Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Missouri 16K Bets Diblokir ing Dina Salah Resmi Kansas Sports Betting

dikirim ing: September 6, 2022, 02:19h.

Dianyari pungkasan ing: 6 September 2022, 02:39h.

Show-Me State pengin nuduhake dhuwit. 1. September, dina pisanan totoan olahraga legal ing Kansas, GeoComply Solutions kacarita pamblokiran 16.000 nyoba kanggo nggunakake aplikasi totoan olahraga seluler saka Missouri. Miturut piranti lunak deteksi lokasi lan panyedhiya layanan cybersecurity, 60% upaya sing diblokir teka saka bagean Missouri ing Kansas City, ora adoh saka tapel wates karo Kansas.

Missouri State Outline
Wilayah metropolitan Kansas City wiwit saka Kansas nganti Missouri. Nalika totoan olahraga legal dibukak ing Kansas minggu kepungkur, Missouri – kang kalebu bagean luwih gedhe saka Kansas City karo tim bal-balan NFL – durung legalize. (Gambar: washingtonpost.com)

Sapa wae sing umure luwih saka 21 wis diijini nang ing Kansas, ora ketompo ing negara ngendi dheweke manggon. Nanging, padha kudu dumunung ing Kansas nalika manggonke nang. GeoComply ngandika sing lokasi bettors ‘diverifikasi kaping pirang-pirang nalika nggunakake app olahraga totoan, lan tambah akeh bettors nyedhaki wates negara.

Wewatesan karo Anger

Enem saka wolung negara wewatesan Missouri wis olahraga totoan legal. Nebraska nindakake ing taun 2021, sanajan isih ora ana regulasi. Illinois lan Tennessee legalized totoan olahraga ing 2020, Iowa lan Arkansas ing 2019. Mung ing Kentucky lan Oklahoma totoan olahraga ora diijini.

Nanging Kajaba saka Kansas kanggo dhaftar sing wis ma tenan Missouri kang lack olahraga totoan ing pasuryan residents sawijining. Sing utamane amarga bagean Missouri ing Kansas City sing dadi papan kanggo franchise NFL Chiefs, sing main ing Stadion Arrowhead.

Negara Kebingungan

Kansas City, Kan. (KCK) lan Kansas City, Mo. wis dawa wis tergabung minangka wilayah metropolitan Kansas City luwih. Nanging, rong negara sing kalebu metro duwe sejarah perselisihan – babagan kutha lan masalah liyane. (Dheweke ana ing sisih ngelawan ing Perang Sipil.)

Kansas City asli diadegaké déning Negara Missouri ing 1853 minangka Kansas City (sawise Kali Kansas, dijenengi kanggo suku Kansa). Iku wolung taun sadurunge Negara Kansas malah ana. Ing sisih iki kali Kansas, pamukiman liyane dikembangaké independen, kalebu klompok kutha-kutha cilik sing digabung minangka Kansas City, Kansas ing 1872. Iki kabaripun rampung kanggo kapitalisasi ing pangenalan liyane, tansah luwih gedhe, jeneng Kansas City. (Saiki, ukurane wis tikel kaping telu.)

Ing taun 1870-an, Kansas nggawe akeh upaya kanggo nggabungake sisih Missouri ing Kansas City menyang negarane, nanging gagal. Saiki, karo totoan olahraga, katon kaya Kansas ngguyu pungkasan. Pasar anyar wis samesthine kanggo generate $ 1- $ 5 yuta ing revenue taunan kanggo negara.

Nalika Missouri Bakal Legalize Iku?

Senator negara Missouri Kaleb Rowden (R-Columbia) wis janji kanggo nggawe legalization saka totoan olahraga prioritas ing babak legislatif sabanjuré. Nanging ora setuju babagan carane ngalangi tujuan kasebut sadurunge lan bisa terus ditindakake. Ing Mei, negara Senator Denny Hoskins (R-Caldwell) filibuster House Bills 2502 lan 2556, kang bakal ngidini Missouri 13 kasino komersial sing dilisensi negara kanggo nawakake Sportsbooks bata-lan-mortir lan olahraga online totoan app.

Hoskins ngandika nentang Bill amarga gagal kanggo legalize terminal video game ing restoran, bar, toko lan organisasi persaudaraan. (Mengko, dheweke nyalahake kasino negara, kanthi tweet yen proposal sing disenengi wis ditolak.)

#Missouri #16K #Bets #Diblokir #ing #Dina #Salah #Resmi #Kansas #Sports #Betting