa sing dirasakake, amarga apa sing bakal ilang persetujuan bebarengan, kanthi kesepakatan sing digawe karo Elite, bakal mbantu kita entuk bathi,” ujare. “Dadi bisa dilebokake maneh ing sangu, lan yen duwe sangu luwih gedhe, jaran lan sawahe akeh”.

#Nebraska #Race #Mbangun #Temporary #Casino