casino stocks

MGM Mulling Enem Figure Pack Kanggo 2023 Las Vegas F1 Race

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 03:03.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 03:03.

Formula Siji minangka olahraga motor sing paling mewah lan reputasi kasebut bakal ditrapake nalika sirkuit kasebut miwiti debut ing Las Vegas ing November 2023.

MGM F1
Render saka Las Vegas Grand Prix F1 sirkuit. MGM kemungkinan bakal ngunggahake tarif kamar kanggo balapan 2023. (Gambar: F1)

Iku Jurnal Bisnis Olahraga laporan MGM Resorts International CEO Bill Hornbuckle ngandika perusahaan plans a scoop $ 20 yuta kanggo $ 25 mayuta-yuta worth karcis kanggo 2023 Las Vegas Grand Prix karo tujuan saka sawetara saka tiket kanggo gabungke hotel / paket lomba karo $ 100.000 tag rega.

MGM, operator paling gedhe ing Las Vegas Strip, uga bisa pindho tarif kamar ing panggonan tartamtu kanggo njupuk kauntungan saka lomba.

F1 dianakaké Grand Prix Caesars Palace ing Las Vegas ing 1981 lan 1982, nanging ora balapan ing Strip. Grand Prix Las Vegas, dijadwalake ana 25. november 2023, bakal njupuk Panggonan ing Strip, liwat panggonan apik kaya Bellagio lan Caesars, antarane liyane.

Las Vegas F1 Lomba bisa dadi MediaWiki kanggo Casinos

Minangka ibukutha hiburan ing donya, Las Vegas ora kekurangan acara, nuduhake, lan olahraga lan operator Strip dikenal kanggo mundhakaken tarif kamar kanggo acara marquee, dadi konvènsi utawa kompetisi atletik.

Nanging, tekane F1 menyang Sin City bisa dadi game bal sing beda. Saka pemilik nganti pembalap nganti penggemar, akeh sing dadi selebriti sing sugih, F1 minangka olahraga motor sing paling dhuwur. Ing tembung liyane, MGM marketing a $ 100.000 paket tiket lan tripling tarif kamar ora idea adoh.

Nyelehake paket $ 100.000 kanggo balapan F1, MGM nawakake Paket VIP kanggo 2. Oktober Las Vegas Raiders / game Denver Broncos ing latar Allegiant kanggo “mung” $ 3.134 saben wong. Sing kalebu Suite ing Aria utawa Mandalay Bay, miturut operator.

NFL MGM nawakake fluktuasi adhedhasar tim tuan rumah dening Raiders. Contone, Paket VIP kanggo 1 Januari Raiders / San Francisco 49ers game $ 3,734 saben wong, underscoring titik sing operator casino pracaya padha bisa mundhakaken prices dramatically lan wong isih pengin rawuh ing lomba F1 Las Vegas perdana.

Iki Casino bisa ndeleng Tambah Rega Ageng

Las Vegas Circuit bakal nutupi kadohan 3,8 mil lan duwe 14 giliran, karo trek lurus sing ngidini pembalap kanggo push ing munggah 200 mil per jam.

MGM wis ora ngandika panggonan ing Strip bisa ndeleng kenaikan tarif paling gedhe kanggo balapan, nanging amarga saka ajining diri lan basis klien, Bellagio lan Cosmopolitan paling pangertèn kanggo tarif kamar F1-mlebu serem. Sawetara warga Las Vegas wis speculated sing kamar ing Cosmopolitan karo loteng bakal nambah rega paling gedhe kanggo Grand Prix.

MGM bubar nggawe sentuhan pungkasan babagan akuisisi hak operasi Cosmopolitan $ 1,6 milyar.

#MGM #Mulling #Enem #Figure #Pack #Kanggo #Las #Vegas #Race