casino stocks

MGM, Sands antarane Top Consumer Cycle Ideas, Citi ngandika

Dikirim ing: 19 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 18 September 2022, 11:09.

Ing taun kasar kanggo wutah saham, iku ora surprise sing sektor konsumen – ngarep kanggo ekuitas casino – ing krusuhan, nanging sawetara Analysts nyetujui Las Vegas Sands (NYSE: LVS) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM) minangka gagasan investasi actionable. .

pasir MGM
Turis njupuk gambar ing ngarepe Bellagio. Citi ngandika Sands lan MGM nawakake munggah potensial. (Gambar: CNN)

Ing laporan anyar kanggo klien, strategi ekuitas Citi Scott Chronert nyathet yen pandangan bank yen penurunan regane ing tangan kenaikan tarif agresif Federal Reserve ora owah lan pangarepan pangentukan peserta pasar penting kanggo maju.

Kanthi cathetan iki, kita luwih maju menyang gaya Pertumbuhan lan luwih adoh saka telpon agnostik gaya kita wiwit Mei. Antarane faktor kasebut, kita luwih seneng Kualitas lan Momentum tinimbang Min/Low Vol lan Nilai Enhanced, “tulise.

Sanadyan MGM utawa Sands pas Bill minangka saham volatility kurang lan wis dadi salah siji saka faktor investasi kinerja ndhuwur ing taun, nanging momentum lan kualitas bisa Applied kanggo pasangan saham casino. Relatif ngandika, LVS duwe momentum amarga saham munggah 2.66% taun-kanggo-tanggal nalika S&P 500 meh 19% luwih murah.

MGM, Idea Siklus Konsumen Utama ing Sands

Citi nampilake Indeks S&P 1500 kanggo perusahaan sing dirating “tuku” utawa “adol” ing 11 sektor standar klasifikasi industri global (GICS).

Ing kawicaksanan konsumen, bank kasebut nggawe sangang jeneng, kalebu LVS lan MGM. Iku mung usaha casino ing grup. Ora ana jeneng game sing ditemokake ing antarane trio saham siklus konsumen bearish Citi.

Ing basis apa wae, nada positif Citi ing operator Bellagio lan Marina Bay Sands kritis, nanging luwih bener nalika nimbang ramalan bank sing nambah kemungkinan resesi ing separo pisanan 2023. Resesi meh mesthi bakal nyuda belanja konsumen, bisa uga nyiwit saham game ing proses. .

“We project a nambah kamungkinan saka resesi liwat 1H ’23. Sajrone jangka menengah nyana volatilitas ing antarane kisaran 3650-4700 amarga para investor nimbang wutah sing luwih lemah tinimbang Fed sing duweni potensi kurang hawkish, “tambah Chronert.

MGM, Properti Mutu Pasir

Kualitas gambar kanggo operator Mandalay Bay lan Parisian Macau beda-beda. Loro-lorone, minangka kasus karo akeh industri casino, nggawa beban utang sing cukup gedhe lan ora dianggep layak kanggo investasi dening telung agensi rating utama.

Sands durung mbalekake dividen utawa tuku maneh saham dhewe wiwit wiwitan pandemi koronavirus. Nalika mbayari taunan MGM iku padha karo mung siji Penny saben bareng, buta casino wis panuku darmabakti saka Enggo bareng wiwit taun kepungkur lan Ngartekno suda nomer Enggo bareng pinunjul. Iku sipat kualitas.

Loro-lorone operator nuduhake sipat kualitas umum: hoarding awis kuwat. Ing pungkasan kuartal kaping pindho, LVS duwe awis $ 6,46 milyar nalika MGM duwe awis $ 5,78 milyar ing tanggal 30 Juni.

#MGM #Sands #antarane #Top #Consumer #Cycle #Ideas #Citi #ngandika