Macau casinos gaming revenue GGR

Mobile Sports Bettor Duwe High Earning

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 05:01

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 06:17h.

Luwih saka setengah taruhan olahraga seluler ing AS nggawe $ 100.000 utawa luwih saben taun. Nanging TransUnion nyaranake supaya operator buku olahraga online luwih ngerti para pelanggan.

TransUnion mobile olahraga buku olahraga bettor
Ora ana kekurangan situs totoan olahraga online legal ing AS. Nanging agensi pelaporan kredit TransUnion rumangsa buku olahraga kudu luwih ngerti babagan keuangan pribadi para bettors olahraga seluler. (Gambar: AP)

TransUnion basis Chicago, salah siji saka “Big Three” agensi kredit, mutusaké kanggo mlebu ing industri game AS taun pungkasan sawise 12 taun ngawasi game ing UK lan Eropah. TransUnion wis wiwit menehi kaweruh menyang casino lan industri game online, karo riset paling anyar fokus ing partisipasi totoan olahraga internet.

TransUnion ketemu sing senadyan akèh-akèhé saka bettors olahraga sing nang online ing AS duwe gaji gedhe, daya tuku saka income wis suda dening inflasi. Rising biaya kanggo kabeh saka susu kanggo listrik wis ngasilaken ing sawetara olahraga mobile bettors voicing uneg-uneg apa padha bakal bisa kanggo mbayar tagihan saben wulan sembarang wektu rauh.

Nalika 54% saka olahraga mobile bettors gaji enem-tokoh, 79% marang pollster padha ngangap bab kemampuan kanggo mbayar tagihan sing saiki, silihan lan utang liyane ing lengkap ing sasi ahead. Sing luwih dhuwur tinimbang 52% populasi umum sing prihatin babagan kewajibane, ujare TransUnion.

Wawasan Pelanggan Dibutuhake

Panaliten TransUnion, sing ditindakake dening perusahaan riset pihak katelu Dynata, nyimpulake manawa platform sportsbook kudu ngerti babagan keuangan para pelanggan online.

Ing iklim ekonomi saiki, operator kudu luwih ngerti para pemain lan nyengkuyung dolanan sing tanggung jawab lan lestari. Declan Raines, kepala US Gaming ing TransUnion, ngandika Casino.org ing wawancara.

Raines nambahake manawa regulator negara bisa uga pinter duwe buku olahraga online sing dilisensi nindakake penilaian kemampuan kanggo pemain – sing umum ing Inggris lan Eropa. mriksa Affordability, sing menehi operator ngerti luwih jero babagan keuangan pribadi lan kesejahteraan finansial pemain, bisa ngidini buku olahraga online kanggo nggawe kesimpulan sing luwih sinau babagan nemtokake jumlah pelanggan sing bisa taruhan.

Raines uga pracaya sing operator kudu luwih ngandhani pelanggan bab sumber game tanggung jawab lan program kasedhiya. Kapercayan kasebut bakal luwih mesthekake yen kegiatan taruhan olahraga tetep nyenengake lan minangka hiburan. Gegandhengan karo taksiran keterjangkauan, eksekutif TransUnion Gaming felt sing bakal luwih nglindhungi konsumen lan matesi cilaka sosial potensial gambling minangka industri terus tekan ing internet.

Kredit Kritis

TransUnion kanthi alami ngubengi studi olahraga seluler menyang sing paling apik – nganalisa data lan informasi sing gegandhengan karo kredit. Lan kanggo taruhan olahraga seluler sing kuwatir babagan mbayar tagihan, rating house nandheske pentinge njaga kesehatan kredit.

“Riwayat pambayaran lan tingkat panggunaan kredit, ukuran jumlah kredit sing kasedhiya digunakake wong dibandhingake karo watesan kredit total, minangka rong faktor skor kredit utama,” ujare Margaret Poe, kepala pendidikan kredit konsumen ing TransUnion. “Pembayaran sing ilang lan saldo kredit sing ilang bisa nduwe pengaruh negatif sing abot ing skor kredit konsumen.”

Raines ujar manawa ketahanan finansial para bettors olahraga seluler lagi dites ing inflasi rekor. Lan sanajan mayoritas bettors cenderung kanggo terus muter tanggung jawab, luwih nliti bakal mbuktekaken terkenal.

“Ing nilai pasuryan, akèh-akèhé saka konsumen melu totoan olahraga seluler sing paling kamungkinan saged iku. Ing wektu sing padha, panemuan kita nduduhake pentinge, utamane nalika kahanan ekonomi sing durung mesthi, operator nggunakake data lengkap kanggo ngenali konsumen sing tahan banting lan stres.

“Mengkono bisa bantuan operator nglindhungi pemain lan nyedhiyani konsumen karo pengalaman luwih aman melu totoan diatur,”Raines rampung.

#Mobile #Sports #Bettor #Duwe #High #Earning