casino stocks

MGM Stock Dijenengi Top Tematik Idea Miturut Citi Analyst

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 03:32.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 03:32.

Enggo bareng saka MGM Resorts International (NYSE: MGM) munggah luwih saka 16% ing sasi kepungkur, nimbulaké sawetara Analysts argue sing Simpenan bangunan ing momentum separo kapindho.

MGM
Singa apik ing MGM Grand ing Las Vegas Strip. Citi ujar saham MGM minangka ide tematik sing menang. (Gambar: Twitter)

Ing laporan dina iki, Citi nyemak gagasan tematik sing paling dhuwur kanggo separo kapindho 2022. Bank kasebut nyorot saham kanthi pengaruh ing macem-macem tema, kalebu intelijen buatan, otomatisasi, model bisnis basis internet, konsumen pasar berkembang, pangenalan merek dhuwur lan jaringan. nul eksposur. MGM iku salah siji saka 30 jeneng ing dhaftar.

Saka kene, kita ndeleng ing ngisor kranjang iki lan nyedhiyakake dhaptar saham sing dirating Citi Buy sing duwe eksposur dhuwur / medium babagan apa sing dianggep minangka tema sing paling menarik ing S&P 500, “tulis ahli strategi Scott Chronert. “Saham karo wutah pangentukan samesthine negatif dibusak, karo saham isih ditingkat dening total samesthine bali.”

MGM katon ing dhaptar “Tematik 30” Citi amarga eksposur konsumen sing muncul. Ing kasunyatan, operator casino skor 65,5%, mung mburi General Motors (NYSE: GM). Operator Bellagio mung ekuitas game ing dhaptar.

MGM Bisa Ngimbangi Risiko Internasional

Telpon Citi yen MGM minangka game tren konsumen pasar sing berkembang bisa dipercaya amarga operator duwe 56% MGM China.

Tegese paparan Macau, sing wis dadi proposisi ngganggu kanggo operator kasino ing taun iki ing tengah-tengah tumindak keras China babagan kasus COVID-19. Dadi, MGM China nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR) saiki. Begjanipun, luwih saka perusahaan US basis liyane operasi ana, MGM wis stopkontak kanggo ngimbangi resiko China.

“Asil Las Vegas Strip ngalangi, lan katon kaya dikarepake lan pola mbuwang ora nuduhake pratandha saka kalem nganti Juli,” analis Stifel Steven Wieczynski wrote ing cathetan anyar ing MGM.

Dheweke menehi rating saham “tahan” kanthi target rega $42. Operator Excalibur nduweni tilas paling gedhe ing Strip.

Faktor MGM Sarujuk liyane

Nalika Citi memuji MGM minangka game konsumen sing berkembang, perusahaan uga mriksa kothak kanggo pangenalan merek sing nyenengake lan sawetara cahya internet liwat unit BetMGM.

Nyatane, iGaming lan bisnis totoan olahraga online potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator terus kanggo matesi mbuwang promosi liwat mangsa bal-balan lan yen padha njupuk kauntungan saka legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts.

“Nggabungake kabeh, kita mikir Manajemen wis digambar sesanti strategis milutaken dumadi saka optimalisasi aset sing, online gambling lan inisiatif pembangunan resort terpadu ngajokaken,”Wieczynski rampung.

#MGM #Stock #Dijenengi #Top #Tematik #Idea #Miturut #Citi #Analyst