Macau casinos gaming revenue GGR

Mississippi Casino Resort Long telat dienggoni dening State Supreme Court

dikirim ing: Agustus 26, 2022, 01:55h.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 02:43h.

A long-tundha Mississippi casino resort ngajokaken kanggo Long Beach, Mississippi, wis diijini kanggo nerusake dening pengadilan paling dhuwur ing negara.

Mississippi casino resort, tidelands, Long Beach Harbour
Parrish Restaurant & Lounge ing Long Beach, MS. Restaurateur pengin ngluwihi persetujuan sewa pasangsurut karo negara tengen Highway 90 kanggo ngidini wong kanggo mbangun Mississippi casino resort. (Gambar: Facebook)

Wiwit 2018, Mississippi pangembang real estate Jim Parrish njaluk persetujuan negara kanggo mbangun $ 180 yuta casino resort tengen saka Long Beach Harbour. Parrish duwe Parrish’s Restaurant & Lounge ing tidelands, uga properti kosong ing sebrang US Highway 90 – aka Beach Boulevard.

Parrish pengin mbangun casino ing tanah lor Highway 90. Plans tundhuk karo hukum game riverboat negara sing mbutuhake casinos ing 800 meter saka garis dhuwur-banyu rata-rata ing Teluk Coast. Dheweke bakal entuk kanthi nyambungake struktur utama resort menyang Restoran Parrish.

Proposal Parrish wis diikat ing pengadilan meh wiwit ngenalake skema kasebut. Negara sadurunge wis ndhukung sing amarga rencana ora kalebu muter nyata ing 800 meter saka banyu, Resor ora kudu disetujoni dening Komisi Gaming Mississippi (MGC).

Nanging ing Mississippi Supreme Court minggu iki sisih karo Parrish. Pengadilan Tinggi nyebutake perjanjian sewa sadurunge lan watesan sing ditindakake antarane pangembang lan kantor sekretaris negara.

Tidelands ing Pitakonan

Pelabuhan Pasar Parrish sing ana – struktur “kapal angkasa” sing dhuwur – dibangun lan dibukak sawise tekan perjanjian sewa tideland karo kutha lan negara. Tidelands minangka lemah sing saben dina ditutupi lan kena banyu amarga pasang surut.

Kantor Sekretaris Negara Mississippi ngatur tanah pasang, lan nyewakake properti kanggo pemilik upland pribadi kanggo bisnis sing entuk manfaat umum lan negara.

Parrish tekan persetujuan sewa tidelands karo negara ing 2011 kanggo panggonan restaurant. Ing mréntahaké kanggo nggunakake pasang surut, Parrish marang pejabat lokal sing sesanti amba iku sawijining dina mbangun playground disebut Long Beach Harbour Resort.

Negara, Nanging, mengko nyoba kanggo mungkasi Parrish lan entitas sawijining, Long Beach Resort LLC, saka nyilih sewa pasar tidelands kanggo casino. Sekretaris Negara Mississippi Michael Watson saiki nolak tawaran pangembang kanggo nyambungake wilayah pasang surut menyang properti kosong ing dalan Highway 90. Pengadilan Tinggi negara kasebut nyimpulake yen tumindak Watson ora adil.

“Yen Negara ora langsung nyewa iki menyang Kutha (lan Resor kanthi ratifikasi) ing taun 2011 liwat Tidelands Lease, Negara bakal duwe hak minangka Tidelands Trustee kanggo njaluk Resor mlebu menyang sewa tidelands sing kapisah. . Nanging Negara langsung nyewakake iki lan, luwih-luwih, khusus ngratifikasi Resor Lease sadurunge, “mrentah Mahkamah Agung Mississippi.

Komisi game ing Control

Kanthi Parrish saiki nduweni properti sing layak kanggo mbangun resort casino, MGC kudu mriksa proyek kasebut. Proses kasebut kalebu komisi gambling negara sing nyemak rencana pendanaan lan mriksa latar mburi ing investor lan pejabat utama sing melu usaha kasebut.

Sadurunge pandemi lan sadurunge perang hukum negara liyane, Parrish ujar ing taun 2019 manawa dheweke entuk pendanaan kanggo nggawe visi $ 180 yuta dadi kasunyatan. Cetak biru 2019 kalebu lantai casino 40.000 kaki persegi lan hotel 300 kamar.

#Mississippi #Casino #Resort #Long #telat #dienggoni #dening #State #Supreme #Court